Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Zo911
    Igen itthon vettem, tényleg baráti áron, mázlim volt vele - mai szemmel különösen, annyiért most egy 993 Carrera-t nem kapnék újonnan, de lehet még licittel sem. Alapvetően nem is keresgéltem AA után az árából adódóan, és habár 30-33 ezernél (~100 eurós nagyságrend) nagyon ritkán adok többet egy modellért, tudtam, hogy cselekedni kell! Megérte, a McLaren a gyűjtemény ékköve.

A duplikációt megértem, valóban luxus ilyen gépekből, illetve bár olcsó hobbi nincs, én valamennyire ezt a modellezést is annak tartom. Ezért is bővítem egyre ritkábban a gyűjteményt, ma már tényleg csak a nagy kedvencekre és kötelező darabokra koncentrálva - már ha ésszerű árban vannak. Utóbbi kritérium önmagában is eléggé lekorlátoz, bár ritkán írok, de akkor gyakran hangoztatom, ami az új modellek piacán megy általánosságban ma, az nevetséges. 50-60-70 ezreket meg majd akkor fizetek egy 1:18-as gépért, ha az igazi mellé szeretnék egy kicsi hasonmást a polcra! :-) Amíg pedig nincs meg az 1:1, inkább arra teszem félre a nagyobb összegeket, mert bár az átlagember nem engedhet meg magának sok hobbi járművet, úgy gondolom az az egy is sokkal több örömet okozhat majd, mint helyette 100 porosodó fém (vagy műgyanta...) kupac a vitrinben.