Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264613 Köszi! Nekem is sokkal jobban tetszik így lesötétítve a lámpa, a modellen meg az 1:1-en is. Ez a nagyon kontrasztos kadmium-sárga / piros lámpa sztem nem előnyös egy ilyen gépnek.
Ha esetleg valakinek még nem lenne elég...
egy újabb UT ritkaság érkezett, aminek a beszerzésében újfent a már említett, nagyon kedves gyűjtőkolléga segített. Hejdejó hogy vannak -még- ilyen emberek 
Ebből az ezüstből is 3félét adtak ki, volt az első műanyagbelsős, egybe-kilincs, nyereg nélküli, ez kb. a leggyakoribb a burgundi nyereg-nélküli Turbo után / mellett.
Aztán volt egybe-kilincses, de már nyerges verzió, és akkor a végén ez. Flokkolt, nyerges, külön-kilincses... egy UT 993 fanatikusnak varázsszavak :)
Nem hivatalosan ebből a manapság divatos rezsin, nagyonlimitált darabszám jöhetett ki, kb.1000db, csak ugye itt már egy laza 20év lepörgött, ezek 3.gen.-s ezüstök most kezdenek igazán bedrágulni, pedig ebből kevesebbet nyomtak, mint a piros 1-2.generációs GT2-ből.
Amúgy volt illetve van ebből első generációsom, érdekes hogy az egy teljesen más ezüst szín, az inkább ilyen kékes-acélos-rideg ezüst, ez meg ilyen platinás-fényes, ez sztem sokkal jobban áll az autónak, és remekül dolgozik a grafit/króm felnivel. Továbbá az ablakok se torzítanak annyira, a géptető-csomagtető full patent nyílik-csukódik (ez általában nehézkes az UT 993-asoknál) és sokkal szebb visszapillantó-matrica van rajta, de beszéljen inkább pár kép: