269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#264941 Estét!
-
#264940 Nyugi, gugliztam a Speedsterre is és van egy csomó 1/1-es a neten, amelyik normálisan, a vezető felé töröl. Ez pl. ugyanaz az autó, nem? (nem értek a P*-hoz) amúgy sem az AA tette rossz irányba a törlőket, hanem a Porsche
-
crosspeet #264939 Grat hozzá!
(legalább nem untad meg a 7végén!).. :D
;) -
#264938 Pakk gyütt!
-
PP993RS #264937 Pláne...
---
Olvastam hogy az AA Aventador SV kompozit lesz.... ha az ajtók, gép+csomitető tényleg ugyanaz mint az előző kiadásoknál, akkor aszem ezzel választ is kaptunk kinek éri meg jobban ez a bohóckodás ;) -
#264936 Igen, évjárat függő is.
3 sorozatban (L, M és E) készültek. Itt bővebben: Dino 246GT
A sorozatra jellemzők szerint, az Elite az M sorozatba illeszthető, 1970-71-es.
A képeken, amit küldtél, csak a kék és a piros (Bomham) kérdéses. A többi vagy GTS, vagy az E sorozatba tartoznak. Az Elite szerintem az M változat eredetijéhez képest tévesztett. Szerintem. De ettől függetlenül szép modell. -
crosspeet #264935 Lehet filmezés miatt nincs rajtuk, csoda h a szélvédő bennt van.. :D -
crosspeet #264934 Kis piroska 150euro kb, a kékség meg e felett 200-ig ugye.. Most. -
PP993RS #264933 De ők azért törődhetnének vele.....
Nem tudom a kis piroska mennyi, gondolom 120-130€ biztos van, (a 993-as meg inkább 150-160€) had legyen már zavaró
Legalább csinálták volna úgy hogy meglehessen fordítani, de alá van ragasztva és jön(ne) vele a festék is ha megpiszkálod. -
PP993RS #264932 Amit korábban írtam azért...
Bár teszem hozzá ha spec itt nem mondod, soha az életbe nem veszem észre, gondolom így vannak ott is, csak ők semmit-soha az életbe nem vesznek észre -
zsolti65 #264931 Tök mindegy hogy áll az ablaktörlő... :) Én annak idején,kb.10 évesen a Persuaders- Minden lében két kanál-ban láttam először Danny Wilde ( Tony Curtis) verdájaként. Aztán később volt valami kicsi fém játékautó (nem matchbox) formájában is...De már akkor mi,úgymond tudatlan kommunista országban élő gyerekek...legendaként kezeltük: FERRARI DINO! Ennyit tudtunk róla,és ez elég volt... Hasonló volt a helyzet Bratt Sinclair Aston DBS.-ével is.... :) -
#264930 Szerintem évjárat függő. Itt van két kép, ezeken nincs ablaktörlő (a jó ég tudja, miért), de látszik a helyük és az eltérések az autó elején. A szürke 1972-es, a vörös '74-es. Láttam '73-ast is egyfelé törölni. Ebből kiindulva a modelled '73-as (van légbeömlő a fékeknek), az 1/1-es sárga meg korábbi.
-
#264929 Khm...
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.12.18. 22:02:16 -
crosspeet #264928 Dehát itt az egyik jobbkormányos, azért van fordítva, tee..:D
De amúgy nem vág földhöz, csak fura, mintha valamiért direkt hibáznának.... :/
-
#264927 Ne törődj vele! Szép kis modell ez, ettől függetlenül.
Más modellnél sem mindig sikerül ez...
Lásd Elite - Dino (Ferrari) 246 GT:
És az igazi:
-
crosspeet #264926 Most nézem, hogy a kib@szott Autoart mint ahogy a 993-as esetében, úgy itt a 356A Speedsternél is rossz helyre rakta az ablaktörlőt.. XXXD
Istenem, hogy lehet ilyen egyszerű dolgot rosszul csinűlni..?! XD -
crosspeet #264925 Klassz! -
#264924 Egy érdekes gyűjtemény. -
crosspeet #264923 Hááát.. Azért grat hozzá.. :)
Lesz vele meló, szép dolog is tervezgetni.. ;) -
#264922 Gratula.
Labdacstól? -
PP993RS #264921 Hát ez valóban elég gyengécske... (bocs) a BBR féle bordó Spyder viszont egész jó...
A felni csere mondjuk biztos sokat dobna rajta, az egy ablaktörlős megoldást hogy tervezed ? Mert innen úgy tűnik, hogy roppant igényesen a szélvédőből van formálva. -
#264920 Amalgam, Pécs, nyálcsorgatás:
-
#264919 Nekem egy ilyen jött. Nem, nem ment el az eszem. Itt leírtam, hogy miért.
-
PP993RS #264918 Nyugi, ez ismerős érzés -
#264917 -
crosspeet #264916 Hát, nézegetve az Autoartok között, magam sem tudom.. -
#264915 akkor minek vetted meg, ha ennyire nem tetszik? -
crosspeet #264914 Ugyanakkor a kedvenc léghűtése 911-esek kikerültek a "falra"! :)
-
crosspeet #264913 Viszi a prímet mindenben, a GtSpirit a közelében sincs, az a helyzet.. :D -
PP993RS #264912 Jól néz ki a többi közt, grat! -
crosspeet #264911 Koszonom! Be is kerult az elod es utod koze! :)
Kulonleges darab, tekintetvonzo a vitrinben, igazi kis ekszer az Autoart-tol!
