Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Voice27
    Akkor kezdem.
    Volt Aa 901-esem. Akkor vettem, mikor még 30e körül be lehetett szerezni őket.
    A CMC akkor szóba sem jöhetett. Egyrészt anyagi okból, másrészt meg én is úgy láttam, hogy az Aa arányai jobbak.
    Meggyőztek a képek, külföldi fórumos tapasztalatok. Csak a színnel voltam gondban.
    Sokáig a bordó volt a befutó, aztán mégis a kéket választottam. Emlékszem, még írtam crosspeet-nek is, hogy élőben mégis milyen az a kék szín, hogy mutat. Tudtam, hogy neki az van.
    Aztán megérkezett...és csalódtam.
    A színe valahogy fakó volt, műanyag érzetet kölcsönzött neki. Főleg beltéri fénynél.
    A fekete bőrrel bevont talapzaton, amit használok, végképp elveszett.
    Sehogy nem sikerült a többi modell közé illeszteni.
    Súlya semmi. Az egyik ajtónak alig volt tartása, majdhogynem lógott. Az egyik hátsó háromszög ablak rosszul volt beragasztva.
    Hiába nézegettem napokig, nem tudtam megszeretni, mennie kellett.

Ma egy Aa 901-es nagyjából 45e körül van itthon. Nem sokkal többért ki lehet fogni a CMC-t is.
    Azt hiszem nem kérdés, melyiket érdemes választani.
    A CMC-t kézbe véve, brutálisan egyben van érzése lesz az embernek. És nem csak a súlya miatt.
    Semmi recsegős műanyag, lógó vagy laza alkatrész.
    Az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a dísztárcsa például mágneses elven illeszkedik a felnire. Szabadon levehető.
    A tanksapka ajtó természetesen nyílik, alatta közvetlenül egy vékony kis bőr fedi magát a tanksapkát.
    Az antenna kihúzható.
    Az ülések bőr bevonatúak, a középső pepita rész valódi szövet.
    A csomagtartóban külön kivehető plüss szőnyeg van, ez alatt található az ugyancsak kivehető pótkerék.
    A kerekek CMC szokás szerint leszerelhetőek, itt öt kis csavart kell kioldani egy célszerszámmal.
    És még sorolhatnám. Nagyon nagyon nem egy liga az Aa-val.