Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
én se akarom itt a sokszor lejátszott lemezt újra előszedni, elég sokszor átbeszéltük már
és nekem alapból a nyithatatlansággal sincs bajom, ha az árban valós alternatívája egy nyithatónak
pl a Kyo lp750 sv aventador 90 euró a full nyitható AA meg 300, na most akinek nincs kedve kiadni egy laza 100ast azért hogy néha kinyissa a modelljét akkor a külsőleg teljesen patent ámde nyithatatlant tudja megvenni harmad áron, ez így szerintem teljesen rendben van. Node ha a nyithatatlan modell is olyan drága mint egy nyitható akkor már kicsit nyűgös vagyok, főleg ha egy olyan gyártó akinek a nem is rossz nyitható modelljeit is meg lehet venni cirka 70 euróért akkor miért gondolják hogy ez a gyerekjáték kinézetű ér 120at???
az hogy sötétített az ablak és nem lehet belátni az sem lenne baj mert az eredeti concept járgány is ilyen, sőt tovább megyek szerény véleményem szerint az eredeti is csak egy "szobor", én még nem láttam belső képeket róla sőt olyat sem ahol önerőből megy, ergo nincs is belseje, így tehet a norev modellje teljesen élethű mása neki. Node ha még a belső forma látszatát sem kellett megtervezni/megcsinálni akkor pláne nem értem mire ez az ár???????