269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    gratula az Alpina-hoz
    szerintem ezzel a plain body 6osnak lassan kifelé áll a rúdja, így már nem illik ide, max a színe miatt
  • mikeman
    és nem szóltál, hogy erre jársz???
    pedig egy kis vitrinnézgelődésre hivatalos lettél volna
  • Missa

Ki hinné! Pedig jó féle kolbász termő vidék az! Meg a szomszéd város is! Gyula! A nyáron sikerült megtapasztalnom, 10 napos gyulai tartózkodásom alatt!
  • PP993RS
    Addig nincs baj még ha drágán is de tudsz venni... olyankor max. lelki terror, hogy mekkora ökör voltál hogy nem vetted meg... a bibi akkor van mikor már elfogy és teljesen irreális áron mennek... ha mennek.

Van pár régebbi modell amit valami egész-elképesztő áron adnak-és veszi is a jónép.
    Vagy B, várhatsz hogy itthon netán felbukkan egy, és akkor csak 2-3 emberrel kell megharcolni hogy ki veszi észre előbb
  • crosspeet
    Multkor tettek fel feher Kyo he Testarossat, most sokallom az arat, de lesz meg ido amikor sajnalni fogom detto h nem vettem meg.. Dehat nincs itt Bekescsaban sem kolbaszbol a kerites..
  • crosspeet
    Koszonom!
    Sok lehetetlen kuldetest megcsinaltunk mar gyujtokent, ha van az a penz, menni fog. Nem adok par hetet, es kell az az uj polc ide.. ;)
    Most is van fennt 169-ert egy, igaz doboz nelkul. De max 200-ert szokott lenni azert! Meg van itthon egy gyujtobaratom, akit fokozatosan puhitok h nem kell neki az a póni.. :D
  • PP993RS
    Szép küldetés az is :)

Azt -már- nem mondom hogy lehetetlen, mert most láttam pár vasat amit nem gondoltam volna, hogy itthon valaha is látok... a 930 3.3 Turbo-t is nagyon jó áron adták, és sokáig senki nem ütötte le... kíváncsi lettem volna ha Te nem, meddig ment volna még...

Mókás ez mikor rossz idősíkba jelenik meg egy modell pár hónapja simán megvettem volna én is, sőt majdnem vettem egyet kintről -drágábban- csak a majom kitalálta hogy mégse adja fel ungarnba.
  • PP993RS
    Köszke ;) Azért volt cidri hogy ne marja meg, mert más ez a lámpa, (anyagra/formára is) mint ami a Turbo / Carrera S / GT2-n van.
  • crosspeet
    A törvényen kívüliek! :)
    Megy még "ide" a fekete f40, illetve a fekete 930 turbo, na meg a még vadászatra váró bullitt, és kész. Egyelőre..
    Ha valaki meg akarna szabadulni egy Aa 68 Bullittól, jöhet!!!
  • crosspeet
    Még kéne egy Aa 68-as Bullitt a sötét soromba, meg persze egy új póc hogy a többi is odaférjen..

• crosspeet
    Nekem meg egy ilyen Bmw e24 Alpina B7 Turbo Coupe 635 gyött!
    Kellett duplikáljak ebből a cápából, annyira kedvenc Bmw-m! :)
    Meg nem uccsó sorban jó ára van most még..

• crosspeet
    ennek meg a papucsai a penge! jó ez a cup!
  • crosspeet
    faszányos a zelső indexe a babának!
    Ezt én is néztem, csak nem kezdtem bele... de naon fasza lett! full!
  • PP993RS
    Ez meg az ezüst Carrera S műtét után, elég erősen átalakult, (ucsó képen az eredeti állapot) először kapott egy piros belsőt, aztán 18-as Turbo kereket, oldal-első index fehérítve, hátul sötétítve. Küszöb, hátsólökös-koptató ezüstre, géptető rács feketére.

• PP993RS
    Megint pár before/after... Itt a hátsó lámpát most nem sötétítettem csak pirosítva lett az index, (ami természetesen az 1:1-nél ugyanúgy narancssárgán villog ) oldalindex+elsők is sárgátlanítva.

Sztem kapásból fiatalodott" pár évet, sokkal jobban összeáll így mint a naranccsal, nem is értem az UT miért ragaszkodott annyira ezekhez a nagypapa lámpákhoz, meló is csak több úgy volt velük.

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.11.21. 13:47:58
  • bulba
    Ijjj, annak ellenére, hogy a Skylineok közül ez a generáció az egyik ami szinte semennyire nem izgatja a fantáziámat...így ültetve-szélesítve igencsak kívánatos.

