Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Mint modell nem rosszak a Minichamps 991-esek, bár vannak gyenge részletek, de eleve nem nagyon van alternatíva aki ilyet keres, (mostanság adogat ki a Schuco egy-két variánst) én azért utálom a PMA-t mert pofátlan minőségpusztításon mentek át.

Ha megnézel egy régi modellt, tök szépek... plüss, szép-részletes kidolgozás, ugyan nem méretarányos, de tök jó karok/telók, lehet látni hogy ott még nem a profitorientált tömeggyártás volt. Aztán kezdtek beesni a gusztustalan QC + fényezési hibák.

Aztán kitalálták hogy nem kell rács, jó lesz a kamurács is, nem kell plüss se, elég lesz egy budget szintű beltér, egy tejfölösdobozt dombornyomni és kész a motortér, pár tétel ismerős lehet most az AA háza táján is :)

Ja, persze az ár az maradt..... egy időbe egy áron mentek a Minichamps / AA Veyronok, Meki MP4-12C-k, totál vicc..... persze a piac beárazta őket, pár hónap és féláron adogatták őket.

Akkor vettem egy Minichamps Veyron-t, és akkor döntöttem mérgemben, hogy az összest felszámolom és soha többet. Az a Veyron rémálmomban ne jöjjön elő... olyan és annyi hibával kiengedni egy modellt, a fejükhöz baxtam volna legszívesebben. És nem csak az enyém volt olyan pocsék.......

Persze eladtam kőkemény bukóval, de tanulópénznek tökéletes volt, hogy soha - semmit onnan.