Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Hej de jó hogy ezt leírtad ... :) tegnap este kb. ugyanezt körmöltem, de végül nem küldtem be, nem akartam én lenni az automata-fikázó...... de hogy ilyen rettenetes modellt már rég látott a világ az is tuti. Nálam az a hídpillér csomagtértető-kar verte ki a biztosítékot.

1:18-lesz ez, először én is azt hittem 1:24-es, bár még abba a ligába is az igénytelenebbek közé sorolnám, a légterelő rést meg a lámpánál megtalálod sikerült a kb. 5mm vastag lámpához egy 1mm-es rést csinálniuk.

Aszem ezzel az "adjunk nekik egy kis időt..." dolgot el is lehet felejteni... bár már akkor se értettem miért kéne időt adni nekik? Azért mert a HW-nél volt egy nagyon erős minőségjavulás, azt nem azt jelenti hogy a Maisto-nak is ezt az utat "kötelező" bejárnia. Csinálhatnának szép modelleket, de nem akarnak, ennyi.

Pedig ha manapság valamit, akkor egy igényes, fém-nyitható, Ferrari modellt lehetne jóformán "bármennyiért" eladni, de biztos kiszámolta valami zseni hogy több gyerek van, mint gyűjtő, és így jobb lesz a profit.