269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Ez kam.... anno engem felhívott a upsz futár, hogy itt áll az ajtó előtt, de semmi... hát mondom jah... nehéz lesz mert teszkó művek van...

Simán megmondta hol lesz 1óra múlva, odamentem, kb.10perc és ott is volt... átvettem, örültünk.
  • crosspeet
    Szépek!
    De jól gondolom hogy ez nálad közel sem az összes..?
  • crosspeet
    hihetetlen mekkora suttyók néhány futárcég. Nemrég az orosz Authentics Mustangom nem jött meg napok óta, mire kiderült a helyi DHL-nél van pár napja, állítólag rossz a cím.. besétálok, természetesen tökéletes címzés, mondom én h legalább értesítést hagyhattak volna.. aszonja a csóka h nem jó a cím, hová dobta volna, meg h tuti dobtak be.. mondom ha bedobták az értesítést, akkor csak odataláltak a címre..? XD mondom, nem elég egyértelmű, vagy nem tudta fejből merre lehet,higyje el, rajta vagyunk a térképen, kb az első 10 legforgalmasabb békéscsabai utca egyike............. hülye f@szok, én meg vártam rá vagy három napot mire kiderült h már a múlt héten is náluk pihent a csomim..
  • crosspeet
    Nekem a déháel meghozta az idei uccsó paripát.. Az asszony legalábbi azt mondta átvett egy pakkot az imént otthon, remélem ez van benne..: :)
    Autoart 356A Speedster europa version 1:18
    A negyedik 356-os a garázsban.

• Missa
    Upsztól? Egy Pontijakot, egy dzsítíót.
    Persze, nem ma hozzák, csak hétfőn...
    A futár nem értette a 1134 Budapest, Váci út 45. címet...
    OK, mondom, érte mehetek személyesen? Nem, mert a futárnál van. Akkor szólni a futárnak, hogy van telefonszám, a cím is tisztázott, kanyarodjon már erre. Nem, nem lehet, nem tudják értesíteni a futárt.
    Na bameg. 21. század.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.12.16. 12:51:10
  • PP993RS
    Lehet úgy gondolta hogy takarítsd már ki ---> számold fel őket :)

Szép gyüjti !

Mit vársz amúgy a upsz-től? Asszonynak egy cipőt karácsonyra ?
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.12.16. 10:10:43
  • schumimodells
    Szép gyűjtemény.
  • Missa
    Piszkosul várom a holnapot:
  • Missa
    Hmmm, jön a karácsony. Szombaton szólt az anyjukom, hogy takarítsam ki a vitrinem.
    Mit tehettem? Szót fogadtam.
    Kicsit rendbe vágtam az "istállót"
    bocs, nem tudom miért forgatja el...

Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.12.15. 21:35:01
  • PP993RS
    Szép a Motorbox / Exoto, de ők a prototípust csinálták meg, szélesebb / laposabb az autó, az AA meg az utcait, mondjuk beltérben pont egy fényévet ver az AA a Motorboxra, de hát van köztük pár év...

A 959 az AA aranykorszakában készült, minden patent, igényes rajta, és most még akár ellehet csípni korrekt áron, azok is ha egyszer elfogynak--->2-300 €....
  • Missa
    Grat!
    Fura, de jól néz ki! És ahogy láttam a FB-on, állati mákod volt vele! Azért külön grat!
  • goser
    Nekem tetszik :-)
  • bulba
    Én még nem, pedig nagyon állat ez a kombináció .
    Nagyon ízléses, kicsit extravagáns de kimért maradt.
    El tudnék még nézegetni pár ilyen festét a fórumon.
  • bulba
    Estét!

• crosspeet
    A 959 Exoto gyönyörű. Autoart is szép persze, de ez az Exoto a maga idejében.. Sőt, most is! :)
  • 355
    Exoto Standox 935 Turbo. Ritka csúf állat, és még ez Exoto ultra-high-end korszaka előttről való.