-
#264910 Gratula hozzá, hangulatos kis vas. A kis lámpaburáival is olyan kérően néz, mintha ő akart volna hozzád jönni :D -
#264909 Ezer köszönet hogy megosztottad, parádés íromány!
A hockenheimringi verseny utólag visszanézve... hogy az első Ferrari nem is Ferrari volt...az Art car sztori.
Én is csak azt tudom mondani hogy érdemes elolvasni. -
#264908 Egy kis olvasnivaló.
A VH tulaj gyűjteménye. -
crosspeet #264907 Meg is jött! :P
-
PP993RS #264906 Lehet már alapból ledobják a bonyolultabb címeket, (irodaház-keresni kell, nehéz megállni, portán szólni kell, sok idő még lejön mitomén)
de tény hogy nyilván (céges)teló mindegyiknél van, és azon azért lehetne boxolni valamit.
Hogy ne csak fikázzam a királyit, egyszer volt hogy a postán maradó csomagnál elfelejtette odaírni / úgy kérni a feladó hogy "postán maradó" :) a posta meg ugye egy társasházba alaksorába van... persze hogy nem hagyta ott a postás.
Láttam hogy "sikertelen kézb." teló, egy full talpraesett nő, a másik kezével hívta a postát hogy mit tudnak, ott mondták hogy nem kaptak semmit, 2perc és már adta a postás számát akinél a motyó volt... felhívtam, persze ott bandázott a kerületben még, kocsiba be, elcsíptem és átvettem. -
#264905 Nem, még kb. 20-25 dobozban van, itt-ott. Csak hát szűkös a hely, hogy mind placcon legyen. -
#264904 Nekem eddig DHL, GLS és DPG tapasztalatom volt és mindegyik hozta a 100%-ot. A DPG előre felhívott, hogy időpontot egyeztessünk, a GLS meg a DHL pedig visszajött, mikor napközben megtaláltam az értesítőt.
Kamu, hogy a DHL nem tudja értesíteni a futárt, sz'tem csak le akart rázni. Nálam rajta volt a futár száma az értesítőn. A GLS-nél a központot kellett hívni és 5 percen belül visszahívott a futár.
A Postát sem akarom az egekbe magasztalni, de nekem volt olyan - most októberben - hogy szerdán pályára állítottak egy csomagot Hollandiában, ami a szombati munkanapon landolt a tizennyóckerben. Mondjuk olyan is, hogy a postás nem talált otthon, hagyott értesítőt, aztán amikor másnap bementem a hivatalba, csomag sehol... Az észlény (gondolom buta jószándékból) másnap is magával vitte, én meg persze ugyanúgy nem voltam otthon, így csak harmadnap lett meg a csomag. -
crosspeet #264903 lábat ragasztanak rá.. XXXD ez kész..
agyoniskolázottak előfordulnak akkor nálatok is.. :D -
PP993RS #264902 A DHL-ről spec nem tudok rosszat mondani, múltkor még úgy is feljött a srác, hogy mint utólag kiderült rossz volt a kapucsengő, de improvizált.
Viszont egynéhány szintén 3betűs gagyifutárcégek iszonyatosan gyengék... volt hogy szintén tökéletesen címzett csomagot baxtak kihozni, ebay nyomkövetésen láttuk hogy "hibás cím-vissza a feladónak" holott az eladó elküldte a dobozról a fényképet, és tökéletesen címezte...
Persze egyből telefon, mondták hogy nyugi még nem küldték vissza (anyád) de bekéne jönni érte, mert ha rossz a cím nem tudják kézbesíteni, mondom a cím jó, futárt kéne cserélni...
A halál faxára kellett menni egy gyártelepre és még ott is szerencsétlenkedtek hogy még nincs itt, még kocsin van....... aztán ott volt a gyerek mellett, de rábaxott mert felismertem a csomagot :)))) valószínű ez már szívatás volt hogy beszóltam nekik, elvégre ha bénák és szóvá teszed még ők sértődnek meg ... jómagyar' szokás.
Aztán volt olyan is hogy az agysebész lebaxta a ház portájára, (ami egy teljesen más lépcsőház / épület) én meg nézem a nyomkövetést, "címzett-átvette" ...... ez péntek este...... persze elérhető ember már nem volt, csak hétfőn tudtam hívni őket, közbe az eladónak írtam hogy tuti jól címzett, mert valaki átvette de nem én.... Mondta hogy ő mindent úgy csinálta ahogy írtam, (hót ciki volt) nah egész hétvégén rágtam magam ki vehette át ? Mit csinál vele ? Mert azért nem egy fakockáról beszélünk.
Hétfőn reggel egyből teló, mondta a csaj hogy hát azt átvettem :))))) mondom drága.... nem, nem vettem át, nem az intézetből telefonálok egy elmaradt kezelés után.....
Akkor utánanéz....
10perc múlva hívnak, hogy leadta a kolléga a portán ........ mert szokták ezt csinálni ha nincs idejük, hogy szomszédnak / portának leadják, hát mondom az remek, és ha én mondjuk pont harcban állok a szomszéddal, és 10x izomból-földhöz vágja a csomagom ????
Erre nagy csend................. mondom hagyjuk is viszlát... lementem és tényleg ott pihent egész hétvégén......
A királyi posta meg ugye alapból A csoda.... az hogy 2500 km-ről a hétfőn délután, fél2-kor feladott csomag--->szerda 11kor már a hazai bp.-i vagy budaörsi központba... onnan meg további szaros 10-15 km-t 3nap alatt tesz meg, az maga a rejtély.... lehet ha lábat ragasztanának rá, szerencsétlen csomag hamarabb odasétálna a címre.