269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#263938 hát a régieknél még látni valami érdekeset, ezeket én se cserélném le gyantára :)
-
#263937 én úgy látom, ha a korábbi 120 eur körül menne új áron és ennél olcsóbban akciósan, akkor egy fitymáló cikk se született volna, ebben biztos vagyok
szerintem a normál plexis dobozban árult 180-200 eurós ár ami igazán kiverte a biztit mindenkinél, és az ehhez mérten "csak" egy átlagos AA minőség
és most ugyanebben a cipőben vagyok a AA C7 Corvette-jével is, kéne nagyon a sorba, mind megvan C1-C6-ig, de ilyen áron??? és ezen talán még egyszerűbb megoldások vannak mint a Huracan-on (bár mondom nekem semmi bajom azzal se)
valami nagyon akciós licites ár kell, hogy beguruljon hozzám AA-ból, mert az alább bevágott bubu katalógusba is hiába hirdetik, olyat biztos nem veszek, azt meghagyom a gyerekeknek, abból a korszakból már kinőttem :))
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.09.22. 20:33:43 -
crosspeet #263936 Hat igen, a Porsche boxerhatosa amugy is melyen ul a faraban, sokmindent amugy sem latni, de akkor is. Pl az Aa-nak tokeletesek a klasszikus Porschei, azok nyithatatlanban bun lett volna legyartani.. -
crosspeet #263935 Fokent a 288gto! Bocsanat, kislanyos izgalmamban kihagytam a lenyeget.. :) kivancsi vok, hatha :) -
crosspeet #263934 F40 illetve főként az F40 (1:18)..
De jó lenne ha új öntvényekkel dolgoznának. Hjajjj!
Reménykedjünk! ;) -
PP993RS #263933 Hát figyu, az AA írta a saját közleményébe hogy olcsóbb és szebb, pontosabb illesztésű modellek jönnek, mindkettő hazugság lett, bár tény hogy ez nem akkora tragédia, (mármint az utóbbi) mert valóban patent gépeket adtak ki eddig is... De akkor is megpróbálták beadni hogy ez nekünk csudi jó lesz.
Most az hogy jó vagy majdnem olyan jó tul.képen lényegtelen, mert fémből tuti jobb lenne ;)
Mindenkinek van otthon olyan modellje amin műanyag valami, egy szárny, egy gép/motortető bármi, azért nem ugyanaz mint a vas :)
Az ár meg mint tényező -ha alacsony- igencsak megbocsájtóvá teszi az embert, eszement árakon mennek a modelljeik, de szerencsére valóban néha beárazza a piac, licittel (nem német eladótól) egész jó áron kilehet fogni egy-egy példányt.
Ez a Lambo is gyönyörű és nagyon jól áll neki a piros, mondom ezt úgy hogy az 1:1-ért nem vagyok oda.
Nekem nem volt még a kezemben kompozit, de eddig jóformán mindenhol csak rosszakat olvastam róluk, kivéve most Te és Goser kolléga véleménye ;) aztán lehet élőben tényleg nem olyan zavaró, ha tényleg olcsóbbak lennének ahogy ígérték, talán még többen elnézőbbek lennének. -
PP993RS #263932 Ez milyen mikor igazi autókról tesznek be képeket, aztán majd jön "valami" ... ;)
Sose felejtem el az Anson katalógust, amibe egy gyönyörű bordó 993 Turbo volt lefényképezve, ami valóban egy modell volt, "csak" nem az az amorf rettenet amit aztán kiadtak... én meg évekig vágyódtam rá, mikor meg megláttam élőben................... -
#263931 egyet is értek veled meg nem is :)
a kompozit modelltől valóban mindenki azt várta (és a gyár is ezt sugallta) hogy a műanyag elemek miatt majd olcsóbb lesz.... hát ez nagyon nem lett igaz sajna :(
a minőség, mondjuk nem tudom mitől lett volna jobb, ezt konkréten az árral ellentétben én nem is vártam hogy jobb lesz, de szerintem az AA a korábbi gépeivel elég magasra tette a minőség lécét, elég lenne ha csak ugyanolyan lenne szerintem
de azért a sokat szidott kompozit mellé is állnék
nekem van egy ilyenem, egy Huracan, ezt is nagyon szidták
nagyon szerettem volna egyet, mert kellett a Lambo soromba, hiányzott volna ha nem lenne meg
ezért vadásztam rá.... jó sokat, hogy kifogjak egy jó árút, mert a piaci árát sose lettem volna hajlandó kifizetni, még ha full fém lenne akkor sem
aztán megjött, félve a sok kritika miatt óvatosan kinyitottam a dobozt körbeforgattam és kezdtem megnyugodni, egész szép modell ez,nem is igen tudok rosszat mondani róla
az egyetlen talán, hogy sokkal könnyebb mint amit vártam illetve mint mondjuk az elődje, egy Gallardo
ez persze kelt némi gyengébb minőségi hatást, mert hát sokkal inkább csal mosolyt az arcomra a GMP Plymouth GTX-em mikor kézbe veszem és lehúzza az alkarom a maga 1500g-jával, a Huracan bár nem mértem kb 500 lehet
de ez csak illúzió, a polcon pont mindegy milyen a súlya...
