Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264417 Öröm és boldogság...
épségben, egészségben megjött ez a szépség. Na jó a magyar posta hozta a formáját, de újra és ugyanaz a roppant kedves gyűjtőtársunk segített még a postával vívott csatába is... időt és energiát nem kímélve, amiért tényleg le a kalappal! Köszi újra-itt is ;)
Gyönyörű autó, gyönyörű modell, így ahogy van ebbe a színbe, ezzel a felnivel.... tökéletes. Volt egy majdnem ugyanilyenem rövid ideig, de én marharépa eladtam, 100% biztos voltam benne hogy nem fogok találni még egy olyat és pláne olyan állapotút, de sikerült.
Döbbenetesen szép és megkímélt, ne felejtsétek hogy ezek a modellek jobb esetebe is legalább 15évesek!
És a slusszpoén csak most jön, ez spec olyan ritka modell hogy nagyon :D egy német UT fanatikussal szoktam levelezni, egész jól informált, ő mondta, hogy ebből tényleg csak egy pár darabot csavaroztak össze.
Bár a világpiacon pont van egy már hosszú-hosszú évek óta, de totál elvetemült áron, viszont elnézve ezt a komédiát ami mostanság zajlik a modellek árával, nem lepődnék meg ha előbb-utóbb még annyiért is bezsákolná valaki.
Egy gyors kép, több és természetesen hasonló gyenge kép hamarosan