Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265298 A Meki F1 nálam azért az ami, mert a leggyorsabb volt... elég sokáig
Sőt, (bár ebbe nem vagyok 100% biztos) szívómotoros autók közt a mai napig a No.1
Nyilván se a 374-et, se a 362-t nem lehet kihasználni, (na jó azért biztos van ahol kilehet
) de akkoriban ez volt a menő. Ahogy most a nürburgringezésre kattantak rá, ugyanolyan jelentéktelen hogy egy autó x vagy x+pár mp alatt megy végig, pláne egy olyan hosszú távon...
De hogy a modellekről is beszéljünk, mert ugye ott aztán hatalmas tragédia mennyit megy végre :) mondjuk adtam már el modellt csak azért mert a gyengébbik motor volt benne
Na szóval én mindig inkább az utcai verzsönök felé húztam, nem vagyok oda az ilyen leszedhető elemekért, (csomitető) ez az egy dolog nem tetszik a Gallardo STS-nél se... (géptető) Sokkal szebb lenne egy telós megoldás mint a többi verziónál, már amelyiknél volt.
+az LM-nél a szárny miatt feláldozták a hátsó fertály full nyithatóságát, meg aszem az egyik oldalpanel se nyitható... ez amúgy így van az igazinál is?
De félre ne érts nem győzködni akarlak, ízlésről felesleges, csak leírtam a véleményem ;)