hogy megérte-e az árát? amennyiért én vettem, mindenképp
és a bolti árát? semmiképp! de annyit egy AA modell se ér, de a piacnak kellene beállítani az árat és az sem akarja sokkal lejjebb nyomni, hiába a sok kritika, a piaci bevezetés óta alig ment lejjebb az ára, 200 eur körül vannak, csak néhány akciós van 170-180 körül :(
-
#263930 teljesen egyet értek veled, meg is beszéltük ezt már többször is
amíg a nekem hiányzó típusok nincsenek meg fémbe de valami tejeszacskó újrahasznosító szép minőségbe és még megfizethető áron kihozza akkor pont megfér a polcomon... amíg nem jön ki fémbe
ha olyan a típus akkor persze hiányzik hogy belekukucskáljak a motorterébe (pl E12 és E28 bömösök) de ha olyan mint a 911-esek többsége akkor még az sem bánt
itt van pl a MC féle 991 Turbo S, egész szép modell, nyitható is mindene..... de minek??
oké egyszer egyszer belekukkantok az utastérbe, nem egy farok állító látvány (nem a MC miatt, egyszerűen a 911-ek belseje nem egy izgalmas dolog), csomagtartó megint nem hoz lázba, marad a motortér, és akkor kinyitod...... aztán vissza is csukod gyorsan mert ezt látod:
és erről sem az MC tehet, egész egyszerűen ennyi a látványosság egy modern 911-ben
talán a 930-as volt az utolsó ami kicsit érdekesebb volt motortér szempontjából
nos akkor felteszem a kérdést, mi a nagy előnye egy nyitható 911 modellnek..... pont semmi :))
ha a nyithatatlanságért cserébe szép festést pontos kasznivonalakat kapok, ráadásul megfizethető áron, akkor nekem pont jó
persze más gépeknél ez már nem igaz, pl egy Skyline GTR-t semmi értelme nyithatatlanba megvenni amikor zseniális fém AA modellek léteznek belőlük, na és aztán ott van látnivaló még a motortérbe is , sőt...
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.09.22. 18:07:19 -
#263929 nem tudom eldönteni hogy ez az autó csak csúf vagy inkább ronda :)))
ahogy elnéztem arra gondoltam valami 1:64es vacak de látom 1:18..... no comment
és még ráadásul 120eur???? biztos sorba állnak majd érte :))) -
#263928 Bburago, és Maisto újdonságok 2017.
Lám, mégiscsak lesz FXXK 1/18-ban, és megint érdekesebb Ferrarik jönnek ki 1/24-ben, mint 1/18-ban. Újabb két régi BB Ferrari kerül vissza gyártásba. A Dodge muscle car, nagy meglepetés, a Lambo is érdekes lesz.
Utoljára szerkesztette: schumimodells, 2016.09.22. 17:43:39 -
crosspeet #263927 elég gagyesznek tűnik.. vagyis az.. :/
Pedig fasza klasszik paripák lehetnének.
