Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Sztem tökegyértelmű, hogy mesterségesen tolják fel az árakat. Egy szimpla Otto rezsinért akár 200€-t megad a jónép, azért mert ritka és elfogyott, akkor miről beszélünk ? Előállítási költsége talán a tizede...

De egy akármilyen GT S (ami sztem az alap a rezsinnél, az alatt nagyon gyengék) is 100€. A ritkábbak simán 150.

Valahol logikus hogy akkor "nehogymá" annyiért adjuk mi is, a kínai munkabérek / költségek növekedése sztem sántít, látható minőségromlás van az AA-nál meg szinte minden gyártónál. Többet kérnek és még sz.rul is dolgoznak ? Az sehol / semmiben nem állja meg a helyét.

Néha találni (mai szemmel) hihetetlen jó árakat, egy olasz csávó pl. bayen 100-120€ körül tol ki vadonatúj AA modelleket, és nem kamu, itthon kolléga is rendelt már tőle és minden ok volt. Azok bárhol máshol 180-200€.... könnyen lehet hogy 60-70€ hasznot rárak még egy kisker is, mert a nagyobb modellboltok is mikor akcióznak -30-40%-ot, az se veszteséggel teszik... ez az elgondolkodtató.

És nyilván az olasz se karitatív szervezet, és van rajta nyeresége, csak lehet db-onként párezer és elad 10x annyi modellt, nem 20-25ezres haszonnal harácsolva várja hogy na mikor üti már le valaki.