Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264649 UT-GT S 993-ban én maximálisan elfogult vagyok, mert imádom az UT 993-asokat / nem szeretem a rezsin modelleket. De elszámolok 3ig :) és utána...
1
2
3
Kívülről a GT Spirit a lámpák armatúrájában, az "igazi" oldalindexben és hogy a hátsó szélvédő fűtőszálas tud többet. A belsejében max. annyi hogy van benne biztonsági öv, de amit látsz az utastérből a nyithatatlan rezsinben, ott nincsenek kategorikus különbségek, a kései UT-k már flokkoltak voltak, az UT fekete Turbo S belseje tök jól rendbe van, pláne hogy a flokkolás miatt világosabb piros a plüss, ilyen kéttónusú hatása van, (hát még a burgundi-flokkolt bézs belsős milyen szép így) nyilván ha rányitsz... a béna karos ajtó, a gyengécske részletek előjönnek, de hát a rezsinnél ez kiesik.
A kiállás, felni+gumi kombók még mindig 100%-osak az UT-nál, úgyhogy abba nem tud jobb lenni a GT S. Ha nagyon bele akarok kötni nekem a GT S Turbo felnije picit nagy, és túl fényes.
Ennél az összehasonlításnál az lehet még a GT S javára, hogy az UT-k már bedrágultak, jó alternatíva a rezsin, (nem akarok trollkodni, ismerjük a rezsin hátrányait, ha valakit nem zavar akkor ennyi) viszont ami biztos, én az ezüstöt megnézném élőbe vásárlás előtt.
Amit eddig láttam ezüst rezsint, az borzalmas volt, pl. az összes Otto féle 124 E500 fényezése kb. olyan mintha egy ipari ventilátor mellett fújták volna.