269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#265301 Kyosho BMW M6 GT3
LookSmart Ferrari 288 GTO Evoluzione. Így is az egyik legrondább Ferrari.
Otto Audi S8. Azt írják, hogy "Asian market only", de nem tiszta, hogy ez a modellre, vagy az eredeti autóra vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.13. 10:41:01 -
#265300 De, biztos lesz, nem hagynám ki a csodás új Bburagókat :) A huszadikra kéne valami komoly, mondjuk az első Exoto.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.13. 09:58:40 -
PP993RS #265299 Ha már szóba került, előgurítottam a piros Esprit-et, valóban nagyon finom kis gép :)
-
PP993RS #265298 A Meki F1 nálam azért az ami, mert a leggyorsabb volt... elég sokáig
Sőt, (bár ebbe nem vagyok 100% biztos) szívómotoros autók közt a mai napig a No.1
Nyilván se a 374-et, se a 362-t nem lehet kihasználni, (na jó azért biztos van ahol kilehet ) de akkoriban ez volt a menő. Ahogy most a nürburgringezésre kattantak rá, ugyanolyan jelentéktelen hogy egy autó x vagy x+pár mp alatt megy végig, pláne egy olyan hosszú távon...
De hogy a modellekről is beszéljünk, mert ugye ott aztán hatalmas tragédia mennyit megy végre :) mondjuk adtam már el modellt csak azért mert a gyengébbik motor volt benne
Na szóval én mindig inkább az utcai verzsönök felé húztam, nem vagyok oda az ilyen leszedhető elemekért, (csomitető) ez az egy dolog nem tetszik a Gallardo STS-nél se... (géptető) Sokkal szebb lenne egy telós megoldás mint a többi verziónál, már amelyiknél volt.
+az LM-nél a szárny miatt feláldozták a hátsó fertály full nyithatóságát, meg aszem az egyik oldalpanel se nyitható... ez amúgy így van az igazinál is?
De félre ne érts nem győzködni akarlak, ízlésről felesleges, csak leírtam a véleményem ;) -
#265297 igen a másik valóban többet megy vagy tizenegykettővel, ami nagyon lényeges, hisz kb sehol nem lehet kihasználni, viszont ez jobban gyorsul, jobban kanyarodik, ami mindenütt kihasználható és über ritka a maga 5 db-jával :) plusz sokkal agresszívabb a szpliterrel meg a hátsó szárnnyal
szóval nekem ez a No.1
mindig is ez volt mióta megszületett és már az is marad -
PP993RS #265296 Ez jó volt ;)
----
Nem rossz-nem rossz .... nagy kár hogy ez csak cirka 360-at megy -
#265295 és addig nem is lesz másik? :)) -
#265294 és a főnök főnöke :)
-
#265293 Nem, '98-as karácsonyi kezdés. Elkezdek félretenni, hogy a 20. évfordulóra valami komollyal meglepjem magam -
PP993RS #265292 A főnök
-
#265291 szép sor és ha jól sejtem akkor ez sem az elmúlt három év lajstroma :)) -
#265290 nagyon dög így full black-ben
pirosban is van/lesz? -
#265289 ahogy Missa is írta a plum crazy egy teljesen átlagos szín volt a muscle carok között így autentikus is :)
ergo szinte biztos hogy nálam befigyel egy majd :) -
#265288 Szerintem a Dodge-oknál a Plum Crazy teljesen autentikus szín. Mint ahogy a Go Mango, a Sub Lime, a Green Go, a Top Banana, Panther Pink és a HEMI Orange. Ezek anno 1968-70-ben is feláras színek voltak.
Szóval a Plum Crazy passzol egy GMP-hez. -
#265287 Heavymetalmodels, na ebben is benne van a Geszti keze
A videót csak ajánlani tudom mindenkinek, óriási elhovatottsággal, örömmel és beleéléssel mutatja be a modellt a beszélő. Úgy terveztem, hogy odatekerek 4:02-höz, de az lett belőle, hogy az elejétől végignéztem a teljes bemutatót. Tényleg látszik, hogy az emberke odavan érte. Nagyon cool a váltó itt a sok különlegesség között tényleg csak egy, más modellek viszont simán megirigyelnék. Ha azt mondanám, hogy bár ne szabadon, hanem a fokozatok közt meghatározott úton járhatna a kar, valószínűleg a telhetetlenség beszélne belőlem :D
Utána feldobott egy Mustangos videot, annak -még ha csak elég egyszerű megoldással is- az autómataváltója is mozog
-
#265286 Napot!
