Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeman
na akkor mára legyen egy kis "reklámozzuk miben ül a user" mentes Porsche :))
valakinek ismerős lesz már a gép, vagy azért mert ott vigyorog a polcon, vagy azért mert már nem :))
ez utóbbinak nagyon köszönöm <#worship>

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Nem mondtam én hogy nem szép, pláne nem a modellen ahol szépen-élethűen megcsinálták.

Nekem maga a "reklámozzuk miben ül a user" dolog nem tetszik. Tudom ez egy időben (abban az időben) nagy sláger volt, így kerek a történet. Akinek meg nem tetszik--->aceton-mentes lemosó <#vigyor2>
Költsön rá akinek két anyja van :)

Szerencse hogy rezsin a trend, sok újdonságot elnézve, fém-nyithatóba (és nem Maisto-ba) lehet bajba lennék :P Könnyen lehet már a híd alatt laknék a kis modelljeimmel :)
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.12. 09:33:50
Nekem sem jön be a dekor az Alpinákon annyira, de tény, anno ez volt a nagy, akinek ez kell, annak tessék, megadatik..
Nekem egy kicsit giccses, én ha tehetném a letisztultabb design-t venném. Amúgy láttam ezeket élőben Mikemannál, élőben nem ilyen feltünő ez, élőben vállalhatóbb, szép ez vitrinben! Kép jobban kiadja..
Utoljára szerkesztette: crosspeet, 2016.07.12. 08:50:00
Reggelt!
Lehet válogatni, meg kőtenyi... ;)
355
CMF Ferrari 365 GT/4 BB. 149€ !

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Csak sorjában, előbb a Porsche-nak hogy mi az a GT2 RS a GT2 RS oldalán <#zavart1>
mikeman
mint ahogy mondottam volt ez az Alpina-k sajátja
ott tessék panaszt tenni, hogy 30 éve nem jól csinálják a dolgukat :))

Sztem már lassan bezárul vagy már bezárult a kör... mivel havonta csak az Ottó (a leányvállalataival) legalább tucat új modellt hoz ki, megfigyelhető jelenség hogy sok az átfedés... fém-rezsin, rezsin-rezsinbe is...

Meg kiadják kombiba, vagy valami házi tuningcég verzióját, vagy simán egy új szín, végül is nem rossz ez, csak tényleg lehetetlen már lekövetni. Anno a 124-essel voltam úgy hogy megveszem majd az összes verziót, aztán lett abból is kombi, kupé, kabrió, AMG-ből kétféle... ááááááh.
Ha ez rezsin, és gondolom az... akkor nem tudom kinek vagy minek csinálják, ott az AA harmad ennyiért, (na jó lehet nem pont ez az évjárat, nem vágom ezeket a nagyon régi Porsche-kat) és nem utolsósorban nagyon jól összerakott kis gép az AA.
Egy szolid "szintező" az oldalán, mint mondjuk a Ghost, Thema, meg van egy Kyo 7es Bömös verzió is... (most hirtelen más nem jut eszembe) az jöhet, ez a reklám az oldalán <#vigyor1> nekem sok.

A 997 GT2 RS-nél is utálom hogy lóbetűkkel ott az oldalán hogy "GT2 RS", hát minek írják azt rá? <#pias>

de jó szeme van kendnek! :D
Na én elköszönök, elteszem magam holnapra Urak.. Peace
érdekes, a resinben (a nem aranyárúban) meg csak úgy szórják kifele az újjabbnál újabb gépeket..
de szép ez is, meg kell hagyni. De nem én leszek a fő vásárlójuk ilyen árakon.. :)
hát kérem ez meg van nekem AA-ba, kb 120 euro lehet, és attól jobb nem kell. profin kidolgozva, nyílósra.. ;)))
Meg ajánlom a SunStart is, abból is van kettőm, ha valakit érdekel, van egy ezüstöm baráti árban eladó..
goser
Szèp brigàd! :-) A fehèr Subaru ès a fehèr Testarossa különösen tetszik:-)
De legalább megcsinálják, az AA simán, mint egy darab kakit úgy otthagy nagyon jó kiindulási alapokat.....
355
Ha jól tudom, a BBR eddig nem nagyon porsézett. Na majd most!

BBR Porsche 356A, kb. 250€.

Nagyon jó formája / kiállása van a TR-nak.
te kis trükkös.. :)
kötelező egy Porschésnak! ;)
Kezdődött a csak egy darab 1:12 Porsche kell, muszály, ikonikus.. csak egy lesz.. XD

lett ház! ;)
az igazság az, hogy nekem jobban feküdne az 1:12, szebb, nem kell nagyítózni a részletek miatt, és annyi az ára némelyiknek, mint egy 1:18-as már... De igen, azok a Pocherek régiek voltak. A minap beszéltem egy gyűjtőtársunkal, és ő említette, hogy a mai Pocherek szintén kittes téma ám... aminek ugye van hátulütője..
mikeman
úgy látom van itt egy két dolog ami azóta már nincsen..... pl a lakás :))))))))

mikeman
az oldaldekorról meg annyit, hogy ez az Alpina-k sajátja
akinek Alpina kell modellbe annak ez is dukál :)
egyébként gondolkoztam rajta hogy lehet hogy ütősebb lett volna ha a dekor fehér lett volna, úgy nagyobb lenne a kontraszt

pl.:

egy régi csoportképem, 1:18 - 1:12 - 1:8 ... :)

mikeman
szépek voltak azok a Pocher-ek, de őszintén szólva semmivel sem részletesebb kidolgozásuk mint egy 1:18asnak, főleg nem egy Kyosho-nak
mondjuk nem is mai darabok ezek már
elnézve egy mai Pocher Aventadort.... na az már más tészta kérem szépen..... mondjuk az áruk is más :)

1:12 vs 1:18.. itt is akad méretkülönbség.. :) AA vs PC
mikeman
jófej hát, így lehet a balga gyűjtőktől minél több pénzt kiszedni :)
gondold, a Ferrari modellekből ha 20 évig folyamatosan adnának ki mindig más típust akkor se érnének a végére, a bömös sor jóval szerényebb, főleg ha csak az izmosabb ikonikus példányokat gyűjt az ember, így ki kell adni különféle különleges kiadásokat, mint pl az Alpina sort :))
mi dolgunk csak annyi hogy gyűjtsünk.... először pénzt aztán a modellt :)))

viszonyítva 1:8 kontra 1:18, a polc az ugyanaz... :D

mikeman
köszi <#wink>
a piros sose megy el a háztól :)))
csak ha az összes ...

Jófej az Otto hogy minden féle-fajta verziót kiad.

Ezzel a 8assal pont úgy vagyok mint anno a Calibrájukkal, sokkal-sokkal jobban áll neki hogy nem piros :)

Az oldal-dekorral viszont nem tudok kibékülni, mondjuk ez spec nem a modell hibája.
goser
1:8-as? Na arra kivàncsi lennèk. Pocher?
Szép gép, grat!

És vicces hogy néha már-már szinte alig drágább mint egy 1:18-as, 993 Turbo-t néztem a múltkor, 138€-ért ment el licittel, egy ritkább /18-as GT S-ért is elkérnek már annyit. De úgy voltam ha megveszem akkor vége(m) van.

És ezek után nem sokkal láttam egy barátomnál 1:12-es AA Porsche-t és Lambo-t.... egy "garázs-stílus" vitrinben, döbbenetesen élethűek... tényleg mintha egy igazi autót nézne az ember -kicsinyítve-. :)

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.11. 21:30:29
Szép, kék sorodba! Ha a pirosod unod, mondom, jöhet!!! ;)
Igen, van néhány 1:12-esem is, szép darabok! ;)
Sőt, az 1:8-as sem kutya.. :)
goser
1:12?? Az igen, szép méretes darab lesz.
mikeman
akkor legyen BMW nap
igaz ez nem tisztán BMW, egyesek szerint ez kicsit több, ez egy Alpina
az Otto tálalásában, és ennél a modellnél -a Huayraval ellentétben- nagy kockázatot nem vállaltam, mert a 850 CSi verziója már megvan, ott akkor azt mondtam hogy szinte GTspirit minőséget produkált az Otto, így ennél már csak az volt a kérdés hogy élőben hogy hat kékben ez a gép, és hát ebben sem kellett csalódjak, belevaló kis gép ez

schumimodells
Köszi.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

E36 M3 pontosabban.. :)
akkor jobbulást, és üdv újra itt! ;)
ja igen.. Otto 1:12 300 limites
schumimodells
Mi ez OTTO?

Megint elgurult a gyógyszerem, és elkurvulva attól az állítástól, miszerint 1:12-ben csak utcai 911 Porschét veszek..
1:12-ben gyártják ezt nagyon szép kékben is, akit kérdeztem, mindenki azt ajánlotta, hogy legyen kék, mert a világos szín jobban látszódik vitrinben, blabla.. na, szóval vettem (rendeltem) egy sötétlilát. XD
<#nevetes1>

schumimodells
Egézségügyi problémáim voltak, nem foglalkoztam modellekkel. Néhány 1/43-t vettem csak.

Grat hozzá!
Hogy-hogy 5hónapja nem volt beszerzés..?
schumimodells
Pakkot kaptam.
Végre, 5 hónap után, újra gyarapodott az 1/18-as gyűjteményem.

http://up.picr.de/26166800ze.jpg[/img

355
A spoilerben van még pár dolog a Tre Posti-ról. To whom it may concern <#smile>

Szóval... A fehér készült el, mint egyetlen eredeti példány, és mint a Ferrari első középmotoros, V12-es utcai autója. Elvitték New Yorkba, ahol a Chinettik (Enzo Ferrari amerikai helytartói) eladták egy befektetési bankárnak. Ez használta egy rövid ideig, de vissza vitte, mert nehéz volt vele parkolni és nem volt benne légkondi. A panorámatető benne volt, a háta mögött meg a V12-es, szóval tényleg meleg lehetett az utastérben.

Az autó később járt Svájcban és volt a Rockefellereké is, de '69-ben már visszakerült a Chinetti családhoz. Ők megőrizték, csak néha vitték el Pebble Beach-re és hasonlókra. 2014-ben árverésre bocsátották. A szakértők 16M dollárra lőtték be az árát, de végül a 23.5M dolláros (~7mrd Ft) legjobb ajánlatért nem adták oda.

A másik példány utólag készült Agnellinek. Nem tudom, hogy meddig volt az övé, de most egy privát gyűjteményben van. A jelenlegi színe ismeretlen. Nem tudtam a neten a nyomára akadni.

KLASSZ!
HOLNAP LEHET MEGNÉZEM (EZT IS) .. ;)