Nekem egy ilyen van 43-ban:

• PP993RS
    Lehet az én szemem gyengül, de először én erről is azt hittem igazi, (csak a főképet láttam a gugli keresőbe) pedig ez egy 15(?)éves modell, a Revell meg gondolom még régebbi sztori... Ha rátett volna egy rendszámot még később jöttem volna rá :)

Amúgy tényleg brutál élethű a Nissan, de kíváncsi vagyok mikor jön az hogy lesz egy 1:18 vitrin szerű high-tech akármi, amibe 3D-be letöltöd a igaz autó mását, na akkor lehet majd kidobálni a rezsineket.
  • PP993RS
    A rezsim

Ennyi pénzért legyen is komoly, gondolom ezért is egy szabad szemmel jól látható összeget kérnek, mint a korábbi modelljeikért.
  • 355
  • hamhusz
    Korrekt cég. Átutaltam hétfőn, keddre ott volt a pénz, ma meg itt a csomag. :)
  • crosspeet
    Kár... :/
  • 355
    Tutira resin. Ilyen illesztések egy Exoto/BBR/CMC-n sincsenek. Ha nem hajlana alatta a papír meg a hátsó lámpák közepe nem lenne kicsit elcsúszva, én simán bevenném, h az igazit látom.
  • crosspeet
    komoly japókat farigcsál ez az indigó..
    ez diecast nyíló..? v rezsim..?
  • 355
    Ignition Model 1/18 Nissan Skyline 2000 GT-R (DiecastSociety).

• 355
    Kiskerben még nem rendeltem tőlük. Nagykerben (diecastcompany.nl) megrendeled, küldenek emilen egy számlát, amit át kell utalni. Úgy rémlik, h még kártyát sem fogadnak el.
  • hamhusz
    Azt nem tudod, Tomsnál csak előre utalással lehet fizetni vagy Paypal is játszik?
  • bulba
    Uuu ez nem semmi! Bár nekem "A Kockavolvók" jelentik a Volvot, maxi respect, hogy 1:1-ben is bevállaltál egy ilyen még az oldtimerek között is idősebb darabot!
  • bulba
    Szép estét!

• 355
    Voltszerencsém 10 évvel ezelőtt Új-Zélandon járni. A Zasszonnyal terveztük, hogy 2018-ban visszamegyünk és megdumáltuk, hogy megkeressük majd Chris Amont, hogy írja alá a CMC 312P-met. Tegnap a DiecastXchange-re tettem fel a modell fotóját és rákeresve az autóra tudtam meg, hogy az öreg 73 éves korában, idén augusztusban meghalt. Nyugodjék békében. Ügyesen lelépett az őrült magyar rajongó elől

A fotón épp beugrik az Andrettivel közös Ferrari 312P # 25-ös gépükbe.

• 355
    A szélvédőkeret meg a furán küllős kerék kicsit csípi a szememet.

Sz'tem 10-15€-val olcsóbbra kéne árazni, de hiánypótló darab, akinek tetszik az autó és nem fussa BBR-re, annak tűrhető választás lehet.
  • 355
    Uraim, imáink (valamennyire...) meghallgatásra találtak. Itt az új BBR die cast. De persze nem nyílik semmije... Ferrari F16-H Vettel és Räikkönen, 1/18, die cast, ~240€. Egy picit jobban néz ki, mint a Bburagóm :-)

• 355
    Szia, nekem is csak jó tapasztalataim vannak velük. A legutóbbit egy hónapja egy keddi napon rendeltem, szerdán feladták, szombaton (munkanap volt) kihozta a postás. DHL Premium Packetként indítják, azok átadják a postának, az interneten végig követhető, hogy hol jár a csomag.
  • hamhusz
    Úgynézem megjelent, rendelhető, minősége kétséges :)

KK Scale Ferrari
  • hamhusz
    Magyar posta hozza, megbízhatóak sokszor rendeltem már, eddig még nem volt gond.
  • Fehercsoki
    Sziasztok!

CK Modelcars-tól rendelt már valaki? Megbízhatóak? Nagyjából mennyit kell várni a csomagra? Futár hozza vagy csak ledobja a postás az ajtó elé a csomagot?
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.11.15. 17:00:55
  • crosspeet
    Tökéletes megfogalmazás.
  • 355
    Egyetlen autó sem ér ennyi pénzt, még akkor sem, ha Enzo Ferrari DNS-mintája van a hátsó ülésre kenve.

Nem az autók értéke szökik az égig, hanem a gazdagok elmebetegsége, hogy ennyit adnak egy autóért.
  • hamhusz
    Valakinek ez az összeg is kb annyi mint itthon másnak egy kiló kenyér.
  • Hornando
    Egy kék 250 GTO-m nekem is van.
    Akkor ezek szerint nekem sem kell mást tennem, míg türelmesen kivárni, amíg az egekbe szökik az ára...?

Mecom Racing Ferrari 250 GTO Roger Penske / Augie Pabst páros versenyzett vele 1963-ban, Sebringben a 12 óráson.
    Összetett 4. helyezés, kategória első hely.

• eyeball
    - Elmebetegség nyomai Ferrariéknál...

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2016/11/14/uj_legdragabb_autoja_lesz_a_vilagnak/

- Egyébként sosem értettem meg azt, hogy mitől lett a világ legdrágább modelltipusa ez a '62-es GTO..? Mert hát oké, hogy szép, bombasztikus formája van, no meg a sok versenyeredmény, na de akkor is az a 15 milliárd kegyetlen sok lóvé egy ilyen verdáért...

Üdv.
    Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.11.14. 20:17:18