Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    igen igazad van -és erről már azért beszéltünk korábban- úgy látszik ez egy örök téma lesz :)
    alapból természetesen én is a diecast párti vagyok, abból is nyilván a nyitható verzióké, de -és ezt a de-t írhatnám nagy betűkkel is :) - könnyű kijelenteni hogy "én bizony sose vennék resint, mert az annyira gagyi, meg nyithatlan, kenjék a hajukra" akkor mikor amúgy fém modellek által ki van nyalva a seggem is (itt pl Ferrarikra gondolok) De mi van akkor ha én pl BMW-ket gyűjtők nagyobb részt, és kurvára nem érezték eddig úgy a nagyszerű fém modellgyártók hogy ha nem is mindenre kiterjedő típusválasztékkal, de még a jelentősebb típusokat se hozták ki. Viszont van egy elég megfizethető gyártó aki igaz hogy gyantából de sorba hozza ki azokat a típusokat amiket évek óta csak reménykedtem hogy valaki kihozza. Nyilván megveszem, és nem nagyarcoskodom, hogy a polcomra aztán soha se resin, inkább ne legyen meg a kívánt típus mert én akkor diecast fan vagyok :) és akkor lehetne egy full hiányos BMW sorom
    Aztán vannak olyanok is persze hogy igen van fémbe de olyan hogy max a homokozóba lenne jó és persze a másik véglet, hogy 300+eur áron már akár be is parkolhatna. NA mi ilyenkor az egyszeri BMW gyűjtő reakciója?? Persze hogy megveszi resinbe!! Nem örömmel, de hiánypótlóként mindenképp
    mert hisz akkor ezek most nem lennének a polcomon meg: