Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbra is elégedett vagyok Welly FX (GT Autos) gyártmányával
ha mellé raknék egy AA modellt, biztos hogy az szinte minden fronton szebb lenne ennél egy picit.... egy picit, de nem 4-5-ször mint amennyivel többe kerül az is biztos

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
és külön piros pont a Ferrarinak, hogy a McLaren F1 előtt bő 20 évvel kitalálták ezt a 1+2 ülés formát, nem is értem miért nem lett ebből a típusból ikon, minden adott lett volna, futurisztikus forma, brutál motor, egyedi utastér elrendezés.....
na és a fotón milyen jól megfogták, hogy kiket kell ültetni a sofőr mellé 😊))) tényleg nem értem miért nem lett ikon az autó ..
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.07.10. 13:08:05
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ha nem külön kommentek lennének tisztára olyan lenne mint egy költő életrajza a hetedikes irodalomkönyvből 😊) Nekem nagyon tetszett a beszélgetés!
Ebből látszik hogy tényleg nem tömegtermékről van szó<#felkialtas>#felkialtas>
Ejj én meg pont most fotóztam az 1/43-as LFA-t. Sajnos messze nem ilyen szép sárga a színe, de annak is örülök, hogy kaptam nem "Nürburgring Editiont".
Lenne egy eladó HW Super Elite - Ferrari 125S modellem, ha valakit esetleg érdekel.
A ff képen tutira egy metálszínű autó van, biztos, hogy nem a vörös. Se nem fehér.
A fehérnek más a lámpája, nincs kicsi indexe a lámpa és a kerék között és a lökhárító felett van az irányjelzője. Van viszont üveg teteje.
Itt egy kép a vörösről: van index, lent az irányjelző, belső krómkeretes a fényszóró, de van panorámatető is.
Van egy eredeti fotó az ezüstről is, ez olyan, mint a vörös:
Szóval a fehér lehet az egyik a kettőből, az ezüst és a vörös meg vszleg egy autó, de hogy most melyik a melyik, éppen ezüst vagy vörös és hogy mi lett vele, azt én kérem nem'tom. Az Agnellis fotón lévő autó simán lehet, hogy A. kérésére a fotó után kapott üvegtetőt. Volt már neki olyan autója korábban:
1955 Ferrari 375 America Coupé Speciale Agnelli

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.09. 16:41:25
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
F365P Berlinetta Speciale Gianni Agnelli
Bal 2: Angelli, jobb 1: Pininfarina.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.07.08. 16:42:54
azért a 70es évekbe egy 380 LE-s utcai gép elég durva élmény lehetett, tekintve hogy még ma se számít gyengének 😊
a piros Agnellié volt?
Az áruk már nem olyan baráti, 2-3év alatt jóformán az új ár dupláját elkérik... nézhetsz az ebay-en is, kilehet fogni ami postával annyiért hazajön amennyiért itthon adogatják -ha adogatják.
Nagyonszép! Tetszik a lámpakereten a króm. Ez az ilyen kell 😊
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2016.07.08. 09:16:35
A motorja 4.4-es és 380LE-t tud. Ugyanez a motor van a 365 P versenyautóban is, aminek a legjobb eredménye egy 7. hely Le Mans-ban és egy győzelem a 12 órás reims-i versenyen, úgyhogy elég jó élményautó lehet. Főleg két hosszú lábúval az oldaladon <#smile>#smile>.
A másik darab fehér (eredetileg ezüst volt), amit pár hónapja a mostani tulaj nem adott oda $23.5M-ért (~7 milliárd Ft). A vörössel nem'tom mi van, arról csak régi képek vannak a neten. Gondolom valami titkos gyűjteményben pihen.

ez az életben is valami egyedi típus volt?
Mclaren F1 stílus jó néhány évvel korábbról 😊

