269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#264780 Nna, kedves farmotor-rajongók , a TrueScale kihozza nektek ezt, decemberben 140€ környékén: 1968 Porsche 911 London-Sydney Rally 2. helyezett.
(ez az 1/43-as, de ez is TrueScale)
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.12.02. 13:56:38 -
PP993RS #264779 Semmilyen modellnek nem áll jól a sötét belső, egyszerűen totál elvesznek a részletek. Mondom ezt úgy hogy a HWE 355-ösből én is inkább s sárga/fekete belsőt tartottam meg, bánom is akárhányszor a belsejébe nézek, de nekem az az autó sárgába kellett. -
PP993RS #264778 Jól néznek ki, de az Otto továbbra is nagyon gyenge. Egy C124-es Mercit volt szerencsém átnyálazni, elképesztő mennyiségű QC-és gyártási hiba volt rajta, kb. minden oldalról-szögből vagy három. Hazaérve a neten is rákerestem, nagyjából ugyanazok a hibák minden fotózott darabon... és mindezért kérnek 80-90€-t.
Amúgy érdekes hogy az akkori német autókon mennyire divat volt a frontrész telibe-színre, de a küszöb és a hátulja nem. Nekem nem tetszik így. -
#264777 2017-es Ottomobile nyalánkságok
Alpina B10 Biturbo
Jeep Cherokee Limited
-
#264776 Ezt nem fikázási céllal teszem be, csak ha már említve lett a világos belső: egyetértek vele. Szerintem nem lenne szabad kabrió modellt gyártani fekete belsővel :-) A HW E 458 Spyderem is egy fekete lyuk, de a kutyának se kell, hogy a sokkal később megjelent bézs belsősre cserélhessem. A KK 400 SA-nak legalább világos lesz az utastere (elvileg).
-
#264775 Egyetértek, egy szép cognac árnyalat valóban jobban feldobná. Sőt, én a kormányt is lecserélném az összhatás fokozásáért.
-
#264774 Köszönöm Uram! Ez a néhány kép máris többet enged láttatni a modellből.
Na és mik az általános benyomások? Van annyira korrekt, mint egy korai Elite? Vagy azoknál jobban összerakott?
A kormány és a műszerfal miatt gondoltam erre a párhuzamra, de általánosságban is ezt gondolom a belső láttán.
Az a kormány akármelyik HW 250 Ferrariban is lehetne. Apropó kormányozható? Fékek mennyire kidolgozottak?
-
hamhusz #264773 Egy világos belső jobban állna neki , de így sem rossz :) -
hamhusz #264772
Ennyire futotta a fotókból :) -
#264771 Lesz -
#264770 Köszönöm! Ez a hangulatos kis videó csak megerősítette a birtoklási vágyat.
Lesz itt olyan gyűjtő, aki szeretne rendelni? Betársulnék hozzá!
Ráadásul hamarosan érkezik a 400 Superamerica is, amiből ugyancsak kéne egy példány.
-
#264769 -
#264768 Nagy gratula hozzá! Főleg a bátorságodért, hogy bele mertél vágni a beszerzésbe. Persze bátraké a szerencse.
Igen szemrevaló jószág, magam is rákívántam. Viszont igazán mutathattál volna róla olyan képet, amin láthatók a kerekek, meg egyáltalán.
Napok óta megy a diskurzus az esetleges kerékcseréről, erre feldobsz egy olyan képet, amiből alig látszanak a lényeges részletek.
Írod, hogy hatalmas, nos ez mégis csak egy 2+2 üléses Spyder. Úgy gondolom, közel akkora lehet, mint egy FF.
-
crosspeet #264767 Grat hozzá!
Az a BBR szett hazajött nekem 10e ft-ból ám, annyit megér. 355 kollega intézte a Scuderiamodelliről. tolómérőzd le, kikeresed a legfaszábbat hozzá oszt jónapot kívánok! Vagy drágult volna már..? -
hamhusz #264766
Szóval javítom magam, fém , de nem nyitható semmije. A felnije nem rossz. Ha úgy nézzük hogy 60 euró, annyit megér, ha azt nézem hogy egy BBR szett felni 50 euró mint amennyi a modell volt akkor picit sokknak érzem meglátjuk lesz-e tuning :) Viszont mérete a modellnek döbbenetes főleg a többi "kis" cmc mellett. -
hamhusz #264765 RESIN. De 60 euróért nem rossz, este lövök pár képet :) -
#264764 hát erre tényleg kell egy kis feljavítás :) -
#264763 Utóbbi. -
#264762 Erről kiderült már, hogy resin, vagy nyithatatlan die-cast? -
hamhusz #264761 Neeem :) Rendeltem egy ilyet és jól állna rajta :)
-
#264760 neked minek?
lecserélnéd valamelyik cmc felnijét? -
hamhusz #264759 Nagyon jó lett nekem is kell egy lyen szett :) -
#264758 Az a baj, hogy egy olyan régi szart én is szeretnék egyszer :-) -
#264757 Ahogy Mikeman kolléga, úgy én is a megjelenés napján rendeltem meg. Kicsit lassú volt a szállítás, de nem volt semmi gond. Megrendeltem a Liberty Walk R35-öst is, azt nagyon várom. -
#264756 Igen, ez a következő lépcső. A szuper BBR még fotómaratott, de a CMC már szépen végigfűzette a kínai gyerekekkel a drótot a felniben. Mondjuk szerintem egy kicsit túllőtt a célon, eredetiben vastagabbnak tűnnek azok a küllők.
