269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Nna, kedves farmotor-rajongók , a TrueScale kihozza nektek ezt, decemberben 140€ környékén: 1968 Porsche 911 London-Sydney Rally 2. helyezett.

(ez az 1/43-as, de ez is TrueScale)
    Utoljára szerkesztette: 355, 2016.12.02. 13:56:38
  • PP993RS
    Semmilyen modellnek nem áll jól a sötét belső, egyszerűen totál elvesznek a részletek. Mondom ezt úgy hogy a HWE 355-ösből én is inkább s sárga/fekete belsőt tartottam meg, bánom is akárhányszor a belsejébe nézek, de nekem az az autó sárgába kellett.
  • PP993RS
    Jól néznek ki, de az Otto továbbra is nagyon gyenge. Egy C124-es Mercit volt szerencsém átnyálazni, elképesztő mennyiségű QC-és gyártási hiba volt rajta, kb. minden oldalról-szögből vagy három. Hazaérve a neten is rákerestem, nagyjából ugyanazok a hibák minden fotózott darabon... és mindezért kérnek 80-90€-t.

Amúgy érdekes hogy az akkori német autókon mennyire divat volt a frontrész telibe-színre, de a küszöb és a hátulja nem. Nekem nem tetszik így.
  • BMW M5
    2017-es Ottomobile nyalánkságok

Alpina B10 Biturbo

Jeep Cherokee Limited

• 355
    Ezt nem fikázási céllal teszem be, csak ha már említve lett a világos belső: egyetértek vele. Szerintem nem lenne szabad kabrió modellt gyártani fekete belsővel :-) A HW E 458 Spyderem is egy fekete lyuk, de a kutyának se kell, hogy a sokkal később megjelent bézs belsősre cserélhessem. A KK 400 SA-nak legalább világos lesz az utastere (elvileg).

• Hornando
    Egyetértek, egy szép cognac árnyalat valóban jobban feldobná. Sőt, én a kormányt is lecserélném az összhatás fokozásáért.
  • Hornando
    Köszönöm Uram! Ez a néhány kép máris többet enged láttatni a modellből.
    Na és mik az általános benyomások? Van annyira korrekt, mint egy korai Elite? Vagy azoknál jobban összerakott?
    A kormány és a műszerfal miatt gondoltam erre a párhuzamra, de általánosságban is ezt gondolom a belső láttán.
    Az a kormány akármelyik HW 250 Ferrariban is lehetne. Apropó kormányozható? Fékek mennyire kidolgozottak?
  • hamhusz
    Egy világos belső jobban állna neki , de így sem rossz :)
  • hamhusz

Ennyire futotta a fotókból :)
  • 355
    Lesz
  • Hornando
    Köszönöm! Ez a hangulatos kis videó csak megerősítette a birtoklási vágyat.
    Lesz itt olyan gyűjtő, aki szeretne rendelni? Betársulnék hozzá!
    Ráadásul hamarosan érkezik a 400 Superamerica is, amiből ugyancsak kéne egy példány.
  • BMW M5
  • Hornando
    Nagy gratula hozzá! Főleg a bátorságodért, hogy bele mertél vágni a beszerzésbe. Persze bátraké a szerencse.
    Igen szemrevaló jószág, magam is rákívántam. Viszont igazán mutathattál volna róla olyan képet, amin láthatók a kerekek, meg egyáltalán.
    Napok óta megy a diskurzus az esetleges kerékcseréről, erre feldobsz egy olyan képet, amiből alig látszanak a lényeges részletek.
    Írod, hogy hatalmas, nos ez mégis csak egy 2+2 üléses Spyder. Úgy gondolom, közel akkora lehet, mint egy FF.
  • crosspeet
    Grat hozzá!
    Az a BBR szett hazajött nekem 10e ft-ból ám, annyit megér. 355 kollega intézte a Scuderiamodelliről. tolómérőzd le, kikeresed a legfaszábbat hozzá oszt jónapot kívánok! Vagy drágult volna már..?
  • hamhusz

Szóval javítom magam, fém , de nem nyitható semmije. A felnije nem rossz. Ha úgy nézzük hogy 60 euró, annyit megér, ha azt nézem hogy egy BBR szett felni 50 euró mint amennyi a modell volt akkor picit sokknak érzem meglátjuk lesz-e tuning :) Viszont mérete a modellnek döbbenetes főleg a többi "kis" cmc mellett.
  • hamhusz
    RESIN. De 60 euróért nem rossz, este lövök pár képet :)
  • mikeman
    hát erre tényleg kell egy kis feljavítás :)
  • 355
    Utóbbi.
  • Missa
    Erről kiderült már, hogy resin, vagy nyithatatlan die-cast?
  • hamhusz
    Neeem :) Rendeltem egy ilyet és jól állna rajta :)

• mikeman
    neked minek?
    lecserélnéd valamelyik cmc felnijét?
  • hamhusz
    Nagyon jó lett nekem is kell egy lyen szett :)
  • goser
    Az a baj, hogy egy olyan régi szart én is szeretnék egyszer :-)
  • goser
    Ahogy Mikeman kolléga, úgy én is a megjelenés napján rendeltem meg. Kicsit lassú volt a szállítás, de nem volt semmi gond. Megrendeltem a Liberty Walk R35-öst is, azt nagyon várom.
  • 355
    Igen, ez a következő lépcső. A szuper BBR még fotómaratott, de a CMC már szépen végigfűzette a kínai gyerekekkel a drótot a felniben. Mondjuk szerintem egy kicsit túllőtt a célon, eredetiben vastagabbnak tűnnek azok a küllők.

