Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki a Vateráról mamma49 elérhetőségeit??? Nemrég vásároltam Tőle egy vasat, de az elérhetőségeit a rendszer a freemail-es címemre küldi, ami hetek óta nem működik!:( Nagy segítség lenne, ha valaki megküldené nekem az elérhetőségeit...
Üdv: Zoli
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Akkor itt vwlawztodik el a kombi v-neve mostantol.. :)
Erdekes a kinaiak filozofiaja. Bar a Bmw is furcsaskodik mostansag, kiarasztva magabol 1-8-ig minden szamot kihasznalva, meg hajtott tengelyt ugyebar.. :/
Mikor meglattam a hatos bmw-t dieselben negy ajtoval... :)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Felbecsulhetetlen... :D
A replikásokat én se értem, főleg azokat -formától függetlenül- amibe valami béna motor van.
már nem nálam emeli a gyűjtemény fényét

Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.07.26. 20:17:42
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Egy eladó Norevet sikerült találnom neked itt.
Majd jossz szemelyesen es lebeszellek rola. :D
Megbeszeljuk na .. ;)
Egy szoval koszonom! ;)
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
kezdhetsz neki az enyémnek is :))
Egész pofás a HW féle 430. (az alap is)
Képet tőlem..? Neten jobbat talalsz, mint az en pazar kepeim! :D ;)
De ha nagyon akarod, megnezem otthon, hatha..
Nos a te esetedben ez így szólna: Kellene még egy Scuderia is b@meg! <#nevetes1>#nevetes1>
Akinek van pl HWE Schunacher Enzója, vagy szintén HWE Alonso-féle 458-asa, nagyságrendileg hasonló a felni színárnyalata..
Fekete felnim már van F430-ason, most lett sötét szürke is.. <#nevetes1>#nevetes1>
Csalóka a kép, illetve maga a festék is, nagy fényben alapozószürke, világítás nélkül meg teljesen sötét árnyalatú..
Ja igen... Az Elite faszául szétszedhető, a sima HW, nos........ a kerék és a tengely kapcsolata, mintha az örökkévalóságnak tervezték volna a barbisok.. :D
Íme:
Nem vagyok BMW-s, de a modell nagyon szép, marha jó a felni is.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.23. 18:37:39
akik bírják és még egy kicsit a bömösöket is szeretik, azoknak viszont ajánlom figyelmébe :)

Nekem már itt figyelne a Veyron ha kiadják sárgába, de valami zseni faxkalap az utolsó pillanatba lefújta és lett a piros.... ami szép de nem sárga :)
A kazán sztájl mattfekete szörnyű, a fehéret nem szeretem, (pláne nem piros kormánnyal jesszusom <#ijedt>#ijedt> ) a grafitnál meg elrontották a szemcseméretet, kb. olyan mintha ezüsttel beleködöltek volna, meg eleve nem létező színt kevertek, bár ez nem mindenkit zavar.
Jó lenne ha kinyomnák sárgába, vagy a grafitból egy újranyomás ahol nem olyan csili-vili a fényezés mint egy tinilány körme, de ezt nyilván nem fogják nagy dobra verni.