269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Az 1:1 faxa gép, de ez így mint modell elég gyenge. -és nem a nyithatatlanság miatt-
  • BMW M5
    KK-SCALE - VOLKSWAGEN PASSAT VR6 VARIANT 1988 . 3 féle színben hozzák ki .

• PP993RS
    Nem szeretem az LBW autókat, de ennek a szörnyek jól áll
  • crosspeet
    Grat hozzá szép jószág!! Gyűjtődnek a terpesztős paripák?! :)
  • goser
    A mai befutó :-) GT Spirit LB Nissan GT-R. Eddig csak Ignition Model gyártott ilyen PIMP Nissanokat horror 230 EUR környékén. Jó munkát végzett a GT Spirit, végre van alternatíva az Ignition Model helyett. Remélem lesz még pár japán, jó lenne egy KPGC110-es.

• PP993RS
    A GT S-nél bele lehet futni normál szélvédőbe, aszem már írtam hogy nekem volt olyan Porke aminek az első-hátsó is teljesen jó volt, de pl. később (mármint későbbi kiadásúnál) már csak az első volt "normál" ...

Pedig ezzel sokat javíthatnának, nálam a rezsin bukásához legfőképpen ez vezetett, szinte az összesnél az oldalablak huplis és / vagy elengedett, vagy szépen sza.ásig nyomva ragasztóval, és az olyan szép, esztétikus mikor az ablakkeretnél végig-körbe kinyomódik a ragasztó
  • 355
    Van egy HW E F430-am, aminek meleget kapott az első szélvédője és felkunkorodott. Mivel csak sík alapanyagom lesz, valahogy ívre kéne hajlítani és úgy beragasztani. Szerintem valami üveg kellene, ráfektetni a plexit és melegíteni. Ha meglesz a technika, majd megírom a BBR-nek, hogy hogy csináltam Küldhetnek cserébe egy ilyen széteső Apertát
  • PP993RS
    Ez valóban csodálatos, sztem a LaFerrarinak a fekete áll a legjobban, a hátsó szélvédő meg..... hát.... nem egy ócska ultravékony plexiből kéne csinálni, de akkor biztos 1-2€-val drágább lenne a sokszáz €-s modelljük.
  • PP993RS
    Oksa ;)
  • 355
    Először azt hittem, hogy az 1/12-est látom, de ez tutira az 1/18-as. Felismerni a kipattanni készülő hátsó szélvédőről Amúgy gyönyörű...
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.12.08. 17:47:17
  • bulba
    Woa ez tényleg ott van a szeren. Nem csak a kidolgozás első osztályú, de a színválasztás TÖKÉLETES. Egyszerű, de egyedi, elegáns, de a sportosság se hiányzik belőle. Egy ilyent nagyon megnézék élőben is!
    Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.12.08. 13:11:27
  • bulba
    Napot!! (a sok köd helyett :) )

• 355
    BBR 1/18 Ferrari LaFerrari Aperta. Szóhoz se jutok...

• mikeman
    ha az a STS egyszer elvágyódna tőled, akkor jussak már eszedbe, és erre felé irányítsd már :))
  • PP993RS
    Hát tudod... ettől szép ez a szakma... ha van orcájuk elkérni 2-300€-t egy Maisto-motortér szintű modellért, akkor legalább odatehetnék magukat hogy minden nyitható... ez amúgy a halálom ha egy modellen valami nyitható-valami meg nem...

Nem mellesleg a Signature modellek -gondolom ez is az lesz- ezért voltak drágábbak, mert minden úgy és olyan mechanikával nyílt mint az 1:1-en... és akkor jön ez....
  • PP993RS
    Egy ezüst, kézi váltós "ős" és egy piros STS, az a baj hogy nem tudnék választani a kettő közül, mert mindkettő marha szép modell, az ezüst felni+gumi+fék triója valami döbbenetesen szép.

A STS meg hát STS nagyon vagány gép. És persze hogy jól néz ki az alap meg a lebrutálabb utcai egymás mellett.
  • 355
    Nem akarom védeni őket, nem is láttam még élőben AA kompozit modellt, de bakker ehhez a formához öntőmintát gyártani nem lehet egy méznyalás...
  • crosspeet
    milyened van..?
  • PP993RS
    Vicc.... hót gagyi.... de gondolom még így is lesz vagy 300euró.
  • PP993RS
    Az is szép darab, egy időbe mikor kint legóért adták gondolkodtam rajta... de elég két Gallardo.... sőt pont a napokban gondolkodtam hogy lehet egy is elég lenne....
  • PP993RS
    Azt én is kedvelem mikor valaki nem emlékszik milyen modelljei vannak :)

Az összes modellemről megmondom mikor-hol-kitől és mennyiért vettem ;) (mikor szoktam lapozgatni a fotókat -és már nincs meg- azokról is)
  • crosspeet
    hááát, passz... :)
    De ha valaki keres AA Gallardo Superleggerát fehérben, az is van egy eladó! :)
  • 355
    AA McLaren P1 GTR, kompozitból és csak az utastér-ajtók nyílnak.

