Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ahhoz képest hogy mit össze nem szidtad a compozit modelleket rögtön a legdrágábbat vetted meg :))))))
amúgy gratulálok hozzá

nekem a kedvencem, és már egy éve filózok rajta hogy megvegyem-e, illetve azon a tényen nem hogy meglegyen-e, hisz az összes generáció megvan a Corvette-k közül valamelyikből több is, így természetesen a 7. is kell, csak hát kurva drága, és belőlük is a legdrágább a legdögösebb természetesen, így ment a variálás hogy csak a szimpla sárga, ami kicsit olcsóbb de egész jó és a C5-öm is Z06 és sárga, tehát menne is hozzá vagy a piros, ami elég szép (kivéve a kályhaezüst felni) és majd minden Corvette-m piros (tök véletlen, nem tudatosan) tehát az is jó, a kék se rossz, de az annyira nem tetszik, hát a fehér meg nem is tudom, az annyira nem tetszik, de mondjuk 100 euróért már azért el lehet gondolkozni (megírhatnád hogy hol annyi!), így hát maradt a tökölés a vásárláson, és még nem vettem egyiket sem meg :)))
szóval ha annyira nem tetszik akkor nálam kopogtathatsz az eladásával :)) sőt felszólítalak rá, nekem már van egy comozit modellem (Huracan) elfér mellette :)))