269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#265141 Hát, azt írják, hogy újra elkezdik, a listában felsoroltakat. Én azért hiányolom az 1971-es Dodge Challenger-t.
És igen, én is nagyon remélem, hogy legalább a H61 minőséget tartani fogják.
-
#265140 nem is a nyithatatlanság a legnagyobb baja az Impala-nak, bár a motortere annak is megérdemelné, hanem az egész olyan mintha egy darab tuskót fognál a kezedbe, nagyon kiábrándító. A vitrinbe még csak csak elmegy, de ne vedd ki onnan :)
hát az alja meg tragédia :(
-
#265139 wooow micsoda finomságok vannak ezen a listán
ezeket mind újra elkezdik gyártani?
az nagyon jó lenne de remélem azért a minőség marad, mert anélkül csak kívánatos típus maradna, nem pedig kívánatos modell :) -
#265138 Na, ha ez igaz lesz, akkor jó év kezdet: HIGHWAY 61
Mondjuk kezdhetnének ezzel:
Félek, hogy az öntőformák nyílászáróit elfelejtik majd kinyitni. Most ez divat, és a GL is menő ebben. Lásd a Chevy Impala-jukat. Többek közt...
Pedig egy ilyet azért bevállalnék:
De valaki fejleszthetne már, kidobhatna valami újat is. Mondjuk ezt 1:18 die-castban.
Nem resinben! Mert annyi gyanta a világon nincs ami ebbe kell:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2017.01.03. 19:27:01 -
PP993RS #265137 sZarany' felnit csak és kizárólag az Imprezákon tudom elfogadni, és ott se azért mert az áll neki a legjobban ;) meg egy-két régi Ferrarin, Porsche-n jól áll, persze a megfelelő felnivel.
Nekem a Ferka és a Micu is jobban tetszene fekete papuccsal, arról a matt bordóról meg inkább nem nyilatkozok... hogy ez így valakinek tetszik........ de hát ahogy írtad ízlések és pofonok :)
A fekete felninek két hátránya van, nagyobb átmérő kell hogy adja, mert ugye a fekete karcsúsít :) továbbá lehetetlen tisztán tartani, amikor lemosod, lenyalod a port akkor szép... pár km és már ott figyel a por/fékpor, és szép barna lesz a felni. -
#265136 "...a fekete felni legjobban egy piros autóhoz passzol...", a piros autóhoz meg a magnézium (arany) felni megy legjobban
A férfi a nőt szereti, a nő a gyereket szereti, a gyerek a hörcsögöt szereti...
-
#265135 Ízlések és pofonok...
A LaF valahogy 1/1-ben sem jön be vörös tetővel. Így túl nagy az ajtó, túl kicsi az ablak és fura a tetővonal. -
crosspeet #265134 22b
-
crosspeet #265133 Autoart gyártja ezt.. ;) -
PP993RS #265132 Pedig ez így k.rva jó néz ki, inkább az ezüst felni olyan mintha sportcipőt vennél fel a bálba -
#265131 Na ennek én is megnéztem volna a motorterét, futóművét meg belsejét nyitott ajtón át. Top Marques (BBR) 1998 Subaru Impreza Collin McRae.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.01.02. 18:40:24 -
Zo911 #265130 Észben tartom a kérést, ha végre rászánom magam és rendesen lekapom! :) 1959 volt a "rock and roll - azaz '50s - autók" csúcs éve szerintem, Chevroletből is az a kedvenc évjáratom, szerencse, hogy az Impala Convertible-t nem adta ki az AA. :D Illetve, nem értem, hogy miért nem az Eldorado-t adták ki a Series 62 helyett, de annyi baj legyen! -
#265129 1. Perverz vagy. Eddig is tudtuk, nincs ezzel gond. Felnőttek vagyunk, játékokat gyűjtünk egy valag pénzért, nem vagyunk százasok
2. Fekete kerék..? Broáf.. gumicsizmában a bálba?
3. A gond nem a tető színe, hanem az elszabottsága. Feketében nem látszott, de vörösben már messze van a gyáritól, tök más az íve.
