Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Hornando
    Valóban félre értettelek, de az üvegen sem vettem észre a zsanérok külső burkolatát.
    A fotó alapján fel sem merült bennem, hogy ilyen széles és magas üvegtáblát zsanérokkal rögzítesz.
    Egyrészt az üveg súlya miatt, másrészt a sérülékenység okán. Vagy ez valami edzett üveg?

A helyigényen a vitrin szélességéből és magasságából adódó területet értem, azt, amit a falon kitakar.
    Oda akartam kilyukadni, hogy csak nagy falfelületeken működnek ezek a konzolvitrinek.
    Ugyanennyi modellt keskenyebb vitrinbe is bepakolhatnál ha mélyebbek lennének a polcok.
    Mivel a modellek eléggé el vannak forgatva, szinte tornasorban állnak, nyilván a vitrin csekély mélysége okán, ezért 6 vagy 7 modell megkívánja ezt a szélességet. A magasság a polcok számától és a térköztől függ.
    Ugyanakkor ekkora polcméretnél már a terhelhetőségre is érdemes figyelni. Ha jól látom, jóval több, mint 1m egy-egy polcszélessége és csak a széleken van alátámasztásuk. Természetesen nem kritikaként jegyeztem meg, pusztán csak megállapítottam, hogy jó széles a vitrined. Nekem egyébként is jobban tetszik ha a modellek az oldalukat mutatják a vitrinből. A szorosan, egymás mellé pakolt modellautókat nem tartom valami dekoratívnak.