Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Biztos vagyok benne hogy sokaknak bejön, mert brutál gép, de nekem az "újkori" Ferrarik közül úgy igazán-igazán egyik se. Mondjuk a C7-re is azt mondtam az elején hogy ez mi??? De ott volt egy érezhető folyamat -ahogy jöttek ki a durvább verziók- a hűbaz+ felé :)

Mondjuk a Tdf a csapból is sárga színbe folyik, aszem a BBR is abba hozza ki, bár gondolom lesz más szín is(?) valami "szolidabb" emészthetőbbé tenné a hátulját, ami nekem már sok, mondjuk abba a szép, egész mély bordóba

Amúgy anno a 458-asig még rezgett a léc, meg is volt, szép is volt, de végül eladtam, pedig nagyon szép modellje a HWE-nek...
    Innen már egyenes volt hogy ugyanerre a sorsa jut az FF meg az F12 is, pedig azok is szép modellek voltak + át is baxtak a cserével úgyhogy megérte, de hát ettől szép ez a szakma. :)

Amúgy üdv a klubban, én se tervezek / nem vágyódom semmire, ezért fért bele most egy olyan -részemről- totál értelmetlen lépés ami a C7R felé vezetett. (és nem CR7 ahogy egyik kolléga azt hitte olyasmiféle relikviákat gyűjtök)

Akárhogy is... kíváncsi leszek mennyi lesz, attól nem félek hogy elsumákolnak valamit, bár fene tudja, az AA is lejjebb adta....
    A mai rezsin/kompozit művekbe biztos kuriózum lesz egy olyan modell, csak remélni tudom hogy vinni fogják és ez egy út lesz vissza az igényes fémek és egy BBR F50 felé, mert ha az lenne már izzadnék hogy mit adjak el :)