Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265729 Egy gyors felni upgrade után készen áll a csatahajó :) ......... hogy mehessen a vitrinbe 
Nekem ez az autó a valaha gyártott legszebb Merci, se előtte-pláne nem utána nem csináltak ennél szebb gépet.
Rágódtam egy darabig, hogy ezüst vagy grafit legyen, a grafit fényezése ugyanis elég tré, mivel ez már a 2. (illetve 3.) kiadása a bálnának, ezért itt -is- az oldalpanelek (autentikusan) műanyagból vannak, és azt ha nem más árnyalattal fújják, akkor elüt... no az dicséretes hogy a Norev megpróbálta ezt összehozni, csak a gáz hogy nem mindig sikerült a színben passzolót összejátszani. Gondolom amiket próba kép fújtak, azt is fel-feldobálták... de egy 50-60€-s modellnél ez simán megbocsájtható. Másba úgyse nagyon lehet belekötni, tisztességesen megcsinálták ezt a nagy vasat.
De azért láttam rémeseket a neten, mert oldalanként 4-4 panel van, volt aminél szinte az összes elütött....... ennél a darabnál szerencsére csak egyik oldalt-1, és az is világosabb, tehát lehet hozzá lehet "koptatni" a többit, de egyelőre nem akarom bántani, megvárom 3nap múlva mennyire fog zavarni ;)
Jah, az ezüstnél amúgy ez nem volt, vagy csak nem látszik annyira, de akárhogy is... nem bántam meg, csodás ez a grafit, anno mikor még álmodoztam hogy behozok egy ilyet, az pont ugyanilyen grafit volt...... Lélegzetelállító ez az autó még így 20évesen is, nagyon sok álmatlan éjszakám volt amiért végül nem vettem meg.... de most hogy megvan 18ba már sokkal jobb
A doboz szerint 1000db-os limit, ami sztem nettó kamu, szarásig van vele a net, pedig ha valami, akkor ez aztán sikkes gép, nyilván és főleg a németeknél.....
Pár képecske;