269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264179 Gyerekkorom kedvenc gépe illusztris társaságban emlékszem az NFS2-be milyen brutál és vezethetetlen volt, mégis imádtam.
És még mindig fantasztikus ahogy a Maisto a gumi mintázatára is odafigyelt, akárcsak az igazinál.
-
#264178 A GMP-t újra gyártják. Az első, "új kori" piacra dobott terméke, hogy, hogy nem egy Plymouth Roadrunner volt. Most nyáron kezdték el forgalmazni. Nem vagyok benne biztos, de mintha az új tulaj a Greenlight lenne. Persze, lehet, hogy keverem, mert a Highway61 is újra éled. Vagy mintha olyasmit is mondtak volna, hogy GL az új tulaj és a régi GMP-s cuccok kiadása mellett, GMP név alatt fogják a H61 termékeket is árulni? Már belekeveredtem...
Amúgy GMP-nek is voltak szebb, még szebb , de voltak felejtős modelljei is. Tudok olyanról amiben egy karos ajtók és egyéb elnagyoltságok voltak, talán a Chevy Nova-juk volt ilyen. A Ford Fairlane, a Plymouth Roadrunner-GTX sorozat, a Pontiac GTO-k vagy a Ferrarik azok valóban prémium kategóriások, egytől egyig.
Autoworld-nek van azért jó pár terméke, ami majdnem GMP színvonal. Igaz, ezek a régi ERTL Authentics sorozatból eredeztetik a gyökereiket. Az olyan gegeket, mint a letekerhető ablakok, a fém laprugók nem csinálták meg, de például a Charger mind három generációját pazarul megcsinálták. De ugyan ez elmondható a Chevy Chevelle-ről is.
Dodge Charger -1966:
Dodge Charger - 1968:
Dodge Charger -1969:
Dodge Charger - 1970:
Dodge Charger - 1971
-
PP993RS #264177 Konkrétan ez az autó olyan mintha valaki gondolt volna egyet és fémfűrésszel kivágta volna azt a darabot... :)
Mentségére legyen mondva a targásítás egész kevés autónak áll jól, és talán azok is szebbek felrakott tetővel. -
PP993RS #264176 Érdekes hogy "még csak" most jutottál erre az álláspontra, persze mindenkinél más az ingerküszöb, de bennem ez már elég régen megfogalmazódott... mondjuk jó rég nem voltam és nem is tervezem, de akkor a lényeg nem változott.
Parkolót se találni csak több utcával arrébb, de volt hogy 10percet kellett sétálnom, bent kismillióan, izzadtságszag, tömegnyomor, anno a pecsába volt ilyen fíling, csak az legalább nyitott volt és nem állt be a bűz.
Részemről csak 1:18-ban tudok nyilatkozni de a kínálat nulla, mármint ugyanazok vannak ami akkor az olx / vaterán csak többnyire még drágábban "ha már ott van-úgy is megveszi" alapon.....
Talán tényleg csak egy jelképes belépővel (amit gondolom nem lehet, mert még jobban tiltott zóna felé mozdulna a dolog) lehetne javítani a "minőségen" és a tömegen, az biztos lemorzsolódnának az unatkozó, nézelődő, betévedő, hideg van-melegedők... -
#264175 Ufff, na ez üt, vitán felül atomjól néz ki!! Megnézném élőben is, már ha legalább a render egy Maserati tervezőtől származna.
Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.10.09. 23:13:19 -
#264174 Sosem tudtam megérteni mi a nem szép ebben a "félkabrióban ". De hát ez a szép az ízlésben, többé kevésbé mindenkié különböző.
Felrakott tetővel ilyen, nekem a semmi extra jut róla eszembe :)
-
#264173 Maserati LaMaserati MC63 Concept.
-
#264172 Voltam ma börzén. Rengeteg ember volt, az átrendezésnek hála sokkal több eladóval, de a börze határozottan kinőtte a helyét.
Sajnos üres zsákkal jöttem haza. Gyakorlatilag nem volt semmi, ami ne lenne meg. Angelghostnál volt egy műgyanta LookSmart (=ócóbb MR) F430 Scuderia, de egyrészt sárga volt, másrészt megvan Elite-ben. Bezzeg ha 16M lett volna... Volt nálam pár doboz nélküli modell, próbáltam őket másra cserélni, de erre meg az eladók nem voltak vevők.
Akartam még Ferrari F1-es gépeket 1/43-ban, de abból se láttam hiánypótlót. Bezzeg a magazin modellekből, orosz 1/43-ból, régi Matchboxokból kegyetlen sok volt. -
#264171 Ááááá!!!! A szemem,, a szemeeeeeem!!!!!