-
PP993RS #265128 ;)
Alulról-felfelé görgetve olvasok, nem láttam akkor még a fekete felnis Ferka sztorit... de nem véletlen a Viperről is piros+fekete cipellő képet raktam be :) -
PP993RS #265127 Sztem jól néz ki az... a fekete felni legjobban egy piros autóhoz passzol, bár az tény hogy a fekete tető még jobban állna hozzá.
Valahogy így :)
-
PP993RS #265126 Köszönöm szépen!
Most már megbékéltem, mert amúgy tényleg csodálatos gép, ahogy az 1:1 is egyre jobban megtetszett képeket nézve, úgy tetszik egyre jobban a modell is kézben forgatva.
A keserű szájíz csakis az ára miatt van, mert ez így simán nem ér ennyit... bár hogy mi mennyit ér csakis mi döntjük el azáltal hogy megvesszük vagy sem...
Amúgy volt nekem Maisto, szép az is a saját ligájában, de egy totál más dimenzió, szerencse hogy az új Viper-t nem csinálta meg az AA...
Akkor lehetne megint eladnom valamit és kifogásokat keresni hogy miért veszem meg
-
crosspeet #265125 Hááát, lehet én vagyok a perverz, de nekem tetszik a piros tetős fekete papucsokkal.. :) -
#265124 Ééés meg is van az év első buktája. Tavaly a Bburago kihozta a LaFerrarit fekete tetővel, íme:
Vannak vele gondok, de azért elmegy, főleg ennyiért. Most viszont kihozzák _ugyanezt_ tiszta vörösben. Nem kéne...
-
#265123 Én pont így vagyok a V8-as Ferrarikkal: 308, 355, F430 tetszik, 348, 360, 458 nem igazán. A 488 meg (sajnos) nem nagy változás. Bezzeg ha a J50 jött volna :)
-
#265122 Az a Caddy nekem is nagy kedvencem! Ha majd fotózod, szívesen megnéznék néhány részletfelvételt a belsejéről. -
#265121 WOW, ez a Corvette tényleg lenyűgöző! Nekem mindig is a páratlan szériák tetszettek (1, 3, 5, 7)
A modell nagyon hűen adja vissza az eredetit, az illesztések is pengék, a középső kép alapján tényleg brilliáns a fényezése!
Bár a hozzászólásodból néminemű elégedetlenség is kiszűrődik, én gratulálok! A C7 mindenképpen megérdemli hogy ne Maistoként figyeljen a vitrinben :) -
#265120 Szép napot, minden jót 2017-re!
-
PP993RS #265119 Buék!
-
Angelghost #265118 -
#265117 -
crosspeet #265116 Az a Ruf tenyleg! XD -
PP993RS #265115 Melyik gyantagyártó nem vicc
Kb. olyat tudok elképzelni, mikor látják mennyiért megy el a portékájuk, mint a Wolf Street farkasa c. filmben, mikor nem hiszik el hogy .... na mindegy hagyjuk, újévi fogadalom hogy nem fikázom többet a rezsineket :)
De mivel még nincs újév
Én a GT S RUF rögzítésén padlóztam le... megfogom a dobozt, lötyög benne a modell... na mondom ez jól indul, szétszed, ahogy te is írtad baxott hosszú csavarok, 600 alátét, fadarab, műanyag amit összekukáztak ott a műhelybe ... de még úgy se tudtad meghúzni hogy fix legyen... csavarod ki közbe porlik el az alja, azt talán még egyszer tudod -olyan szarul- visszacsavarozni... -
crosspeet #265114 Pedig volt legalabb ketto is a portamon mar.. :) -
crosspeet #265113 Nalam a primet az igenytelen lefogatasban a Spark viszi.. Vicc az a gyantagyarto, aki latta mar h 140 euros gepet milyen csavarokkal rogzitik, qrva hosszu csavar, 20db alatet, farostlemez.. XD
Cserebe viszont draga! :D -
PP993RS #265112 Szép álom, de tényleg kb. ennyit érne az összes..... -
PP993RS #265111 A Zonda is az aranykorszakba készült, mikor tényleg lehetett látni hogy nyomták hol-hogyan tudnának patent gépeket gyártani... Ilyen a Meki F1 is, ha most csinálnák meg azt a modellt, lenne vagy 400euró +a gagyi plasztik.