És egy Standox 959.

• crosspeet
    Közben a Spark resin 991 Gt3 Rs meg megy 600 eurókért... :)))
  • PP993RS
    Vágom, de lenne igény minőségi nyitható fémre, még drágábban is... a baj az hogy nincs választási lehetőség... és nem is lesz ha ilyen jól mennek ezek a zárt-fém, rezsin modellek.

Nem véletlen merészkedik az AA is már ilyen vizekre... egy kompozit, aztán egy részben zárt modell, pár év és full zárt-full műa. modelljeik lesznek, figyeljétek meg..... és persze egyre drágábban. És akkor az egyre romló QC-t most ne is firtassuk.
  • PP993RS
    Az jó üzlet volt akkor, mert most kb 2x annyi a mjúzeum :D
  • crosspeet
    Meg Exoto 935 v 936-os Porschek is voltak Standoxosak ha jol remlik!
  • BMW M5
    Az árak már azért olyan magasak és sok gyártó azért is áll át a nyithatatlan fémmodellekre ( Norev , KK-Scale , Triple9 , Minichamps , CMR ) mert már a kínaiak sem akarják gombokért legyártani a különböző méretű modelleket és így ( is ) próbálnak spórolni . Az Abrex pont most hozza vissza Csehországba a gyártást ( a Cararama-tól ) mert már nem éri meg Kínában legyártani ( megemelkedett gyártási költség + drágább lett a tengeri szállítás is ) a modelljeiket . Az sem véletlen , hogy ennyi műgyanta ( resin ) gyártó jelent meg az elmúlt 2-3 évben a piacon .
  • PP993RS
    Pedig tényleg volt egy ilyen standox széria, már nem emlékszem, de csináltak még egy-két AA modellt. Sztem pár darabot nyomhattak csak.

Anno a Bubunál is voltak ilyen utólag fényezett autók. Nekem is van egy standoxos ezüst Viperem, mondanom se kell kicsit szebb a fénye mint a gyári Bubu, meg kivan kárpitozva... kint ezek is már elég drágák, akkor gondolhatod egy ilyen AA gép mennyit érhet így.... ;)

Kíváncsi lennék mit adnának meg egy licittel ezért, persze nem magyar címről árulva, mert az kapásból egy kövér mínusz :)
  • crosspeet
    Az a sszürke museum 901.. Nekem kek van, mer ez occsobb vot akkor 10dodoval kb.. :) most szivesen bezsakolnek a kek melle egy szurket.. Feher hollo az is!
  • crosspeet
    Se egy certifikacio, se egy sorszam, v egy Standox felirat hallod...
  • PP993RS
    Jól teszed, ha meglenne azt lehet még én se adnám... a 964 Turbo S-nél is rezgett a léc, de Mike kolléga olyan szépen kérte :)
  • PP993RS
    Apukám, ezzel tényleg megfogtad a Jézuska lábát ;) nem akartam ott írni, nehogy az eladó meggondolja magát, de ez egy olyan ritka gép hogy jóformán nem is létezik :)

Mondom, 2-3éve láttam egyet a bayen, doboz nélkül és valami egész elképesztő áron ment el licittel ! (értsd: kiló körül) Akkor azt hittem valaki umbauzott...

Az meg hogy itthon valaki benyomja hogy van egy ilyenem ...... eszem-faxom megáll :D De tényleg :)

Szép kis vas, jó ez a fény rajta, lőj már róla több képet, hát a neten se találni sehol :)
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.12.14. 23:03:06
  • crosspeet
    Nem is adom én el, úgy döntöttem ... :)
  • crosspeet
  • crosspeet
  • PP993RS
    Én biztos nem :) abszolút vaskalapos lettem :)