• Missa
    Szép lenne, ha sikerülne beszerezni. Az évet kezdetem egy H61 Pontiac GTO-val. Egy 1966-ossal
    Stílusos lenne az évet egy 1970-es GTO-val befejezni. A "Kecske" (na jó, legyen Tiger) után egy "Bíró"
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.12.06. 22:45:46
  • Missa
    Ja, voltak... Kettő az a MotorMax félét kínálta. A harmadik napok óta ígéri, hogy megnézi milyen van neki. Kicsit irigylem. Nekem annyi eladó modellem lenne, hogy ne emlékezzem rá melyik milyen gyártmány, színű és mennyiért adnám... De jó is lenne.
    De már megoldódni látszik a kérdés. Egy kedves itteni ismerős besegített egy "világpiaci" beszerzésben. Holnap már utalom is a pénzt és remélem a fa alatt már ott lesz.
    Bár tutti, hogy a "jézuskám" 24.-ig elveszi tőlem. De se baj! Én is elvettem a vasárnap vásárolt fülbevalóját!
  • PP993RS
    Valaki írt a facsén hogy van neki... abból akkor nem lett semmi..?
  • Missa
    Sziasztok!

Van valakinek e hazában egy ilyen eladó modellje?
    ACME/GMP - Pontiac GTO 1970 "The Judge"

Nekem kellene, saját részre. Azaz a "Jézuskámnak", aztán majd ideadja nekem, én meg baromira meglepődök.
    De az örömöm, hogy birtoklok egy ilyet, ettől nem fog csökkenni.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.12.06. 20:47:23
  • PP993RS
    Oszt ezt miért ?

Szvsz a legszebb GT S Porke, mondom ezt úgy hogy full anti-rezsines lettem :) de ez bitang egy jószág.......

Nem is értem miért nem csinálja meg az AA, szemrebbenés nélkül 200+ €-t kérhetnének érte.

• PP993RS
    Ezt már akkor is írtam... de még mindig marha jól néz ki így.... a küszöb-oldalbeömlő is elég lambós, nagyon kafa így.
  • crosspeet
    Urak, nem mindenáron (40eft), de ha valakit érdekelne..
    Vagy becserélhető a most még olcsóbb fehér Turbóra.. vagy AA 996 GT2-re, vagy AA 964-re, vagy AA gt390 Bullittra.. vagy sok pénzre!
    Nálam lehet jelentkezni..

• 355
    Lambo lights: Sic transit gloria mundi :) Régebben japó Auto Veloce műtött Lambo-stílusú lökhárítókat Ferkákra, azok is elég jól néztek ki. Van is egy ilyen transkitem:

• Hornando
    Nagyon jól néz ki a 488Ch ezekkel a Lambosított első lámpákkal, :-) de nem hiszem, hogy rákívánnék.
    Nekem például nincs is az F430-nál fiatalabb versenyautó modellem. Illetve a 458 GT2 meg van ugyan, de csak a dekor nélküli piros.
    Én továbbra is annak örülnék, ha inkább régebbi típusokat mintáznának meg modellben. Ezért is örülök a KK Scale két újdonságának.
  • 355
    Ferrari 488 Challenge. Elkönyvelhetjük, hogy a Bburago lemaradt a 458 Challenge Evo-ról, most már tutira nem jön ki.

Ennek örültem volna (458 Ch. Evoluzione), pedig alig vörös:

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.12.05. 19:41:24
  • 355
    Ááámberek! Páran összeállunk nagykerből KK Ferrari 365 Californiát és 400 Superamericát rendelni. A 400-asból a cél az egész kartonnal rendelés (6db), amiből 3 megvan.

A modellek bp-i átvétellel 21eFt-ra jönnek ki. Társulni lehet itt, privátban. A 400-asból csak vörös rendelhető, különben nem lesz meg a karton. A 365-nél szabad a pálya: világoskék-metál vagy vörös, mindkettő fekete belsővel.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.12.04. 21:23:28
  • bulba
    Pár hónapja amikor megjelent az új Megane eléggé szomorú voltam, mert nem sikerült valami jól. Nos, pár hete amikor megláttam, hogy új színben is megjelent valami mégis azt súgta, ezt meg kell venni! Szerencsére nem bántam meg. Nem tudom, hogy csak az én ítélőképességem volt gyenge, esetleg a fotó volt béna, netán a szín miatt, de ebben a pezsgő színben nagyon jó a modell összhatása. Látszik, hogy az első lámpabura nyúlványa és törzse között enyhén aránytalanul szűk a hely, de élőben teljesen OK. Az egyetlen igazi slendriánság az oldalsó visszapillantótükrök kialakítása és karosszériához kapcsolása. Nno, de beszéljenek inkább a képek:

• hamhusz
    Szerintem van olyan jó mint egy HW elite, a belső modnom lehetne kicsit világosabb, de ezt leszámítva nekem bejött. Fékek? Sokat nem látni belőlük :) Lehet nincs is rajt .
  • hamhusz
    Persze szép a BBR :) na de az nem 70 euró hanem több mint 300 :D
  • bulba
    Voa, gondolom a többség inkább a Bömösre gerjed, de a Cherokee is nagy ötlet volt tőlük
  • bulba
    Nagyon szép modell (abszolút mércével is, nem csak az árához képest), gratula hozzá!
  • bulba
    Szép estét!