Amúgy a Zonda qrvaszép gép, hála az égnek nekem a versenyzős sztori kiesik, bár ha nem slick-et tesznek rá lehet még azt is betolom azt rakok rá egy próba rendszámot
Ami kb. ezek után készült, az már mind-mind lefelé ment, igénytelenebb megoldások, QC hibák, költség (no de nem ár!)csökkentés...
Pont azt néztem mikor tegnap csavaroztam vissza a C7-est, azon kívül hogy az egyik küszöbmatricát is képtelenek voltak hibátlanul felrakni... hogy már a rögzítés is milyen ócska lett, ilyen sűrűmenetes mini csavar amit párszor ki-becsavarsz és megszakad... semmi sem a régi már. :/
Ez is hülyén hangzik, és nyilván nem egy gyűjtési szempont, de akinek nincs vitrinje tudja milyen jó az AA-okat (UT-kat ) fel-leszerelni, masszív, egyértelmű rögzítési pontok... na ennek vége. A "kedvenc" gyártómhoz tudnám hasonlítani, a Minichampsnál voltak ilyen becsavarhatatlan, meghúzhatatlan ócska csavarok... van kitől tanulni ha gagyi megoldás kell. -
PP993RS #265110 Én látom a hibáit, de nem zavarnak :)
Szép modell az, csak az ára is szép, de most már ebbe tök felesleges belemenni, drága minden. -
crosspeet #265109 Igy van! Ha egy diecast tegyuk fel 100euro, akkor egy resin legyen max 60, es mar nincs is gond.. :D -
#265108 halihóóó!
de rég jártál erre, jó téged is látni errefelé, még ha csak így is :)
pedig járhatnál többet is erre, mert neked is rengeteg finomság lakozik a gyűjteményedbe :)
amúgy szinte mindenben egyetértek amit írtál
de tényleg partalan a resin vs diecast vita, mert mindkét oldalnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, egyszerűbb lenne a dolog (vagy lehet inkább nehezebb ?) ha a resinek az előállítási költségükkel arányosan olcsóbbak lennének (cserébe mondjuk nagyobb darabszámmal, hisz tudjuk hogy messze a legdrágább része az előállításnak az öntőforma) mert akkor lehetne olcsó nyithatatlan vagy a drága de nyitható. Így egyszerűbb: ha van fém alternatíva akkor kell a bánatnak a drága nyithatatlan :)
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.12.30. 23:56:31 -
ennyi :) -
crosspeet #265106 Itt nem a resin vs diecast már.. Hanem hogy mikori gyartasuak is mar ezek..?
Szerintem. A legszebb példa az Autoart Zonda. Megcsinalhattak volna egyszerubben is, de akkor es ott odatettek magukat. Kyosho egyszerubben oldotta meg a tokeletesites fogalmat. :) -
crosspeet #265105 Aki zavaró hibát lát egy Kyosho F40-en, az lát egy Ut-n is hidd el.. -
PP993RS #265104 Régi modell is lehet hibátlan és pontos, (lásd UT-k) a többivel egyetértek... -
crosspeet #265103 Emberek, ez az F40 hany eves is mar..? Csokolomot koszonthetne itt par ember neki.. :) Szerintetek nem tudnanak most 2016-ban tokeletes diecastot gyartani a Kyosho..? Dehogynem, ez mind a penzrol szol, nem masrol.. Toredeke a resin eloallitasikoltsege a diecasthoz kepest, itt a profit a lenyeg.. A gyujto meg szepen megveszi olyan aron, ahogy diktal neki a "piac".. Es meg be adjak neki, hogy mi a jobb neki... :) -
eyeball #265102 - Én pont erről beszélek. Nekem kell az a kis "pontatlanság" - vele együtt a nyithatóságuk, amitől egy kicsit "játékautós" beütése is van. Na de könyörgöm, azoknak a fém autóknak ettől van lelkük!
Üdv.