Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nekem mindig a fekete Turbo S volt a kedvencem, pedig a sárga sokkal látványosabb, de egyértelműen a feketét venném én is ha a két GT S szín közül kéne választani. +ahogy nézegettem nagyfelbontású képeket, az ezüst GT S fényezése is gyatra... de ez talán a kolléga által belinkelt videón is látszik. (+a remegő kézzel festett fekete betét a kipuf körül is rémes, de az már egy teljesen más történet, a feketén legalább az se látszik)

Viszont az árán minden látszik, mert olcsóbb mint a fekete, pedig még a p.r.sztvakítás 500 valahányas limitációt is bevetették.

Most gonosz leszek, részemről ha másra nem, arra jó volt hogy kiadta a GT S--->tudtam venni jó áron piros UT-t, mert a három Turbo S szín közül az a legbrutálabb árba, mondjuk a pirosért nem vagyok oda, de ez is olyan áron volt hogy nem lehetett otthagyni, mikor egy Masito-t kapnék meg annyi pénzért játékboltba.... Szerencsé(m)re az eladó saját bevallása szerint is azért vált meg tőle mert kijött a GT S :) ámen

Sztem pont emiatt most """erősen idézőjelbe""" besűrűsödtek az ebayen is az eladó UT-k, de olcsóbb biztos nem lesz mint egy GT S.

A GT S vonalon maradva; én azt mondom látni kéne -azt is- élőben, hogy harmonizál a piros belsővel... mert pl. az UT Turbo S belső nem olyan rikító piros, mint a sima Turbo, én pont ezért cseréltem le annak a belsejét szürkére :) Persze ízlések és pofonok, de piros meg piros belső közt is tud lenni difi...