Tudott ám a HW is normális kereket csinálni, ha akart.
-
PP993RS #264755 Könnyen lehet, mert anno a 993-asra is kijelentették hogy biztos nem lesz több verzió, azt gondolom valaki felnézett a "világpiacra" és szólt hogy Te nézd már, 200€-ért viszik a gyanta 993 RWB-t, a mi alap 993-asunk meg a kutyának nem kell még kevesebbért se.
Most megcsináltak a két ellentétet, a full fapadot, meg a részemről már sok, extrém széles RWB-t.
Amúgy -ha lenne olyan- és nem kompozit / egyre jobban lebutuló modelleket adnának ki, én inkább megszívnám a fogam és megvenném 2x annyiért. Nem láttam még az Astont, mert nekem kiesik az érdeklődési körömből, de mivel nem mai műanyag-agyonburkolt gép, gondolom hogy szép minden részlet, ilyet kár megvenni zártban. -
crosspeet #264754 Kell egy küllőanyás ló.. -
crosspeet #264753 Útállaaak!!! :) -
#264752 És még ezt is tudta fokozni CMC.
Az SWB Competizione változatnál még a küllő anyákat is "megszoborták":
Arról nem is beszélve, hogy természetesen ennél a modellnél ügyeltek arra is, hogy az első és hátsó kerekek mérete is különböző volt. Az utcai (Lusso) esetében egyforma volt mind a négy kerék.
Természetesen a California és Testa Rossa esetében is illet már a küllőanyákkal "gazdagítani" a listát, már ami az alkatrészek számát illeti:
Apropó. Csináljunk a múltkori zsanér őrülethez hasonló "küllő fan kielégítést" is? -
#264751 grat mindkettőtöknek
amúgy már hárman vannak, mert nekem is van itthon egy :)) sőt valószínű az enyém volt az első, megjelenés napján rendeltem meg, itthon is volt 3 nap alatt
mondjuk fotó még nincs róla, sőt valószínű idén már nem is lesz, hacsak nem veszek egy villanj körtét :), idén már nincs kedvem kipakolni a fotós szettet
-
crosspeet #264750 Koszonom! :) -
crosspeet #264749 Fikázom a CmC Porschét kicsit, de ez a Ferka nagyon ott van!!! -
#264748 hát igen annak idején mikor el kellett döntenem hogy a megfizethető és amúgy elég klassz HWE-t vagy az első lámpa kivételével szinte tökéletes ámde elég drága CMC-t vegyem-e meg akkor gyakorlatilag a borzasztó és vállalhatatlan Elite küllős felni ami eldöntötte hogy a CMC-t vettem meg
meg persze nem bántam, sőt imádom, de ha anno ilyen felni lett volna a HWE-n akkor most olyanom lenne :) , mert azért a felni plussz árával együtt is fele annyiba került mint a CMC
-
#264747 klassz lett, főleg élőben látszik jobban a különbség :)
azért a CMC se olyan szar ;)
-
Zo911 #264746 Egy kis érdekesség: http://www.diecastsociety.com/new-skin-autoart-aston-martin-vantage-v8-vanquish/
Az Autoart (látva a GT-Spirit verzió sikerét?) ki fogja adni zöldben is a V8 Vantage-t! A GT-Spiritnek továbbra is szebb a felnije, mint ez a küllős, szerintem elegánsabb és jobban illik a modellhez. Ugyanakkor az AA ebben a színben, nyitható verzióban, ahh... Még az alja is nyálcsorgatós. Fenébe, hogy 200+ eurót kérnek már egy ilyen modellért. Felni ide vagy oda, erre lecserélném a műgyantát, az tuti, ha nem kerülne több, mint kétszeresébe a linkelt gyönyörűség. -
#264745 Abszolút megérte, tök jól néz ki -
crosspeet #264744 gratula a pónikhoz urak!
Ha valaki megválna egy régi szar AA pónitól, '67-68, érdekelhet, jobbak ezek az újak, dobjátok ki a régit bagóért! ;) -
crosspeet #264743 eredetileg ilyen volt, mintha BBS lenne rajta.. :D
És ez a kép már válogatott, ez a felni más szögből még ganébb...
-
crosspeet #264742 naaa....
megpróbáltam.. kivittem napra, meg árnyékba meg mittom én, erre a hátsóépület ablakában uccsó elkeseredésemben lőttem még kettőt.. na, és talán azon látszódik a papucs.. hááát, mit ne mondjak, a gyárihoz képest olyan mintha ez már felni lenne, nem egy fröccsöntött szar.. :)
-
pacalburger2 #264741 köszi, gratula Neked is. Ketten már Shelby nagyhatalomnak számítunk. Azt megkérdezhetem, hogy Neked minden rendben ment a rendeléssel?