Nézegettem a Gugliban, csukott tetővel egészen elmegy. De ez a nyitott mintha valami házi tuning lenne.
Utoljára szerkesztette: 355, 2016.10.09. 22:55:43 -
PP993RS #264170 Ez egész jó... az ára is. -
eyeball #264169 - Megejtettem egy kis fotózást ezekkel a muscle car-verziókkal. A két modell között is elképesztőek a méretkülönbségek (pedig mindkettő igazi nagyágyú) - a Plymouth mérete, kidolgozása, anyagai még 10 év után is hihetetlennek tűnik. Az AA-féle Charger is gyönyörű - ami külön említésre méltó és abszolút plusz pont az AA részére - hogy a nyílható ajtók közötti hézag mindenhol egyformára sikerült, nincsenek elnagyolt rések, tökéletesen passzentos mindenhol. A GMP-féle nagyágyúról meg nem is írok, elnézegetve azt sajnálom csak, hogy ma már nem csinálnak ilyen modellautókat - nem csinálnak ilyen kidolgozásokat, egyszóval azt sajnálom, hogy a GMP mint márka - megszűnt létezni. Ugyan az ACME és az Autoworld is készít szép izomautókat, de azok még csak pariban sincsenek a régi márka által gyártottakhoz képest.
- És akkor néhány kép a sok(k) közül:
-
#264168 Mostanában a Wheeler Dealers (Autókereskedők) sorozat régebbi részeit nézegetem.
Beleszerelmesedtem a Jaguar XJ-C be. Gondoltam hátha van 1:18-ban, és ha igaziban nem is, de modellben kellene egy.
Jaguar XJ C 1:18
Aztán megláttam, milyen áron vannak ezek néha az Ebay-en:
Neo Jaguar
Áhhhh, nem lesz Jaguar-om! Maradok a Ferrariknál és a MOPAR-oknál.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.10.09. 21:22:21 -
#264167 Hmmm, érdekes egy tetőkiképzés. Amolyan fordított landaulet. Mit jelent az SC? Semi-coupe, vagy semi-convertible (cabrio)?
Nem vagyok nagy angolos, csak rémlik hogy sok szónál a felezést a "semi"-vel jelezték. -
#264166 Korábban, ha a Bentley-k szóba kerültek mindig megemlítettem, hogy nekem a Continental SC a kedvencem! Nemrég egy "jóárasításnak" köszönhetően be is csalogattam egyet a vitrinbe. Bár ezért az SC verzióért senki se rajongott, remélem nem baj ha megosztok róla egy csokor képet
Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.10.09. 17:51:53 -
#264165 Hát igen! Megértelek.
Nehéz is egy ilyen szépséget kihagyni!
Nekem sem ment annak idején:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.10.08. 18:21:38 -
hamhusz #264164 Légrugós felfüggesztés van alatta :) Meg az a hang amikor beindítja nagyon brutál. -
#264163 Üdv.
Ez a kyo SV valami brutál szép, akár egy Autoart. Ha ilyen minőségben lehetne ennyiért modelleket kapni, szerintem nem csappant volna meg itthon a gyűjtői létszám. -
PP993RS #264162 Köszi! És nagyon szépen továbbvitték azt a formát. A legújabb GT-nél ez már nemigazán, talán emiatt -is- de az már nekem nem bejövős... -
PP993RS #264161 Hová ültették ezt még, te jó ég :) -
PP993RS #264160 Nincs és nem is lesz, csak 1980-->tól jöhetnek ;) -
#264159 Ez nagyon állat, ezt a részt nem is láttam. Mondjuk ilyen ültetéssel és kerekekkel kell neki egy 100m-es sugarú kör megfordulni -
#264158 Nem csodálom, A GT40 óriási forma A képek láttán én is rákívántam elég rendesen :)
Gratula hozzá! -
#264157 Annak ellenére, hogyén a modernebb TZ3-at preferálom, azt kell, hogy mondjam ez is remekmű. A fotó helyszíne is telitalálat, nagyon adja a toszkán hangulatot -
#264156 Szép estét!
-
eyeball #264155 - És ilyened van-e..?
-
eyeball #264154 - Én meg ezt nem tudtam kihagyni:
-
hamhusz #264153 A GASMONKEY Féle nagyon kemény lett :)
-
PP993RS #264152 Ez már nem nagyon volt tervbe véve, de hogy itthoni kollégától és remek áron... nem tudtam otthagyni
Gyönyörű gép, nagyszerű modell.
-
#264151 Nos igen. Hangsúlyozottan die-castról beszélek!
