Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265111 A Zonda is az aranykorszakba készült, mikor tényleg lehetett látni hogy nyomták hol-hogyan tudnának patent gépeket gyártani... Ilyen a Meki F1 is, ha most csinálnák meg azt a modellt, lenne vagy 400euró +a gagyi plasztik.
Amúgy a Zonda qrvaszép gép, hála az égnek nekem a versenyzős sztori kiesik, bár ha nem slick-et tesznek rá lehet még azt is betolom azt rakok rá egy próba rendszámot
Ami kb. ezek után készült, az már mind-mind lefelé ment, igénytelenebb megoldások, QC hibák, költség (no de nem ár!)csökkentés...
Pont azt néztem mikor tegnap csavaroztam vissza a C7-est, azon kívül hogy az egyik küszöbmatricát is képtelenek voltak hibátlanul felrakni...
hogy már a rögzítés is milyen ócska lett, ilyen sűrűmenetes mini csavar amit párszor ki-becsavarsz és megszakad... semmi sem a régi már. :/
Ez is hülyén hangzik, és nyilván nem egy gyűjtési szempont, de akinek nincs vitrinje tudja milyen jó az AA-okat (UT-kat
) fel-leszerelni, masszív, egyértelmű rögzítési pontok... na ennek vége. A "kedvenc" gyártómhoz tudnám hasonlítani, a Minichampsnál voltak ilyen becsavarhatatlan, meghúzhatatlan ócska csavarok... van kitől tanulni ha gagyi megoldás kell.