Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Angelghost
    Üdv Mindenkinek:)

Rég jártam erre felé....
    egy pár gondolat vegyesen minden témához, drága hobbi, ha onnan nézzük egy Maistoért kiadott 10eFt is mert igazából haszna nulla, ki mit szeret kinek mi a hobbija. Gyakorlatilag ami nem a lét fenntartásunkat szolgálja az alapból felesleges és pazarló dolog. Resin vs diecast kb partalan vita szerintem mindkét oldalnak igaza van szerintem, ha nem lenne rá kereslet nem csinálnák. Az AA nem értem, hogy gyakorlatilag prénium diecast volt de gyártott egy kupac olyan autót amiből simán csúcs verziót hozta volna ki és kész, sokkal többet eladott volna belőle. pl Mercedes E320 vs E500 ? 993 alap? C4 Corvette miért nem ZR1 , egy jó pár 1:1 nem is létező tanulmány autó. Össze vissza ígérgetett autók, logikus hogy ebbe a résbe az Otto GT simán betalált, minőség nem AA de aki autó buzi és gyűjtő az igazán vágyott daraboknál úgy is letér a kijelölt útról. Ki tudja mi lesz öt év múlva ez előtt öt évvel se lehetett tudni ide fog jutni ez az egész. Az EUR/HUF és USD /HUF árfolyamokról ne is beszéljünk ami szintén oda vágott az egész gyűjtögetésnek:) A Kyosho F40 resin sajnos igen sok ponton jobb diecast változatnál, de ezt inkább nem elemezném ki:) aki nem látja az örüljön neki mert nem zavarja ezért azok örömét nem rontanám el így.