Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    A DHL-ről spec nem tudok rosszat mondani, múltkor még úgy is feljött a srác, hogy mint utólag kiderült rossz volt a kapucsengő, de improvizált.

Viszont egynéhány szintén 3betűs gagyifutárcégek iszonyatosan gyengék... volt hogy szintén tökéletesen címzett csomagot baxtak kihozni, ebay nyomkövetésen láttuk hogy "hibás cím-vissza a feladónak" holott az eladó elküldte a dobozról a fényképet, és tökéletesen címezte...

Persze egyből telefon, mondták hogy nyugi még nem küldték vissza (anyád) de bekéne jönni érte, mert ha rossz a cím nem tudják kézbesíteni, mondom a cím jó, futárt kéne cserélni...

A halál faxára kellett menni egy gyártelepre és még ott is szerencsétlenkedtek hogy még nincs itt, még kocsin van....... aztán ott volt a gyerek mellett, de rábaxott mert felismertem a csomagot :)))) valószínű ez már szívatás volt hogy beszóltam nekik, elvégre ha bénák és szóvá teszed még ők sértődnek meg ... jómagyar' szokás.

Aztán volt olyan is hogy az agysebész lebaxta a ház portájára, (ami egy teljesen más lépcsőház / épület) én meg nézem a nyomkövetést, "címzett-átvette" ...... ez péntek este...... persze elérhető ember már nem volt, csak hétfőn tudtam hívni őket, közbe az eladónak írtam hogy tuti jól címzett, mert valaki átvette de nem én.... Mondta hogy ő mindent úgy csinálta ahogy írtam, (hót ciki volt) nah egész hétvégén rágtam magam ki vehette át ? Mit csinál vele ? Mert azért nem egy fakockáról beszélünk.

Hétfőn reggel egyből teló, mondta a csaj hogy hát azt átvettem :))))) mondom drága.... nem, nem vettem át, nem az intézetből telefonálok egy elmaradt kezelés után.....

Akkor utánanéz....

10perc múlva hívnak, hogy leadta a kolléga a portán ........ mert szokták ezt csinálni ha nincs idejük, hogy szomszédnak / portának leadják, hát mondom az remek, és ha én mondjuk pont harcban állok a szomszéddal, és 10x izomból-földhöz vágja a csomagom ????

Erre nagy csend................. mondom hagyjuk is viszlát... lementem és tényleg ott pihent egész hétvégén......

A királyi posta meg ugye alapból A csoda.... az hogy 2500 km-ről a hétfőn délután, fél2-kor feladott csomag--->szerda 11kor már a hazai bp.-i vagy budaörsi központba... onnan meg további szaros 10-15 km-t 3nap alatt tesz meg, az maga a rejtély.... lehet ha lábat ragasztanának rá, szerencsétlen csomag hamarabb odasétálna a címre.