Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • eyeball
    - Nyilván nem egyforma a véleményünk - de részemről crosspeet kollégával kell egyetértenem. Lehet hogy szinte már-már zavaróan tökéletes a műgyantából készült modell, viszont az elkért, sokszor irreálisan elmebeteg áruk nem indokolja annak jogosságát. Véleményem szerint egy nyithatatlan "szobor" a "lélektelensége" miatt veszíti el varázsát. Nekem kell az, hogy egy igen drága modellautóra úgy tekintsek, mint az igazira - ugyanakkor megőrizze "kisautós" feelingjét. Ennyi "kidobott" pénzért igenis kell annak a valós ténye - hogy az autó nyitható, forgatható, kormányozható - mint az igazinál. Nekem kell az, hogy ha csak egy évben egyszer nyitom ki és teszem vissza a vitrinbe - gyönyörködjek bennük.

- Érdekes ez... egy nagyon jó barátomnak volt resin modellje (MR-féle Ferrka 599 FXX), mikor megmutatta, el voltunk tőle ájulva. Aztán amikor lecsavarozta a talapzatáról és nagy óvatosan a kezünkbe adogatta - már csalódottak voltunk... Ez műanyag..? Nyithatatlan..? Nem forognak a kerekek..? Hú, most ott ne fogd meg, hú, itt se... vigyázz, mert hozzáérsz a szélvédőjére... Most mivan..? Ennyi pénzért..? Viccelsz..? Érdekes volt ezzel szembesülni, egy másik közös cimboránk simán lehülyézte őt - amiért egy ilyen "szobrot" vett elképesztő pénzért. Persze, azóta "kijózanodott", most már nem is mutogálja senkinek sem (holott külsőleg tényleg szép modellről van szó), ugyanis rájött ő is - hogy bizony ez nem hoz akkora élményfaktort - mint a tényleg minőségi CMC vagy egy Exoto - vagy akár a Hi-End-féle Kyosho die-cast modelljei...

- Jah és igen... az a Pagani nagyon brutál, köszi hogy megosztottad azt, amit szerettem volna én is jelezni.
    Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.12.28. 22:30:26