Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ha a Gr alatt Greenlight-ot értesz, akkor azzal nem feltétlen értek egyet, szerintem a HW61 klasszisokkal jobb mint egy GL, már ha az eredeti GL modellekről beszélünk, nem pedig egy átvett ERTL Authentics modellről mint pl a Bullitt Charger
alapból egy GL modell kb mint egy kicsit jobb Maisto, a HW61 attól sokkal jobb, némelyek a GMP szintjén vannak, forgó kardán, csúsztatható első ülés, mozgatható napellenző, csuklós-rugós motorház tető mozgatás, néha működő laprugó stb (szóval nagyon nem resin szint
)
igen tényleg nem AA szint, de inkább úgy mondanám hogy más, egy AA modellnél messze nincs ennyi mozgó, forgó részlet, viszont sokkal finomabbak az illesztések, a HW61 valóban kicsit korabeli amcsi szintűek, de valahogy pont ettől olyan autentikus, nekem ezen modelleknél semmi bajom ezzel
néhány HW61 modell:
én személy szerint nagyon várom hogy mi jön ki ebből a házasságból, nagyon patent musclecar kollekciója volt a HW61-nek, és mára ezek a modellek nagyon megdrágultak, és csak remélni tudom hogy megtartják az eredeti minőséget és nem butítják le őket, akkor tuti beszerzek majd néhányat
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2017.01.05. 21:38:19