Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Sztem minden gyűjtő rájön egyszer (és ez nem ilyen nagyzoló hazabeszélés) hogy a rezsin egyszerűen nem pálya...

Nyilván van egy olyan (talán újabb) gyűjtői réteg akit ez nem érdekel, és nyilván ők vannak többen, vagy ők a fizetőképesebb vásárlók, mert a rezsinpiac döng, és totál beteg árakat is megadnak egy-egy darabért. Lényegtelen hogy gyűjtésből vagy sznobságból, a pénznek nincs szaga...

Engem azért fogott meg egy időben, mert kiélhettem a felni-upgrade mániám, mivel annyira faék egyszerűek, hogy két lóbaxó csavart kitekerve 10perc alatt átalakítod. És ha már láttál szétszerelt rezsint, akkor jössz rá igazán hogy milyen egy üres, igénytelen, pár alkatrészből álló valami az...

Idővel rájöttem hogy ugyan jóval több munkával, de megtudom ezt csinálni egy AA-nál is. Onnantól kezdve mentek a levesbe, egyiket se bánom. Volt ugyan ami hiánypótlásra volt, de túl drága ahhoz hogy ott álljon várva hogy majd kiadják igényes fémbe, mivel úgy se fogják.

Részemről amúgy nyomhatnák a rezsint, de nem ilyen áron, ezért is utálom őket mert totál kitúrták az igényes fémeket... (vagy felnyomták az árukat)

Mert ha már egy GT S 35ezer alsó hangon, akkor nehogymá' egy AA ne legyen min.50ezer.