-
#265285 -
#265284 Az árakra nem emlékszem, de a sorrendem még megvan:
- F50 kit, vörös (még megvan)
- 1999 Maisto Mustang kabrió, vörös/fekete (Amerikából!)
- Maisto Shelby Series 1 (a mai napig nem értem, hogy mi a francot láttam benne)
- Bubu 360 (Olaszo-ban voltam a Ferrari 360 bemutatásakor és az 1/1-gyel egy időben már lehetett kapni a modellt)
- Maisto 1957 Corvette
Aztán Ferkák, Mustangok és Vette-ek és egy csomó gagyi sorban (pl. Bburago Jaguar SS 100), majd mentek a szarok, aztán az amcsik és maradtak a digók. -
#265283 After rész verzsön
Egyébként is: egy olasz autóról beszélünk. Ha kitolod a garázsból, már ferde a lökhárító és potyognak a matricák -
#265282 Sajnos nem ilyen kék lesz (pedig ez nagyon állat), hanem lila. A kiadás hivatalos neve Plum Crazy:
-
PP993RS #265281 De régen nem szarták le ?
Hát a Bubu, Anson még a prospektusokat is meghamisította hogy szebb modellek legyen ott -
PP993RS #265280 Pedig az ritkaság hogy az ember így emlékszik ezekre
Nekem az első Bubu Viper durván egy ezressel több volt, BNV, autókiállítás és 500 pengővel átakart baxni az eladó, amit természetesen nem vettem volna észre ha a tesóm nem szól, ugyanis nem bírtam levenni a szemem a modellről :)
Viszont ez csak 21éve volt
-
#265279 Szerintem egyszerűen csak lesz@rják
A CK-n a mai napig fent van az az Autoart-os Alfa 155 DTM ( Larini ) fotó amin pl. elöl csálén áll a lökhárító alsó része , hátul pedig egy kicsit kopottas már a MICHELIN felirat az alatta lévő RECARO ( ARO ) feliratról már nem is szólva.......mondjuk anno nem volt drága ( kb. 300 Euró ) modell úgyhogy gondolták jó lesz ez így is
-
A Te GTX-ed pont ezeket tudja, mint a jövőbeni Super Bee.
Valóban tőröl metszett GMP lesz.
A mi GTX-ünk csak a mozgatható váltókar trükköt nem tudja. Valamiért ehhez a HEMI-hez a GMP automataváltót tett. A kézi váltós GMP - Road Runner változatok tudják ezt a geg-et. Lásd itt, 4:02-nél:
Jó volna kép a modellről is. Az igazi is nagyon jól néz ki. Ha modell amolyan GTX szint lesz, érdekelne engem is. Akár dogdish-sel is. -
PP993RS #265277 Jól elindultunk UK vonalon, jöjjön még egy nagyon ütős pariba.
Volt ebből nekem XK és XKR is, mindkettő szép, de ez ebben a színben ezzel a felnivel (és felniszínnel) nagyon ütős. Sokkal szebbek és részletesebbek a lámpák, +még pár ponton finomítottak rajta, nagy kár hogy nem kapott telókat, az-az egy ami hiányzik, amúgy egy ugyanolyan tökéletes modell lenne mint az Astonok.
Kicsit féltem tőle, mert a neten nézve 1mérettel kisebbnek tűnt a kerék, +a hátsó nyomtáv se stimmelt és magas volt az autó.... de ebből "szerencsére" csak a magasság maradt a többi totál rendbe van. A magasság meg lehet orvosolható, de most nincs kedvem umbauzni, talán majd egyszer....
Addig is pár kép
-
#265276 az én karrierem így kezdődött : F40, Diablo, EB110, XJ220, CLK GTR
kizárólag bubu és maisto, hisz akkoriban még nem volt más, legalább is a köztudatban :)
a legelső a sárga F40 1.490.- Ft volt és mindez 23 éve!!!!!!
ja és még emlékszem honnan vettem ;) -
PP993RS #265275 A csúcs akkor is az elálló szélvédős majd másnap fotóshoppolt Aston volt Nem tudom melyik atomfizikus csapat rakta fel, de az 10/10 volt.