Na jó nem, mert a BBR / TM Thema megmarad, de azt az életbe nem adnám el annyiért, hogy ne baxxa minden este a csőröm mekkorát zakóztam rajta.... akkor inkább maradjon, bár tényleg nagyon halkan: az tényleg egy szépen megcsinált rezsin, nem huplis-ragasztós oldalablakkal, meg rejszmannfréd által remegő kézzel-ecsettel festve a belseje... bár nem is annyi volt mint egy Otto.
  • crosspeet
    Jott egy ilyen Aa Bullittom. Lattatok mar ilyet..? Allitolag az amerikai Standox demokent adta ki, gyari Aa dobozban. Neten semmi nem talalok rola.. Nem zold, hanem szurke ill bordo (metal).. De full gyarinak nez ki, Aa minoseg..

• PP993RS
    Nooormális... ? majd ha olcsóbb lesz talán... de lehet akkor se.

Á tudod írtam már, tisztelem a cmc remekműveit, de ha egy 901-est kéne vennem az a szürke AA múzeumi lenne. Bár annak is derék ára, de oszt nem ennénk pár napig
  • PP993RS
    Ez a GT-S egyik legszebb Porkeja :) ennél csak a kék RS brutálabb :)
  • PP993RS
    Úgy vannak vele, hogy az már ki lett adva, Minichamps, GT S... nem értenek hozzá, nem ismerik a piacot, nem tudják mire lenne +igény, a Schuco bemerte vállalni...

És mindeközben a Spark 991-esek meg 4-5-600 €-ért mennek... az AA-ot min. 200€-ért vinnék mint a cukrot. És lehet keveset mondtam.......

Már a mezei AA 930-asok is inkább a 150felé fordulnak, turbót nem kapsz 200 alatt, 3.3 Turbo inkább 300.

964 RS is 2-300 €.

De persze 997-ből 800ezer verziót kiadtak, nem is kell senkinek...
  • mikeman
    műcicire is kiadnak annyit pedig az is műanyag
  • mikeman
    az volt most akciós, több színben is
    miért nem zsákoltál be egyet? ;)
  • PP993RS
    Nem fogják, ők maguk mondták. Bár aztán RWB meg mégis lesz, de ott is ez nem lesz nyitható-az nem lesz nyitható, de mégis nyitható, komolytalanok.... ezerrel kéne nyomniuk a 993 szériát, nem igaz hogy nincs ott egy ember aki felmegy a kib.xott bayre és látja hogy az UT-kért milyen pénzeket adnak meg.

Meg már a ritkább GT S-ekért is.... Bár az nekem mindig rejtély, hogy a túróba adhat ki valaki annyi pénzt egy rezsinért, de hát nem az én pénzem. Meg hát van aki ennek a többszörösét is ellövi műanycira.
  • mikeman
    tudod hogy én is ki vagyok éhezve egy szép fém, nyitható 964 Turbo-ra, meddig vártuk hogy az AA majdcsak kiadja hisz a 964RS után, már alig kéne faragni a sablonokon és más sem adta ki, tehát tarolnának a piacon, oszt mégse.....
    nyílván én is erősen rajta lennék ha az AA kihozná, hogy nekem is legyen egy, de 200 euróért nem biztos, addig ezt nyálazom :))))))

resin is, nyithatatlan is, kényszerből vettem, diecast híján, de komolyan mondom egy percig sem bántam meg
    az AA meg kb sohanapján adja majd ki, arra várni sajnos botorság :(
  • PP993RS
    Derék a CMC, és minden este elmorzsolok egy imát, hogy hála az égnek számomra totál érdektelen modelleket csinálnak.

Mindig ámulok milyen kidolgozásuk van, de egy modelljüket nem tudnám most leírni.... na jó de, a 901-es Porke
  • mikeman
    pedig mennyit vártam arra is, az igaziból lassan már lecserélik az újabbra, az AA meg sehol
    kénytelen voltam megvenni MC-be
    mondjuk nem rossz az se, de azért nem AA, persze az ára se annyi volt :)