Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
ez a vitrinem 180 cm széles és 120 magas, így egy üvegtábla mérete durván 1m2 és ezt 3 zsanér fogja, ráadásul bútorlap helyett RR fából van a vitrin így erősebb, valamint csukott állapotban (életének 99%-ban) a két üveg záródásánál egy kis részen felfekszik az ajtaja, így ilyenkor nem terheli még a zsanért sem :)) amúgy nem edzett az üveg, de aszem 6mm-is
az hogy keskeny az meg teljesen tudatos volt kiindulva a másik vitrinemből, ami 30 cm mély és előbb-utóbb mindig a modellek száma ahogy nő és nem tudom máshová rakni őket, elkezdenek egyre merőlegesebben állni, ami által többen férnek ugyan a vitrinbe de sokkal zsúfoltabbak és sokkal kevésbé látványosak hisz jóformán csak az orruk látszódik.
ne ennek már ragasztott biztonsági üvege van, ne hogy belerohanjon valamelyik gyerek és összeszabdalja magát (bár ez a képen nem látszódik mert egy takarítás után készült amikor is kiszedtem az üvegeket, hogy a belső oldalát is le lehessen pucolni)
itt papírforma szerint több mint 100 modell beleférne, de sose volt több benne annyi (a képen lévő állapot aszem 92) , és még így is zsúfolt, most meg kb 75 van benne, hogy jobban nézzen ki, igaz ez által egy csomó modellt ki kellett szednem és vissza kerültek a dobozaikba :( ---- de már készül a harmadik vitrin :)
így a másiknál úgy döntöttem csak kb 15cm mély lesz, így csak épp egy kicsit fordítom keresztbe a gépeket, ezért látszódik az orra, az oldala és egy kicsit a feneke is (sőt mivel üvegek a polcok így még az alja is
) és nem lesz olyan zsúfolt a hatás mint a másiknál.
úgy hogy eszem ágában sem volt mély vitrint csináltatni, pedig helyem lett volna, mert az alatt egy komód szerű szekrény van, ami dupla ilyen mély, de arra mentem hogy az összkép is jó legyen, ne egy zsúfolt valami. Azt hiszem Bellonak van olyan vitrinje amibe hemzsegnek az ritka, értékes gépek és alig látni egymástól őket. Annak mi értelme?
de ízlések és pofonok mások
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.10.16. 15:35:08