Nekem is lenne pár ötletem, igényem főleg a '60-as évekből. Az első mindenképp a 275 GTB lenne, az ERTL kiváltására.
De az '50-es éveknek is meg voltak a szépségei, a különféle Inter-ek és egyebek. De persze '70-80 évek is jöhetnének. Legkevésbé a modernek hoznak lázba. -
PP993RS #264150 Jó elv ez a "jön valami-le kell emelni valamit a polcról" ... de nálam ez pont mostanság lett múlt idő... sokadjára nyúltam olyan modellért ami azért fájó pont. Egy idő után ez a kör is bezárul... Ráadásul itthon nemhogy kis haszonnal, amivel azért csak jobb szájízzel adna el az ember... de még árában se tudod eladni a modelleket. Feltéve ha a hazai kb. bő tucat, minőségi 1:18-as gyűjtő kolléga valamelyike éppen nem tart rá igényt...
A face nem rossz, vagy inkább úgy mondom nincs alternatívája, viszont nem hazudtolja meg az alap szisztémát, hogy van valakinek 500 ismerőse abból 400 mellett simán, köszönés nélkül elsétál az utcán... ott a userek kb. 90% passzív, 8-9% aki lájkolgat meg hozzászól / feltesz valamit és kb. 1% aki potenciális vásárló. -
#264149 3-4 éve mentek el, viszonylagosan reális pénzekért. A GT-ket nehéz volt piacra dobni, természetesen a kötődés miatt, viszont jöttek helyettük más modellek. Ahogy lentebb írtam korábban, az eladott gépekből fedezem az újabb érkezőket.
Jelenleg is van a fácsén legalább 3 hirdetésem, bár nem nagyon nyomják a gombot értük... -
PP993RS #264148 Ejjj, ezeket akkor tényleg kár volt eladni, pláne ha ilyen történetük van, gondolom itthon meg nem kapkodták szét őket, hacsak nem jóárasítva adtad őket... -
#264147 Naná, hogy direkt, elvégre tudatos vásárló vagyok. A fehér GT1, az ezüst GT2 és a kék Boxstert 1998-ban vettem Londonban, egy bizonyos ST'MARTINS nevű egykor híresen hírhedt modellboltban. A metálkék, de már-már lilás Targa-t és egy McLaren F1 LM gépet szintén ott, csak 2001-ben, míg a BMW Z3 M Coupé-m és egy 78-as Corvette a szintén híres londoni Hamleys áruházból származik.
Na ott felnőtt létemre tátottam a számat...
A Champions GT2 jött egyedül a VH-ból. -
PP993RS #264146 Ha direkt volt jól választottál :) GT2-esnek az ezüst áll a legjobban, bár nekem az a verzió tetszik ami már féknyerges és grafit színű felnije van. Boxster S-ből a kék / bordó a legszebb, de a Targának is sztem a kék áll a legjobban. -
#264145 Ilyenem is volt, ezüstben, a Mark1 GT-1 pedig fehér volt. A Mark2 GT-1 pedig a Team Champion (STP) verzió. A Boxster S sötétkék volt, bordó belsővel, a Targa picit világosabb metálkék volt, szürke belsővel. Na ez mára mind történelem... :-) -
PP993RS #264144 Én a Targáért nem vagyok oda, de valóban szép modell, bár UT 993-ból szinte az összes verzió patent.
Boxster-ből viszont csak az S, mert azon nagyobb felni volt. Abból egy sárga figyel itthon, még legóért vettem pár éve egy bontatlan példányt...
szerk.: itt meg egy sárga GT2.
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.10.05. 21:12:25 -
#264143 Természetesen a 2000 utáni gépekre gondoltam. Viszont megnyugtattál, mert mégis csak van egy szép dinosárga 246 Gt-d.
Ami engem illet, szívesebben venném a 70-es, 80-as évek és azelőtti típusok piacra dobását, természetesen fém modellben.
Bármelyiket: 250 GT TdF, 330 America, 330 GTC-GTS, 275 GTB-GTS, vagy 365 GT4 2+2, 400 GTi, 412 vagy 365 GTC/4.... -
#264142 Bizony kár... -
#264141 Nekem még a 993 Targa és Boxster S típusok is tetszettek az UT kínálatából.
Néha bánom, hogy eladtam ezeket, meg egyáltalán, néhány kivétellel az összes Porsche-t.
Sőt, az ezüst 550 Maranello-m is már másnál díszeleg. -
PP993RS #264140 Igen, ez is egy nagyon szép darab, nálam az otthoni Ferrari gépparkba, formára / kiállásra ez a legpatentebb az Enzo után, ami ugye tök más ligába játszik.