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.07.07. 20:33:27
jó ez a fekete sor, csak akkor mostmár tartsd magad a többi retro modellel (GTR stb) is, hogy igazán ütős legyen
tudom hogy sajnálod őket, nem akarok rátenni egy lapáttal, de szerintem sajnálhatod őket 😊))))))
ha már csak az árukat nézzük is 😞
de olyan kis apróságok is vannak benne, mint hogy az ajtók és a motorháztető imitált teleszkóppal nyílik, nomeg mind a 4 kis légterelő lapocska külön-külön is nyílik
ezek apróságok, de sokat jelentenek.... nekem legalább is 😊
az AA modell 350eur+ ára teljesen horribilis, szerintem még a Pagani fanokat is megtizedelte, az AA kicsit túl lőtt a célon, az előd Pagani Zonda R -ami szerintem máig az egyik legszebb/részletesebb modelljük- is "csak" 200eur körül mozgott

oké, elindítottam hozzád, nyisd a kaput és várjad 😊
igaz ez nem eladó <#buck>#buck>
ez tipikusan az az autó ami anno akkor is és most nagy királyság, örök klasszikus
talán erre lehet mondani hogy ikon 😊
Otto, lila, kék is volt eladó, a Minichampsnál szebb meg ugye az M5 eleve sokkal mutatósabb, és nincs olyan horror ára. (még úgy se hogy most bedrágultak a rezsinek)
De ez a Pagani jó választás, az AA persze hogy szebb/részletesebb, de tényleg csak annak éri mag aki fanatizál, én nem adnék érte annyi pénzt.
egy újabb Alpina, jelesül az egyik legkívánatosabb az E31-es
természetesen Alpina kékben 😊
és egy nyitható fém is, hogy ne legyen túl nagy a resin elnyomás 😊)
ez utóbbin nagyon sokat filóztam hogy megvegyem-e
van már két Pagani Zonda-m, jó lett volna mellé az utód Huayra természetesen, de annyira sose tetszett hogy az AA 360 eurós árát kicsengessem
a Motormax verziója meg ingyen se kéne
ekkor került elő a GT Autos (Welly FX) verziója, ami már jó áron volt és a képeket, bemutató videókat elnézve nem tűnt rossznak.
Aztán belevágtam.... és mennyire megérte 😊
Ki merem jelenteni, hogy egy pár évvel ezelőtti AA/KYo minőségét simán hozza.... kövezettek meg érte 😊
elől-hátul igazi rácsok, minden nyitható és mozgatható aminek kell hogy mozogjon (első hátsó légterelők, ajtók, motortér), szép a felnije, korrekt (és fém!) a féktárcsák és a festés egészen fain, noés a a tetőn a karbon egész szépen van kivitelezve
mondjuk az orr spojlerre már nem jutott ebből, ott anyagában dombornyomott kivitelű a karbon, de ez a legnagyobb hibája
szóval le a kalappal a Welly előtt, azt kell mondjam nem csak az árához képest korrekt a modell, hanem abszolút megérte azt
u.i. ígérem készülnek majd jobb képek, de most csak ennyire tellett a lustaságomtól 😊))))
És az hogy "cserébe" minden úgy és olyan mechanizmussal nyílik mint az igazin.... azért nem rossz .... aki ahelyett vesz rezsint (és ráadásul drágábban) ott sztem valami nem 100 <#vigyor2>#vigyor2>
ezzel nincs is baj, sőt....
de azért diecsat-ban is tudok olyat mutatni ahol szépek a vonalak, klassz az illesztés és még a fényezés is pazar, pl a AA féle Lexus LFA pont ilyen, és még anno pont ennyiért is vettem 😊
igaz az ajtó nyithatósága miatt picit nagyobb a rés az ajtó elején, de ez csak a fotón vészes, élőben közel sem
cserébe az a felni viszont iszonyat precíz
kár hogy már nem az enyém a modell 😞(
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.07.06. 20:26:38
Örülök hogy hozzád -jó helyre- került!
A láferrari amúgy nem az esetem, de ez így most marha jó, kicsit a kalap nélküli F50-es ugrik be ahogy ránézek az ablakkeretre meg a tetővonalra... ami nincs 😊
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.06. 20:16:16
resin resin, de szépek a vonalai és szép a fényezése is
Pont attól olyan <#smile>#smile>
megjött, de a postán beragaszthatták, mert nálam már megint nem nyílik 😊)))))))
mindenkitől bocs a gyenge telós képekért, de így este felé már nem volt kedvem előszedni a nagy gépet
köszi a modellt, nagyon szép gép, resin resin, de szépek a vonalai és szép a fényezése is <#eljen>#eljen>
Mi ez? Valami új fajta Batmobil?
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA