Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– Mit egy?? Száz!!!
<#eplus2>#eplus2>
amúgy nekem tetszik a Venom, sőt modellbe se dugnám a vitrin hátsó részébe 😊) de azért a Lotus Elise/Exige alapok tagadhatatlanok, nem kell azt szégyellni, elég rendesen feltupírozták, mindenben veri az alapokat
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Sztem sokkal szebb és arányosabb forma a Venom, nézegetve azt, az Exige egy mopedautónak tűnik. Most attól függetlenül hogy nyilván nem egy ligába játszanak és a Venom később született az Exige vonalaira... ez nem azt jelenti automatikusan hogy az a "bénább"...

Na így kell ezt csinálni, még az index közepén is ott vannak a függőleges, hajszálvékony szálak, ez így tökéletes... (tudom az ára is)

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.21. 16:31:12
60€ körül van amúgy ez a modell, ahogy kinéz egyértelműen sok. Ennél azért sokkal-sokkal szebbet is tud a Norev...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
tényleg rettenet ez a játékocska
bár minden csak arányosság kérdése, ha teszem azt egy bubu árán van, akkor teljesen okés a gép, ha viszont egy AA árában mérik akkor egy rakás sz@r .... 😊
Augusztusban megyek melóba leghamarabb, leszek itthon is ha ráérsz..
Ez mi a jó franc? Hátul más mintájú gumi van? Csak 1pár téligumi volt azt oda tették fel ... ? Mert akkor okés <#smile>#smile>
És akkor csodálkozunk hogy dübörög a rezsin, hát hogy néz ez ki.... <#csodalk>#csodalk>

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.20. 20:16:21
kíváncsi vagyok rá élőben is 😊 ..... ez egy félkérés volt meghívásra 😊
motortérről nyomsz valami fotót? <#nezze>#nezze>
jó helyre került <#eljen>#eljen>
Árban szerintem 50-100 EUR+posta (+ valszeg vámköltségekre) számíts.
Norev és Otto kihozta a 3ajtós sportverziót, de nagyon látszik, hogy ez a forma 5ajtósként az igazi. Ha az 1/43 is lehetséges opció, akkor az szerintem valamelyest megkönnyítené a helyzetet.
Nézegettem is 1:1-ben hasonlókat... egy olcsóbb új alsó-közép kategóriás autó áráért lehet ilyeneket kiváló állapotban/restauráltan kapni.
Csak ha előbb-utóbb megadja magát benne valami, akkor mégis hova vigyen egy 80-as évekbeli japánt az ember <#conf>#conf>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Utoljára szerkesztette: goser, 2016.07.18. 18:50:31
élőben is tetszetős?
csinálj majd egy fotót ahol a feketével együtt vannak
Amúgy igen, elég jól összeollózták és olvasztották a részleteket.
Ami ennek a tanulmánynak a hozadéka és kicsit sajnálom is, az az, hogy a hűtőmaszk krómkeretéből kétoldalt a lámpák alá kivezetett krómcsíkot bevetették a DS 3-on is
KÉP
Pont ilyen még talán nem volt a piacon, de az árából inkább egy Coupé Ferdinand és a Speedster kéne, illetve utóbbi meg is van, és csodaszép. :-)
http://kereknyom.blogspot.hu
igazi klasszikus, és nem nyithatatlan tejeszacskó mint amit most a boltokban nyomnak 350euróért.. <#wink>#wink>
régi vágyam volt már ez a modell, a hiperűrbe tartó árak miatt egyre kevesebb volt rá az esélyem, aztán egy jól sikerült csereprogram keretében mégis csak sikerült 😊)

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.12. 22:08:52
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
meg mondjuk a lila is 😊)
Én ki nem hagynám, nagyon fain az is, tudod..
Lehet kéne is vegyek még egy fehéret is a sötétkék mellé..
Gyönyörű paripák ezek a Gts 911-esek.
nekem is nagyon bejön, penge ez kívül belül
márcsak a 964 Turbo-ból kéne egy hasonlóan szép 😊
minek neked motortér fotó? pont olyan az enyém mint a tied is, nyitogasd a tiedet és nézegesd azt 😊))))))
😉
köszi..... a dicsérő szavakat meg a modellt is 😉
kizárólag természetes fényben fotózom, annyira nem vagyok penge hogy én állítsak fel mesterséges fényeket és még jó is legyen... a jóisten megoldja ingyen 😊)))
télen mondjuk nem is fotózok egyet sem, ilyenkor csak úgy gyűlnek a fotózásra várók 😊
Milyen fényt nyomsz rá? Vagy természetes ? Nem értek hozzá 😊 de ha szakmai titok akkor hagyjuk 😉