269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264659 Brutál jó kép... a rezsin erre tökéletes. -
#264658 Valóban nagyon ütős ez a fotó. Azért ez a panoráma és kompozíció nyilván komolyabb, mint egy park járdáján fotózott modell.
Viszont nekem a Cs.Dani fotói is tetszenek, főleg az egyik legutóbbi, amin a CMC Mercedes teherautót kapta le a Csepel gyártelepen. -
#264657 Magyar barátunk hajt a diecasXchange Hónap Képe díjra. Szerintem nem véletlenül vezet toronymagasan :-)
-
PP993RS #264656 Nekem mindig a fekete Turbo S volt a kedvencem, pedig a sárga sokkal látványosabb, de egyértelműen a feketét venném én is ha a két GT S szín közül kéne választani. +ahogy nézegettem nagyfelbontású képeket, az ezüst GT S fényezése is gyatra... de ez talán a kolléga által belinkelt videón is látszik. (+a remegő kézzel festett fekete betét a kipuf körül is rémes, de az már egy teljesen más történet, a feketén legalább az se látszik)
Viszont az árán minden látszik, mert olcsóbb mint a fekete, pedig még a p.r.sztvakítás 500 valahányas limitációt is bevetették.
Most gonosz leszek, részemről ha másra nem, arra jó volt hogy kiadta a GT S--->tudtam venni jó áron piros UT-t, mert a három Turbo S szín közül az a legbrutálabb árba, mondjuk a pirosért nem vagyok oda, de ez is olyan áron volt hogy nem lehetett otthagyni, mikor egy Masito-t kapnék meg annyi pénzért játékboltba.... Szerencsé(m)re az eladó saját bevallása szerint is azért vált meg tőle mert kijött a GT S :) ámen
Sztem pont emiatt most """erősen idézőjelbe""" besűrűsödtek az ebayen is az eladó UT-k, de olcsóbb biztos nem lesz mint egy GT S.
A GT S vonalon maradva; én azt mondom látni kéne -azt is- élőben, hogy harmonizál a piros belsővel... mert pl. az UT Turbo S belső nem olyan rikító piros, mint a sima Turbo, én pont ezért cseréltem le annak a belsejét szürkére :) Persze ízlések és pofonok, de piros meg piros belső közt is tud lenni difi...
-
#264655 Igen, a fekete nem elég vörös :)
A 166 autómból 4 nem vörös: a HW 355 Challenge (ezüst, dögös és nincs belőle vörös), az Anson 246 Dino Giro 'd Italia (fehér-fekete), az 599 Panamericana kék fele, és a HW 456 M, mert azt nem adták ki vörösben.
-
Zo911 #264654 Egy UT Turbo S mondjuk már tényleg elég penge dolog :-) Egyszer volt csak a kezemben, nem hibátlan, de sosem felejtem el, baromira tetszett! A belsejét sajnos nem tanulmányoztam, kellett volna... Eddig csak korai, nyereg és kárpit nélküli UT Porschéim voltak.
A GT Spirit Turbo S-en pedig csak feketében gondolkozom. Bár nem vagyok nagy fehér/fekete párti alapból, szeretem ha "rendes" színe van egy autónak és nem a mai borzasztóan unalmas trendeket követi, de a piros belsővel nagyon tetszik és a 993-nál nem is olyan tucatszín, mint pl. manapság a 991-nél. -
hamhusz #264653 Gondolom a fekete :) -
#264652 Nem értem, melyik nem elég vörös? -
#264651 A feketét nem tudtam. Gyönyörű, de nem elég vörös, így sosem volt célkeresztben. De az utcai vörösből anno is volt nyitott meg csukott. Nálam járt mindkettő és azért maradt a csukott, mert a versenyváltozat nyitott orrú. -
#264650 De, szerintem régen is zárt volt a fekete és a piros is. Ellenben az eredeti nem High-End versenyváltozatok és a High-End kivitelek esetében nyitott volt. Sőt, a piros stradale HE változatnak már oldalt is három kopoltyúja van.
-
PP993RS #264649 UT-GT S 993-ban én maximálisan elfogult vagyok, mert imádom az UT 993-asokat / nem szeretem a rezsin modelleket. De elszámolok 3ig :) és utána...
1
2
3
Kívülről a GT Spirit a lámpák armatúrájában, az "igazi" oldalindexben és hogy a hátsó szélvédő fűtőszálas tud többet. A belsejében max. annyi hogy van benne biztonsági öv, de amit látsz az utastérből a nyithatatlan rezsinben, ott nincsenek kategorikus különbségek, a kései UT-k már flokkoltak voltak, az UT fekete Turbo S belseje tök jól rendbe van, pláne hogy a flokkolás miatt világosabb piros a plüss, ilyen kéttónusú hatása van, (hát még a burgundi-flokkolt bézs belsős milyen szép így) nyilván ha rányitsz... a béna karos ajtó, a gyengécske részletek előjönnek, de hát a rezsinnél ez kiesik.
A kiállás, felni+gumi kombók még mindig 100%-osak az UT-nál, úgyhogy abba nem tud jobb lenni a GT S. Ha nagyon bele akarok kötni nekem a GT S Turbo felnije picit nagy, és túl fényes.
Ennél az összehasonlításnál az lehet még a GT S javára, hogy az UT-k már bedrágultak, jó alternatíva a rezsin, (nem akarok trollkodni, ismerjük a rezsin hátrányait, ha valakit nem zavar akkor ennyi) viszont ami biztos, én az ezüstöt megnézném élőbe vásárlás előtt.
Amit eddig láttam ezüst rezsint, az borzalmas volt, pl. az összes Otto féle 124 E500 fényezése kb. olyan mintha egy ipari ventilátor mellett fújták volna. -
Zo911 #264648 Nagyon tetszik a GT-Spirit 993 Turbo S képekről, szinte zseniálisan jól néz ki! Erősen gondolkozom rajta... Szépek ezek az UT-k, de valljuk be, a belsejük nem egy nagy eresztés, a motorból meg a Turbo modell sajátosságai miatt egyébként sem sokat látni - Turbo és GT2 modellek esetén persze. Szóval nagyon hezitálok. A GTS meg egyébként is nagyon szépen dolgozik, a kék Flachbau-t sem szabadott volna elengednem, bárcsak nyílnának azok a bukólámpák!
Nem érdekel valakit itt véletlenül egy ezüst, nyereg nélküli, dobozos, sajnos lötyögő csomagtartófedeles, de kiállásra egyébként hibátlan ezüst UT GT2? :-) -
#264647 Egy helyen azt írják, hogy ezek 540db-ra limitált kiadások. De nem'tom, hogy mitől mások, mint a régiek. Talán régen nem volt csukott orrú fekete?
-
#264646 Szerintem nem HE. A Toms mindig odaírta, ha úgy volt. És azok kb. 20-25€-val többe fájtak. -
crosspeet #264645 Azok a Revell Volvók nagyon faszák! -
crosspeet #264644 Jó volna, jaa, meg esetleg egy T2-es, vagy Karmann Ghiát, de lemondtam már a mindent a polcra ami csak megtetszik filozofiámról.. Volt itt minden régen, de nem lehet azt bírni anyagilag. :/
Ha sok pénzem lenne, már nem lenne.. ;) -
crosspeet #264643 Istenem, mennyi elmerottyant...... -
#264642 Na és a régi idők emlékére nem akarsz egy-két Type-3-ast beszerezni?
A minichamps gyártotta mindhárom karosszéria változatban és szerintem a régi Porsche-k mellet még akár jól is néznének ki.
Nekem is van egy Revell P121 és egy PV544.
-
PP993RS #264641 Az is UT :)
...és az a modell nagy túlélő, az elmeroggyant előző gazdája 1000km-ről feladta úgy hogy nem volt lecsavarozva, "csak" berakta a dobozába egy zokni társaságában... egy letört kerék bánta, amit szerencsére 100% megtudtam gyógyítani.
Ja-ja baba a babakék :) és így hogy meglett tudtam csinálni egy RS Clubsport umbaut a piroskából mert gyárilag olyan se volt az UT-nak. -
crosspeet #264640 Helyes!!! -
hamhusz #264639 Nekem ez is meglepő, hogy a kyosho ezeket újra kiadja? HE minőségben?
http://www.toms.nl/article/kyo8437bk
http://www.toms.nl/article/kyo8437r
Akkor inkább ez lesz mint a CMC. -
#264638 Nahát, honnan tudtad? Most jól lelepleztél. -
#264637 Az a helyzet, hogy én is inkább bővíteném még a sort egy 68-as GT 390 és egy 71-es Mach-1 beszerzésével.
