Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Őszintén én nem csak Leepu autóba nem ülnék. Most fogok pár követ kapni biztos. Annak idején néztem a Discovery-n a Chip Foose féle Újjáépítőket, amiben tagadhatatlanul szép és jópofa gépeket csinált a fickó. Bár nekem a hot-rod stílusa annyira nem jött be, inkább gyári állapotban csináltattam volna meg magamnak egy egy járgányt. Na szóval az ő műsorában is volt pár olyan autó, amit így úgy elvagdalt hegesztgetett, és szerintem egy átlagos TÜV, vagy Mozaik utcai vizsgáról úgy vágták volna ki mint a permetes kalapot. Mondom, kívülről szép volt.
    Nem akarok az USA kedvenceim mellett a Mopar-ok mellett korteskedni, de a Viasat Exploreren szokott néha néha a Graveyard Carz néhány része menni. Na az a Mark Worman nevű ürge (akinek szerintem egy iszonyatos tenyérbemászó stílusa van a kollégáival, rokonaival), merem mondani tényleg profi módon hozza rendbe a "Roncstelep szökevényeit". Olvastam néhány USA-ban felújított veterán festék alatti rémségeiről. Aki végig nézi a faszi autószerelős reality showját bámulhat a precizitásán. Munkái során zömében gyári állapotra hozza fel a rábízott Moparokat (Dodge, Plymouth), de azt olyan szinten gyárira, hogy még a szerelés során alkalmazott minőség ellenőrzési marker jeleket is aprólékosan visszafesti a részegységekre. Vagy pl. figyelmet fordít olyasmire a fényezésnél, hogy az eredetit, amikor festették akkor alulról szórták itt-ott a festéket, tehát ide, meg oda máshogy szóródott a festék az üzemben. Szóval le a kalapot a faszi előtt. Talán egy olyan Mopar volt nála, amibe a kaszni felújítás után a mai kor színvonalán levő futóművet és motor-váltó-fék egységet szereltek. Kívülről 70-es évekbeli izomautónak látszott, de a lemezek alatt a mai technika volt. Mondjuk erre nagyon húzta a pofáját az építés alatt
    Graveyard Carz

Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.02.10. 22:11:06