Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265666 1:1
-nekem sokkal jobban tetszik mint a Veneno, ami leginkább valami orosz -kezdő/közép "tuningmester" gyermekének tűnik. Ebbe sokkal több Lambo van.
A modell:
-lehet a vaku is felerősíti, de tény hogy gagyi, a gyereknek van egy kisautója, azon van hasonló vizes-matricás karbon, ami persze már jön le :) de nyilván ez nem fog annyit kapni, a rezsint amúgy se kell (meg marhára nem is érdemes) fogdosni.
A felnin viszont tényleg megagáz, hihetetlen hogy egy ilyen drága modellt így kiadnak, és még hihetetlenebb hogy ezt valaki átveszi és boldog vele.
Bár....ismerjük a rezsin gyűjtői felfogást, vitrintávból jó az.... úgyse látod a hót gagyi meggyűrődött matricát, ez se lesz az a modell amihez nagyító jár hogy megtud nézni az apró részleteket.
Mondjuk tudod, ha rezsint kell fikázni én jó partner vagyok
sztem 100€ is sok akármelyikért, de hogy többszáz €-t kiadnak értük..... Még ha hibátlan lenne és AA minőségű karbon lenne rajta akkor is nonszensz, de hogy tovább menjek, ha egy nyitható kompozit AA lenne akkor is nevetséges az 500€.... gondolom ez is azért ennyi mert valamik huh de alacsony limit, erről írtam az előbb.