Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Úgy volt ez lesz az első (és utolsó) kompozit modellem, de 2.lett :) és a modellt átnyálazva már nem merem egyetemesen kijelenteni, hogy az utolsó.

Hogy miért? Mert egy full más minőség mint a C7-R, ez nem nyekereg, nyaklik, nem olyan kézbe fogva mint egy trafikárú-távirányítósautó... és nem csak azért mert (egy picit) nehezebb, hanem a műanyag is mintha vastagabb / masszívabb lenne, nem mondja meg az ember első érintésre hogy nem fém... Emlékszem anno mikor cserére kínálta a kolléga, kérdeztem tőle milyen egy fémhez képest...? Mondta hogy szerinte alig észrevehető, mikor kézbe fogtam a C7-est, úgy voltam biztos velem van a baj, és ennyire DC párti vagyok, de nem... ezt tényleg egy sokkal patentebb darab!

Arról nem beszélve hogy minden rács-rács rajta, az oldal és a géptető-kopoltyú extrém finom fémrács, hihetetlen mennyit dob rajta... még az első lökhárító két szélén lévő, kb. 8x2mm-es minirács is rács, benézel és ott figyel a levegő-terelő bizb.sz a féktárcsa felé, 10pont!

Na erről beszéltem, a C7-R olyan mint egy nagyon ígéretes feltörekvő gyártó modellje, ez viszont ízig-vérig AA, nagyon kellemes csalódás, de komolyan.

A fényezés egyszerűen gyönyörű, maga a szín és a minőség is, kész csoda hogy nem egy full buta fekete belsőt rakott hozzá az AA, hanem bevállalták ezt a világosat, csodás... ez a szín a karbon elemekkel sportos és elegáns egyszerre. (micsoda marketing duma )

Én amúgy egyre több (dobozban, fénytől védett helyen tárolt) modellen veszem észre hogy "pöttyösödik" a fényezés, már egy pár teóriát hallottam, fene tudja mi az igazság, de az biztos hogy randa...... :/ ha más előnye már nem is... a műanyagnál ilyen biztos nem lesz.

A kiállás hibátlan és brutál penge, felni-gumi-fék tökéletes, továbbá extrém jó illesztések vannak, (mondjuk ezek a C7-re is igazak voltak) a belső itt is nagyon-nagyon szép, tökéletes-egyenletes illesztések ott is.
    Nagyon tetszik ahogy a lámpák tökéletesen passzolnak, mintha nem is külön alkatrészek lennének, ami azért is jó mert egy erős kategóriával szebbek, mint a C7-esen. (és nem csak az 1:1-beli különbségek miatt)

Ezen a kettőn kívül nem volt még a kezemben más kompozit, lehet csak ez sikerült nagyon jól és a Corvette egy gyengébb eresztés, de ha ilyen szintet hoznak.... komoly bajba leszek. Na jó a 180-200€ továbbra is vicc, de figyelembe véve az árakat, egy cirka 150€ (amennyiért ezeket is licittel ellehet csípni) totál életszerű...

Pár kép: