Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nekem ezt hozta az Angyalka, első és egyben utolsó kompozit modellem... (abba most nem menjünk bele, hogy jutottam el eddig a gépig )

Ami tetszik: gyönyörű fényezés, de tényleg beleköthetetlen, C6 Z06-ból is sárgára fájt a fogam, de most már -azt is- elvetemült áron adják.
    Rásüt a Napocska és kifolyik az ember szeme olyan mély, telített, egyenletes, hibátlan!

Szép, filigrán karok :) teló hátul, teljesen okés motortér, sokat fikázták ezt a neten, élőbe teljesen rendbe van, nem az AA érdeme, mert az 1:1 se szebb/jobb, amúgy simán belexartak volna ebbe is, ahogy tették a Meki P1-nél... utastér viszont teljesen jó. Sorja-mentes, szép illesztések, ez se jött össze nekik mindig. Nem tudom milyen festéket használnak mostanság, de sokkal élethűbb lett.

Pár helyen olvastam hogy a modell "alig szebb a Maisto-nál", ezt valószínű egy Maisto gyári munkás írta, vagy aki sose látott még AA-ot. Kb. pont egy fényévre van, de hát el is kérik mocskosul az árát....

.... amit természetesen nem ér meg.

Ez a kompozit megoldás sztem -is- rémes, recsegős, nyeklik az egész. Gyerekkorom egyik jobb minőségű, műanyag-távirányítós autójához hasonlítanám. A csomi+géptetőt egy-egy apró mágnes tartja a helyén, mert amúgy szimplán felhajlana, annyira tartás nélküli, súlytalan az egész. Az összes rács kamu, mondjuk mélyebb, de egy ilyen drága modellnél ez gáz. Az elején is csak azért nem kamu, mert gondolom elég nagyok a likak, könnyebb volt megcsinálniuk. Ez ultra gáz, a Minichamps kezdte ezt a kamurácsozást egy időben, bele is buktak ahogy kell....

A felni+gumi+fék viszont hibátlan, szerencsére ott még nem köpték szembe magukat, az alja se rossz, nem olyan szép mint a C6, C5, de még mindig sokkal szebb mint egy rezsin dekli... a modell egyértelműen hatalmas visszalépés a fém AA-khoz képest, mintha valami feltörekvő gyártó (amúgy ígéretes) terméke lenne.

Az 1:1 brutál, a modell is ebben az R-verzióban ritka, talán tartja majd az eszement árát, de hogy a többi nem fogja huzamosabb ideig az is biztos, bár a fene tudja, a Huracánok ára se megy lefelé.... lehet tényleg erre van igény(telenség) ...

Egy vitrinbe amúgy vizuális mágnes bármi mellé rakva, a gép+nagytetőn lévő karbon motyóért viszont jár egy nagy pirospont, nekem messze ez a verzió a legütősebb, volt matek, mert mostanság 100€ körül szórnak ki a bayen "előrendelésbe" fehéreket, de azzal az a bajom hogy fehér.... meg gyanúsan olcsó, ami persze még leírva is abszurd, de hát hol vannak már a 100€-s AA árak...

Pár kép: