Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265056 Mikor megvettem az első rezsinem, örültem hogy huh de szép, és jött utána még vagy tucat... ami, ahogy Te is írod erős hiánypótlás volt, mert azok tényleg nagyon hiányoztak már. (konkrét modellekbe nem megyek bele, mert ez úgy is mindenkinél más lehet... de tudjuk hogy egy rakás rezsin van amit fémbe nem adtak ki, pedig milyen jó is lenne...)
Viszont ahogy lement a három nap csoda, és láttam milyen pocsék minőségűek, (oké, a többség Otto volt, de állítólag már az újabb, jobb... akkor milyen lehetett a régi, szarabb ??? ) egyre jobban kiábrándultam belőlük, akkor még adtam egy esélyt, hogy ne a legolcsóbb "belépőszintből" vonjak le konzekvenciát, de Te is tudod nekem sok bajom volt a GT S-el is... pedig jóformán 2x annyi volt mint egy Otto.
Aztán mikor szétszedtem párat, és láttam amit láttam
meg pár ablak kezdett kipattanni, vagy a kedvencem hogy befelé huplis lett... akkor úgy döntöttem hogy menjen a fenébe az összes... Hazudnék ha azt mondanám megbántam.
Értem amit 355 ír, nekem is jól van és tök szép az egyetlen rezsinem, lehet fél mm-rel vastagabbak oldalablakok, és emiatt nem adja meg magát olyan könnyen, de el is kérték anno az árát.... De ha ránézek nekem ugyanaz a lelketlen semmi mint az összes többi volt...
Tudom ez full hülyén hangzik, de simán nincs lelke a rezsinnek, olyan mint egy gipsz öntőformából kiütött és lefestett valami... felőlem nézhet ki tökéletesen, ha tudom amúgy milyen 0 faék az egész, a vitrinbe jól néz ki oké... akkor lehetne papírból is, vagy lehetne egy szép fotó berakva egy 1:1-ről :D
A resin vs. dc sztem nem a nyithatatlanság vitája, hanem szimplán egy gyűjtési felfogás különbsége, van akinek mindegy (nem rosszindulatból írom) milyen csak legyen viszonylag igényes (a'la 3lépésről nézzen ki jól a vitrinbe) meg legyen meg a sor...
Aki meg nyitogat, meg nézeget, az a büdös életbe nem lesz boldog egy rezsinnel, bármilyen szép.
Olyan meg nincs, hogy egyszer rányitottam mikor megvettem meg ilyen kamudumák :) rányit arra az ember mindig mikor a kezébe kerül, csak aztán mindig arra az egyre emlékszik vissza :D
Én amúgy imádok mindent kinyitni a modellen és aztán egész nap úgy nézegetni, este meg szépen visszacsuk minden :)