Tudott ám a HW is normális kereket csinálni, ha akart.

• PP993RS
    Könnyen lehet, mert anno a 993-asra is kijelentették hogy biztos nem lesz több verzió, azt gondolom valaki felnézett a "világpiacra" és szólt hogy Te nézd már, 200€-ért viszik a gyanta 993 RWB-t, a mi alap 993-asunk meg a kutyának nem kell még kevesebbért se.

Most megcsináltak a két ellentétet, a full fapadot, meg a részemről már sok, extrém széles RWB-t.

Amúgy -ha lenne olyan- és nem kompozit / egyre jobban lebutuló modelleket adnának ki, én inkább megszívnám a fogam és megvenném 2x annyiért. Nem láttam még az Astont, mert nekem kiesik az érdeklődési körömből, de mivel nem mai műanyag-agyonburkolt gép, gondolom hogy szép minden részlet, ilyet kár megvenni zártban.
  • crosspeet
    Kell egy küllőanyás ló..
  • crosspeet
    Útállaaak!!! :)
  • Missa
    És még ezt is tudta fokozni CMC.
    Az SWB Competizione változatnál még a küllő anyákat is "megszoborták":

Arról nem is beszélve, hogy természetesen ennél a modellnél ügyeltek arra is, hogy az első és hátsó kerekek mérete is különböző volt. Az utcai (Lusso) esetében egyforma volt mind a négy kerék.

Természetesen a California és Testa Rossa esetében is illet már a küllőanyákkal "gazdagítani" a listát, már ami az alkatrészek számát illeti:

Apropó. Csináljunk a múltkori zsanér őrülethez hasonló "küllő fan kielégítést" is?
  • mikeman
    grat mindkettőtöknek
    amúgy már hárman vannak, mert nekem is van itthon egy :)) sőt valószínű az enyém volt az első, megjelenés napján rendeltem meg, itthon is volt 3 nap alatt
    mondjuk fotó még nincs róla, sőt valószínű idén már nem is lesz, hacsak nem veszek egy villanj körtét :), idén már nincs kedvem kipakolni a fotós szettet
  • crosspeet
    Koszonom! :)
  • crosspeet
    Fikázom a CmC Porschét kicsit, de ez a Ferka nagyon ott van!!!
  • mikeman
    hát igen annak idején mikor el kellett döntenem hogy a megfizethető és amúgy elég klassz HWE-t vagy az első lámpa kivételével szinte tökéletes ámde elég drága CMC-t vegyem-e meg akkor gyakorlatilag a borzasztó és vállalhatatlan Elite küllős felni ami eldöntötte hogy a CMC-t vettem meg
    meg persze nem bántam, sőt imádom, de ha anno ilyen felni lett volna a HWE-n akkor most olyanom lenne :) , mert azért a felni plussz árával együtt is fele annyiba került mint a CMC
  • mikeman
    klassz lett, főleg élőben látszik jobban a különbség :)
    azért a CMC se olyan szar ;)

• Zo911
    Egy kis érdekesség: http://www.diecastsociety.com/new-skin-autoart-aston-martin-vantage-v8-vanquish/
    Az Autoart (látva a GT-Spirit verzió sikerét?) ki fogja adni zöldben is a V8 Vantage-t! A GT-Spiritnek továbbra is szebb a felnije, mint ez a küllős, szerintem elegánsabb és jobban illik a modellhez. Ugyanakkor az AA ebben a színben, nyitható verzióban, ahh... Még az alja is nyálcsorgatós. Fenébe, hogy 200+ eurót kérnek már egy ilyen modellért. Felni ide vagy oda, erre lecserélném a műgyantát, az tuti, ha nem kerülne több, mint kétszeresébe a linkelt gyönyörűség.
  • 355
    Abszolút megérte, tök jól néz ki
  • crosspeet
    gratula a pónikhoz urak!
    Ha valaki megválna egy régi szar AA pónitól, '67-68, érdekelhet, jobbak ezek az újak, dobjátok ki a régit bagóért! ;)
  • crosspeet
    eredetileg ilyen volt, mintha BBS lenne rajta.. :D
    És ez a kép már válogatott, ez a felni más szögből még ganébb...

• crosspeet
    naaa....
    megpróbáltam.. kivittem napra, meg árnyékba meg mittom én, erre a hátsóépület ablakában uccsó elkeseredésemben lőttem még kettőt.. na, és talán azon látszódik a papucs.. hááát, mit ne mondjak, a gyárihoz képest olyan mintha ez már felni lenne, nem egy fröccsöntött szar.. :)

• pacalburger2
    köszi, gratula Neked is. Ketten már Shelby nagyhatalomnak számítunk. Azt megkérdezhetem, hogy Neked minden rendben ment a rendeléssel?