De az anyagi vonatkozásai miatt ezek inkább középtávú tervek, hiszen van ugye egyéb restanciám is. -
#264636 Persze, biztos nincs is bennük semmi -
#264635 Ejnye, az a piros AA Mustang. Nagy kár, hogy nem akarod eladni :-) -
#264634 Ellensúlyozni is segíthetek néhány lovacskás dobozzal.
-
#264633 Miki bácsinak és mindenkinek, aki szereti.
Végül beállítottam a bertby vitrin egyik polcára is, demonstrálva, hogy ezek az amcsi gépek igénylik a teret.
Szerintem a méretei miatt egyáltalán nem mutat jól benne, noha amúgy tetszik nekem ez a beállítás.
De ezeket már elmondtam, amikor a Miki is megmutatta a vitrinjét.
-
#264632 Elvileg még ebben a hónapban megjelennek. A Toms.nl-nél ott van a listán.
Ezt meg csak úgy, ellensúlyozni a sok szívó- meg farmotort...
-
#264631 Nos az köztudott rólam, hogy én dobozokat gyűjtök. Erre majd még mutatok bizonyítékot.
Viszont ha ráunok valamelyikre, nem egy poros, összetaperolt, kifakult modellt adok a vásárló kezébe.
De a viccet félretéve ennek nyilván az az oka, hogy még nincs megfelelő vitrinem. Illetve ez sem igaz, mert 5 db. vitrinem is van, viszont jelenleg egyik sincs olyan állapotban, ahogyan megálmodtam a lakás díszeként és a modellek védelmezőjeként.
Na de ami az izomautókat illeti, ez az aktuális állapot.
-
crosspeet #264630 Lehet hulye kerdes.. Lennt satga 993 turbo s... Azt ki gyartotta?
Nem surun latni olyat.....
Sőt, nem is tudtam h lezezik.
Akarhogy is, az a babakek b@sszamög, az a legszebb!!! ;)
Meg egyszer ne mereszeld feltenni nekem ide, ez jo tanacs.. ;) -
crosspeet #264629 Patent! :)
Nekünk egy Vw typ3-asunk volt, illetve kettő is, egy variant, meg egy sedan. Ezek még karakteres autók voltak.. -
#264628 Köszönöm!
No és erre már nem is emlékszel?
-
#264627 Na ezt megjegyzem magamnak, mert ennek volna helye az istállóban. Azt hiszem 69€-ért valóban jó vétel lesz.
És igen, én is jobban örülnék egy kupé változatnak. -
#264626 Igen! Ugyanilyen négyajtós, ugyanilyen színben, sornégyes hosszmotor, 1800cm2-es két karburátoros, overdrive-os, hátul hajtós.
Ha egy kétajtós lett volna, még most is meglenne. Ezután egy másik projekt kezdett kibontakozni.
Édesapám egyik barátja hazatelepült Kaliforniából és hazahozta a kint használt autóját, egy VW-Porsche 914/4 gépest.
Néhány próbakör után már szerelem volt, de végül nem valósult meg a biznisz, mert a költségek magasak lettek volna. Honosítás, adók, vizsgáztatás és a bácsi elképzelése a vételárról nem fért bele a keretembe.
-
PP993RS #264625 Ááá elég nekem a fekete-sárga-piros UT TurboS trió ;)
Meg nézegetni akarom a bazi nagy coolert a fenekébe -
PP993RS #264624 Köszi ;)
Ja-ja, tervbe van véve egy all'in :) csak nálam bonyolultabb a folyamat, mert max. pár gép tud szem előtt lenni / forgóban, 1személyes Hannibál kalitkában, lévén ohne vitrin.
Mostanság pl. ezek a 993-asok vannak szellőztetve
RS - RS Club Sport és GT2 - TurboS
-
hamhusz #264623 Én mondjuk úgy vagyok vele hogy nagyon nem nyitogatom :) A CMC modellek kerekét szerintem sose szedtem le :) pusztán nézni is örömmel tölt el :) -
PP993RS #264622 Hát jah... Mondjuk aki nem szereti a rezsint / zárt dc-ot az ettől még nem fogja megvenni, de akárhogy is az ára jó.
Ennél többet nem szabadna adni zárt modellért. -
hamhusz #264621 69 euróért nagyon jól fest :) -
#264620 tudom hogy resin, és hogy azokat most szórtad ki, de ez nem is oly drágán, meglenne és elég klasszul néz ki és hát 993 :)