Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép estét mindenkinek!
Tudja valaki a Vateráról mamma49 elérhetőségeit??? Nemrég vásároltam Tőle egy vasat, de az elérhetőségeit a rendszer a freemail-es címemre küldi, ami hetek óta nem működik!😞 Nagy segítség lenne, ha valaki megküldené nekem az elérhetőségeit...
Üdv: Zoli
Tudja valaki a Vateráról mamma49 elérhetőségeit??? Nemrég vásároltam Tőle egy vasat, de az elérhetőségeit a rendszer a freemail-es címemre küldi, ami hetek óta nem működik!😞 Nagy segítség lenne, ha valaki megküldené nekem az elérhetőségeit...
Üdv: Zoli
Mar csak a 3D-s logok kellenenek, M-es meg a Porsches persze..
Bocsii... 😉
Hi! Az esetek 90%-ban telóról vok.. És lusta vagyok ilyenkor vacakolni a böszme nagy ujjaimmal blablablaa.. 😉
érdekes érthetetlen szavak, ékezetek teljese hiánya..... mi van veled Peet komám? nem tán iszogattál ebben a melegben 😊)))))
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
"Választódik", az a bizonyos furcsa elütött szó.. 😄
Szép!
Akkor itt vwlawztodik el a kombi v-neve mostantol.. 😊
Erdekes a kinaiak filozofiaja. Bar a Bmw is furcsaskodik mostansag, kiarasztva magabol 1-8-ig minden szamot kihasznalva, meg hajtott tengelyt ugyebar.. :/
Mikor meglattam a hatos bmw-t dieselben negy ajtoval... 😊
Akkor itt vwlawztodik el a kombi v-neve mostantol.. 😊
Erdekes a kinaiak filozofiaja. Bar a Bmw is furcsaskodik mostansag, kiarasztva magabol 1-8-ig minden szamot kihasznalva, meg hajtott tengelyt ugyebar.. :/
Mikor meglattam a hatos bmw-t dieselben negy ajtoval... 😊
Napos időt az uraknak!
Szép estét! A héten megjött a a "kis" szépségem:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Amikor hallod h sornégyes van egy replikaban.. XD
Felbecsulhetetlen... 😄
Felbecsulhetetlen... 😄
Ez sztem is inkább poénra lett, bár valaki-egyszer biztos sok pénzt lőtt bele.
A replikásokat én se értem, főleg azokat -formától függetlenül- amibe valami béna motor van.
A replikásokat én se értem, főleg azokat -formától függetlenül- amibe valami béna motor van.
Mindig is "csodáltam" azokat az embereket, akik képesek nem kevés pénzt belefektetni abba, hogy létrehozzanak ilyen pompás paripákat. Ezt legalább probálták viccesre venni (remélem). Ettől már csak a Ferrari replikák vannak lejebb...
köszi, bár most már csak max a képért tudom begyűjteni az elismerést 😞(
már nem nálam emeli a gyűjtemény fényét
már nem nálam emeli a gyűjtemény fényét
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.07.26. 20:17:42
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
osztom a véleményedet ... meg a modelledről a képet is <#circling>#circling>

Ez viszont tenyleg szep!
Hat ez igazan pazar .. XD
Ha már legszebb autók <#alien>#alien>

