Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #265446 nálam ez a sztori vitte eddig a pálmát, nemrégiben.. :
Adott egy már qrva ritka modell, ami odakint is bőven huszonezer felett van, ha egyáltalán akad, na most azt én féláron sikeresen meg is hirdettem. Jött egy jelentkező, aki Pestről épp jön le Békéscsabára vonattal.. kérdi az állomáson átveheti-e, meg hogy lemerülőben a telefonja, tudnék-e kölcsön adni egy töltőt, mondom, ok.... (nyilvál a visszaadáshoz megint ki kell kocsikázzak az állomásra másnap).... Autót megnézi, fullos hibátlan, dobozban minden ok, mutatom ott a bankautomata, hogy ki tudja fizetni. kérdi merre ez a panzió, mobilnetemen megmutatom, de mondom nincs az olyan messze, elviszem, ne taxizzon.. erre sikeresen lealkudja az árat már nem emlékszem, talán 1500ft-al..(?) Másnap ugye kimegyek a saját töltőmért, remélve hogy az 5rugós töltőm nem épül be a modell árába, szerencsére nem. konklúzió, azon kívül hogy egy fasz vagyok, mentem egy alapból féláron hirdetett autó eladása miatt kb 8-10km-t, egy 6hengeres benzinessel, ami ugye alapból hidegen beverte a 15litert (100-on persze) minimum, lealkudta azt az árat is, de örültem hogy persze eladhattam........ XD
Igen, egy hülye vagyok.. XD szégyellem magam..
Ha valaki magára ismerne, ne haragudjon amúgy aranyos gyerek volt,én meg ugye előzékeny. A jó szívem, az fog elvinni egyszer.. :D