Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #265024 Értem mire gondolsz, hát... a Ferrari ugye nem a legjobb összehasonlítási alap, mert kevesen csinálták meg fémbe-extrém szépen... bár én a BBR Enzo-ba -a gagyi hátsólámpa középrészt levéve- nem tudnék belekötni, lehet hogy rezsinbe egy hajszállal pontosabb illesztésű lenne, mivel ugye ott eleve nincs illesztés, de hogy én emiatt kihagyjam azt a motorteret / csomagteret, futóművet és még sorolhatnám...... kizárt!!!!
A Kyosho Ferrarik meg azért se a legjobbak összehasonlítási alapnak, mert túl vannak misztifikálva... persze hogy szépek, meg nyílik a bukólámpa, meg mindenki aki meghallja az F40-et, TR-át egyből a Bburago ugrik be, amihez képest hogyne, ég és föld, de korántsem kifogástalan modellek.
A HWE meg ugye HWE, szépek, szerethetőek, de messze vannak egy igazán igényes modelltől.
Írtam ezt már, ezek mind szépek, de az AA / BBR biztos sokkal szebben megcsinálná. Meg persze biztos a CMC is, de nekem az már nem pálya, feleslegesen részletesek és ezáltal drágák. És továbbra is azt mondom, bármennyire kerülgeti ezt mindenki, vannak olyan megoldások amik egyszerűen nem mutatnak jól 1:18-ban.
Aszem anno ezt is írtam, mikor megvolt a kék 50. évfordulós Aventador, volt szerencsém megnézni egy MR-t (? ha jól emlékszem) azt leszámítva hogy egy parádés bőr talapzaton figyelt, egy króm táblával hogy a mitomén mennyiből a hanyadik (a'la szokásos rezsin p.vakítás) pont nem láttam rajta mi a túróért kerül min.2x annyiba mint a nyitható, (sztem az egyik legjobb motortérrel bíró) full igényes AA.
És ott aztán a zsanérokba se tudsz belekötni, se az ajtóba ami igazi telóra támaszkodik (nem egy béna pálcika ami becsúszik az ajtóba, sajna az újabb AA-ok is ilyenek már) és úgy nyílik az ajtó felfelé-picit kifelé mint az 1:1...
Erre értettem, hogy nem tudom megérteni aki inkább ilyet vesz... de írhatnám most gyorsba példának az Agerát is, pont feleannyi a nyitható, levehető tetős AA, és azért azt a motorteret is ellehet nézegetni egy darabig. :)