Gyártani a Hongwell/Cararama és a Norev gyártotta tudtommal.
Egy eladó Norevet sikerült találnom neked itt.
Egy eladó Norevet sikerült találnom neked itt.
Egy BBR de elkelne ide is, hjajj.. 😊
Nem akarom h sirva fakadj.. 😄
Majd jossz szemelyesen es lebeszellek rola. 😄
Megbeszeljuk na .. 😉
Majd jossz szemelyesen es lebeszellek rola. 😄
Megbeszeljuk na .. 😉
Haaat.. Ez toled nagy elismeres, ugyanis a kepen kilenc modellbol haromnak umbauzott a felnije.. 😉
Egy szoval koszonom! 😉
Egy szoval koszonom! 😉
még szerencse hogy az sárga Diablo feldobja egy kicsit ezt a vérszegény ferka sort <#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1>
Hát egy olyan nekem is hiányzik. Igaz, a 430 Spider is. De abból "kivárok" egy BBR-t.<#nevetes1>#nevetes1>
Jól néz ki...
Egész pofás a HW féle 430. (az alap is)
Egész pofás a HW féle 430. (az alap is)
Na igen, az nincs. 😊
Jaa, Hwe Enzo Schumacher edition!
Képet tőlem..? Neten jobbat talalsz, mint az en pazar kepeim! 😄 😉
De ha nagyon akarod, megnezem otthon, hatha..
Képet tőlem..? Neten jobbat talalsz, mint az en pazar kepeim! 😄 😉
De ha nagyon akarod, megnezem otthon, hatha..
Az ottan milyen Enzo? HWE? Küldenél róla egy nagy totált?
Ahogy a Ponyvaregényben is mondták: Puskát kellet volna hozni b@meg!
Nos a te esetedben ez így szólna: Kellene még egy Scuderia is b@meg! <#nevetes1>#nevetes1>
Nos a te esetedben ez így szólna: Kellene még egy Scuderia is b@meg! <#nevetes1>#nevetes1>
Vitrinben..
így visszanézve a képeket, ettől sötétebb ez élőben...
Akinek van pl HWE Schunacher Enzója, vagy szintén HWE Alonso-féle 458-asa, nagyságrendileg hasonló a felni színárnyalata..
Akinek van pl HWE Schunacher Enzója, vagy szintén HWE Alonso-féle 458-asa, nagyságrendileg hasonló a felni színárnyalata..
Tegnap kicsit játszottam a festékszóróval.. 😊
Fekete felnim már van F430-ason, most lett sötét szürke is.. <#nevetes1>#nevetes1>
Csalóka a kép, illetve maga a festék is, nagy fényben alapozószürke, világítás nélkül meg teljesen sötét árnyalatú..
Ja igen... Az Elite faszául szétszedhető, a sima HW, nos........ a kerék és a tengely kapcsolata, mintha az örökkévalóságnak tervezték volna a barbisok.. 😄
Íme:
Fekete felnim már van F430-ason, most lett sötét szürke is.. <#nevetes1>#nevetes1>
Csalóka a kép, illetve maga a festék is, nagy fényben alapozószürke, világítás nélkül meg teljesen sötét árnyalatú..
Ja igen... Az Elite faszául szétszedhető, a sima HW, nos........ a kerék és a tengely kapcsolata, mintha az örökkévalóságnak tervezték volna a barbisok.. 😄
Íme:
Grat hozza! En ezt ma lattam eloben, eddig giccsnek tunt ez a csik mizeria, de azt kell h mondjam, eloben ennek is qrva jol all ez a design!!! Szep modell!
A régebbieken még csak-csak, de ezekre az újabb autókra totál nem illik. <#wave>#wave>
Nem vagyok BMW-s, de a modell nagyon szép, marha jó a felni is.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.23. 18:37:39
Nem vagyok BMW-s, de a modell nagyon szép, marha jó a felni is.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.23. 18:37:39
Figyelem! az alábbi képek oldalcsíkos modelleket tartalmaznak, így akik nem bírják ezeket, kérem tovább pörgetni <#nezze>#nezze><#buck>#buck>
akik bírják és még egy kicsit a bömösöket is szeretik, azoknak viszont ajánlom figyelmébe 😊

akik bírják és még egy kicsit a bömösöket is szeretik, azoknak viszont ajánlom figyelmébe 😊

Köszi. 1:43-ban nem vagyok jártas. Melyik cég gyárt 5 ajtós verziót. Melyik cégé a legszebb?
Nekem nincs ennyire radikális véleményem, de a Lotus én is szebbnek tartom. Egyszerűen azért, mert azt a formát arra az autóra találták ki. Azzal hogy a Hennessey átvette nincs semmi baj, csak az autó hosszába közel egy métert beletoldottak, a formán meg kisebb részleteket leszámítva gyakorlatilag semmit nem változtattak ezért a hátulja _nekem_ aránytalan és toldalékszerű. Viszont abban igazad van, ha a két autót egymás mellé állítjuk akkor a Lotus kicsit suta. Ezen viszont ültetéssel/nagyobb felnikkel könnyen lehet segíteni.
Azt soha nem is tagadták -felesleges is lett volna- hogy Exige alapokra épül, de összehasonlíthatatlanul szebb formát alkottak. (és most a szörnyet ami az ülések mögött van ne is firtassuk)
Nekem már itt figyelne a Veyron ha kiadják sárgába, de valami zseni faxkalap az utolsó pillanatba lefújta és lett a piros.... ami szép de nem sárga 😊
A kazán sztájl mattfekete szörnyű, a fehéret nem szeretem, (pláne nem piros kormánnyal jesszusom <#ijedt>#ijedt> ) a grafitnál meg elrontották a szemcseméretet, kb. olyan mintha ezüsttel beleködöltek volna, meg eleve nem létező színt kevertek, bár ez nem mindenkit zavar.
Jó lenne ha kinyomnák sárgába, vagy a grafitból egy újranyomás ahol nem olyan csili-vili a fényezés mint egy tinilány körme, de ezt nyilván nem fogják nagy dobra verni.
Nekem már itt figyelne a Veyron ha kiadják sárgába, de valami zseni faxkalap az utolsó pillanatba lefújta és lett a piros.... ami szép de nem sárga 😊
A kazán sztájl mattfekete szörnyű, a fehéret nem szeretem, (pláne nem piros kormánnyal jesszusom <#ijedt>#ijedt> ) a grafitnál meg elrontották a szemcseméretet, kb. olyan mintha ezüsttel beleködöltek volna, meg eleve nem létező színt kevertek, bár ez nem mindenkit zavar.
Jó lenne ha kinyomnák sárgába, vagy a grafitból egy újranyomás ahol nem olyan csili-vili a fényezés mint egy tinilány körme, de ezt nyilván nem fogják nagy dobra verni.