Ebből is látszik hogy egyre több "jó szakember" van a szakmában, lehet tök jó a munkájában, de egy rossz irányba rakott ablaktörlő nem tűnik fel senkinek és elmegy gyártásba, egy hibás, letört alkatrészes modellt simán promo-fotóznak és stb.-stb.-stb.... -
PP993RS #265274 Jah-jah, ez bizony sokat dobna rajta. -
PP993RS #265273 Hát ez pont jó, de a másik lehet akár sz.r is... -
PP993RS #265272 Dehogynem, a Bburago-k váltóját simán lehetett mozgatni, sebességbe rakni -
PP993RS #265271 Nekem is erősen meghatározta az NFS 1-2 az autóimádatom :)
Viper, (bár az már előtte is tetszett, továbbá az első 1:18-asom) Diablo, Meki F1, GT90, XJ220, F50, Esprit, 355.
De talán valahol érthető, akkoriban nem nagyon volt más lehetőség tájékozódni, nem az volt mint mostanság, hogy 1bő óra netezés után simán benne tudsz lenni egy adott témában.
Volt ez a meg a Sport Autó :) de annak az x-oldalából x-5 oldal csak kép volt. Bár már az is nagy flash volt a maga idejében. -
PP993RS #265270 Nagyon pöpec kis gép, tényleg parádés ahogy odafigyeltek mindenre.
Ilyet ma már nem raknának össze, odatennének egy műanyag-takarólemezt azt csókolom, sokkal durvább butítást se félnek bedobni. (pl. részben nyithatatlan modellek a jövőben) -
#265269 igen azért bíztam benne hogy nem gyárilag olyan rút, bár azért ha én én kereskedő lennék figyelnék rá hogy a promo képeken a legszebb arcát mutassa a portékám :)) úgy látszik a CK figyelmesebb
ennek ellenére is azt mondom -és bár a kezembe nem volt még a modell- hogy így ránázésre ez már nem az a minőség amit nyújtott az MC az Arnage modelljein -
#265268 a lista alapján úgy látom ez valóban egy GMP klón lesz annak minden extrájával
ahogy elnézem még az én fullos GMP GTX-emben sincs ennyi extra nyithatóság/mozgathatóság, úgyhogy ez tényleg csúcs lesz
és bár nem lesz túl olcsó, de még így is szívesebben adnék érte ennyit mint 120-at egy nyithatatlan szoborért :))
amúgy a képen lévő színbe már előrendelést is leadnék, bitang szép járgány, egyedül a dogdish felni nem tetszik, azt lecserélhetnék a modellen valami szép ötágúra, valami ilyesmire
vagy:
-
#265267 Csukódik az a motortakaró rendesen A Ck-nál is leárazták....
-
#265266 Én láttam már olyat: a BBR 375-ön még a hátrameneti retesz is működik. Egy árkategóriával feljebb van, de az ablak még abban sem működik. Nem dőlnek az ülések sem, de legalább valódi bőrrel vannak bevonva, nem gagyi szövettel -
Ennyi feature egy modellben ritkán jön össze, de én pl mozgatható sebváltót még nem láttam egyben se! -
#265264 'reggelt!
A GMP kihozza a Dodge Super Bee-t (Dodoge Coronet / Plymouth Road Runner). Ezeket tudja (szeretnék már valami Ferrarit ilyen listával, fémből, 179$-ért):
– all new diecast metal body and interior parts
– opening hood, doors, trunk
– poseable steering
– functional suspension
– rotating driveshaft
– real metal leaf springs
– opening fuel filler door
– plumbed and wired engine
– opening glove box
– moveable shifter
– poseable visors
– windows roll up and down
– removable rear side windows
– seats tilt forward
– fabric seatbelts
– 440 six pack engine
-
#265263 Igen, újkora óta. -
Zo911 #265262 Ezekkel a képekkel kegyetlenek vagytok ám! :D
Nagyon szép vasak, gratula hozzájuk! Egyszer még kell egy ilyet szerezni. Én még a NFS2-idején bolondultam bele a típusba a 2000-es évek legelején (igen, kicsit később jutottam hozzá fiatal korom lévén), illetve nagy hatással lehetett a tudatalattimra, ugyanis nem tudom miért, de egyszer csak elkezdtem imádni, és a játékban találkoztam vele először.
De ha már Esprit V8, az én igazi kedvencem az utolsó szériás, kereklámpás változat a legnagyobb fajta szárnnyal, valahogy így: http://www.autoniusy.pl/wp-content/uploads/2014/03/Lotus-esprit-V8-autoniusy.pl-1.jpg