Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    erről a gépről, pontosabban az 1:18as modelljéről a minap láttam néhány képet a fb-n, egy lelkes gyűjtő rakta ki nagy büszkén hogy végre boldog tulaja lett ennek a szépségnek. A modell egy 500eurós MR modell. Ennek megfelelően gyűltek is a lájkok és a vállveregető hozzászólások, mindenkinek csöpögött a nyála virtuálisan, gyűltek az irigyek
    Maga a típus szerintem nem a legszebben sikerült típusa a lambonak, de nem rossz, egy reális árú modellt begyűjtenék belőle, de az MR modelljét tuti nem, és nem is elsősorban az ára miatt, bár lehetne áll leejtően gyönyörű, 500 eurót semmiért se adnék
    de lássuk a képeket, az első képen még az volt a gondolatom, hmm szép modell, de hisz MR, milyen lenne.....

aztán megláttam egy közelebbi képet (mondom lelkes volt a tulaj, fotózott bőséggel)
    és itt már kezdtek gyűlni a negatív érzéseim. Lehet csak a vaku a hibás a képen, de nekem itt már ordít hogy a műanyag testen egy vizes matrica utánozza karbonkasznit, ettől azért már láttam szebb megoldást, az AA midenképp szebben oldja meg a carbon részeket, de mást ne mondjak a Norev a Huayra modellen is bizonyos részeken egész flottul megoldotta (cirka 80eurós modell!)

de gondoltam magamba, ne legyek már sznob, végül is csak ne várjam már el hogy az igazihoz hasonlatosan a modell is carbon kasznival rendelkezzen, de aztán azt gondoltam hogy végül is 500 euróért már akár az is elvárható lenne
    no de ezután jött a fekete leves
    értem én hogy ha kiadok egy szar modellért 500 eurót akkor szeretném ha mindenki irigykedne, ezért lelkesen fotózok mindent, de ha csinálok egy makró képet egy részletéről ami így közelről már egy fos, akkor talán nem raknám közszemlére... de jöjjön a kép

bekarikáztam pirossal hol a hiba a képen de szerintem itt mindenkinek lejött volna mi a gáz
    és nem egyedi a hiba, a másik kerék is ugyanilyen ratyi

szóval siralmas
    ha ez egy buraggo lenne, azt mondanám 50 euróért jó van az úgy
    de könyörgöm ez egy 500 eurós modell!!!! ennyi pénzért napi egyszer le is kéne pippantson a modell, nem hogy ilyen ordenáré minőségű kéne hogy legyen
    de a gazdája nagyon büszke volt és a hozzászolók is mind nagyon imádták.....
    lehet bennem van a hiba és tényleg jó van az úgy