Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Egy kisebb vívódás után úgy döntöttem eladom a piros Gallardo STS-t, ami önmagába egy brutál szép vas, sztem / nekem ott van a top3 legszebb Gallardo-k közt, szerencsére az AA-nak hála van miből válogatni.
    Nem tudom kinek lehetett ennyire a zsánere, hogy 600 verzióba kiadták, de jó ez így, és 1-2 ritkább verziót leszámítva, a mai napig árban sincsenek elszállva.

Visszatérve az STS-re, szép-szép, de egyszerűen üti egymást a piros Aventadorral mármint az Aventador üti, egy sokkal brutálabb, pengébb forma, egyszerűen lebutította az ugyanolyan piros-fekete felni-piros nyereg STS-t. Tudom ez így hülyén hangzik, de aki járt már hasonló cipőben, tudni fogja miről beszélek...

No ezen könnyítve érkezett ma ez a narancs szépség :)

Sokat vacilláltam hogy sárga v. nari legyen, ugye a sárgával nagy bakit nem lehet lőni, és a nari néhány képen olyan volt mint a fiam kukásautója persze gondoltam hogy csak egy béna beállítás, no de na :)

Végül döntöttem a sárga mellett, és persze hogy az élet meg bedobta (megint csak itthon) a narit...

Szerencsére élőben egész brutál a szín, és az utolsó képen láthatjátok milyen szép metált raktak rá, méretarányos és finom, és csak erősebb fénybe adja, ez így hibátlan.

A modellen amúgy volt egypár -javítható- QC hiba, de az "tök normális" manapság akár egy 200€-s modelljüknél is... úgyhogy no problem.
    Meg a szokásos AA-Gallardo hibák is javítva lettek, (első magasság, hátsó kerékszög, gyárilag elég durván fordul az autó a hátsó kerékkel is) külön pirosflötty, hogy valaki itt bemerte vállalni a színre fújt nyergeket... bár lehet azóta már elásták azt az embert, de érthetetlen miért ragaszkodik az AA a tökbéna fekete nyergekhez, vagy max a dögunalom piros/sárga verzióhoz. Pont a Lambóknál lehetne ezzel gyönyörűen játszani...

Pár kép: