Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Az egyszerűség kedvéért egyetlen beírással reagálnék az ingerküszöbömet elérő posztokra, valamint gratulálnék mindenkinek a legújabb szerzeményekhez.
Nagyon tetszik az UT 993-as hátsólámpa sötétítés. Magam is megcsinálnám ha meglenne még.
Ugyancsak tetszik a Honecker figura, bár szerintem nem csak Wartburg mellé lehet beállítani. Szerintem jól mutat az összes eddig megformázott 1:18-as szoci autó mellett. Egyébként ha jól emlékszem, hosszított Volvo 246 TE és Citroen CX autókkal járt-kelt.
Klassz a BBR F430 is, de ami engem illet, én beérem az Elite verzióval, amit picit megpiszkálok majd.
Szerintem 355 a Maisto 250 T.R. kapcsán a Shell Classico kiadásra gondolt.
Én úgy tudom, hogy sem a Maisto-nak, sem a Bburago-nak nincs köze a Shell-es kiadáshoz.
Ezt anno Labdacs tisztázta is a blogján a nagy 250 Testa Rossa modell revjúban.
Az 1:12-es Carrera-t én is cserélném narira. Az valami gyönyörű.
Nagy gratula Peetnek az újdonságokhoz! Főleg a fekete Mustang láttán lett szaporább a pulzusom. :-)
Már a 2016-os kívánságlistámon is szerepelt egy ilyen, de kénytelen vagyok áttolni 2017-re. Remélem össze is jön majd.
A Ferrari 250 GTO típusa nálam is nagy kedvenc és néhány KYO változatnak megbecsült helye van a kollekciómban.
Ennyi!