De ez inkább játék kategória sajnos (modell áron). -
#263926 IXO 1/18 1971 Stutz Blackhawk, kb. 120€ lesz.
-
#263925 Volt már? KK.Scale 1/18 BMW 735 E27, ezüst, zöld, fekete, kb. 80€ és tojik a mágnesre.
Merci W123 250 T, ugyanonnan.
-
crosspeet #263924 leszarom, ha nem fogja a mágnes,akkor szobor, punktum. ;)
Nyitottam én már műanyag ajtós Rewell-t is, gagyi...
vagy akkor csinálják karbonból. ;) vagy kartonból. :D -
PP993RS #263923 Bár a kolléga az AA féle kompozitról beszélt, de amiről konkrétan írtál azzal 1000% egyetértek... -
#263922 Az Autoart kompozit megoldásai nyithatóak. -
crosspeet #263921 kissé kiélezve bár, de én így látom ezt.. -
crosspeet #263920 Egy AA Porsche számomra műszer!
Egy GTS Porsche pedig inkább egy szép szobor..
Van közte különbség azért, nem..? :) -
crosspeet #263919 A tudat, hogy nem látsz bele rendesen, nem látod a csomagtérben a plüssözést, nem látod a motorteret illetve a motortér profi zsanérjait, gázteleszkópjait, nem forog a kormány/kerék.. stb stb... és még lassan drágább is.. és még jóformán nem is gurul talán.. a rezsin csak szobor, nem igazi autómodell.. az én gyűjtői szememmel inkább csak szükségmegoldás, szerintem.... ha nincs més persze jó az, de qrvára nem az igazi. Amit én vettem rezsin Porschékat mind szép, de ha pl ne adj Isten az AA kiadogatja szép lassan, mind le lesz cserélve fémre, az tuti! -
#263918 Sokan szidják az AA kompozit megoldását, pedig annyira azért nem tragikus az a megoldás. Nekem egy darab AA kompozit autóm van és szerintem teljesen jól sikerült darab. Az más kérdés, hogy árban inkább csak felfelé történt változás, annak ellenére, hogy ettől elvileg olcsóbb az előállítás. -
PP993RS #263917 Attól függ mikor kezdték tervezni, ha évekkel ezelőtt, mint pl. a 993 Porsche-t, akkor vas lesz, ha valami új sztori, akkor tuti kompozit. -
#263916 Pedig egyre több ilyen jön ki. Lesz Wangan Nissan, Initial D Nissan R32. Az Initial D is valami animációs film, abból már Toyota, amit az AA kiadott. Biztos erre van igèny távol keleten. Ha nagy piac lennénk, akkor lehet, hogy megcsinálnák Taki bácsi Ladáját a Szomszédokból. Tutti siker lenne :-) -
eyeball #263915 - Hmmmm... ezt várom, de nagyon... Remélem, ez nem valami hülye kompozit anyagból készült cucc lesz..?
Utoljára szerkesztette: eyeball, 2016.09.21. 20:46:15 -
PP993RS #263914 Jó reggelt ! :)
Az AA jóformán már csak kompozit modelleket gyárt -és fog gyártani, nem az első és nem is második kompozitjuk lesz az a Merci...
Ha érdekel olvass utána, szidják is rendesen őket emiatt....
Persze vannak ilyen újra-kiadások, (ebay-másodkéz áron) ami nyilván full fém, de anno megpróbálták beadni hogy ez azért lesz jó, mert olcsóbb az előállítás és pontosabb illesztéséket hoznak... Persze mindkettő egy ócska hazugság, a modellek nem lettek olcsóbbak és semmivel se tudnak többet mint egy szépen beállított fém modell. -
PP993RS #263913 Haha... hát ez tényleg ritka béna így... különben egy pillanatra ez is beugrott a japán rendszámból, de mondom csak nem.... biztos valami kint elismert tuner portékája, bár ezen a kontinensen az se lenne valami huh de nagy dolog, de nyilván az is egy komoly piac.
Azok után hogy kiadták azt a "zöldlámpás" autót, ezen már abszolút nem csodálkozok... nem fér a fejembe hogy, de ezek szerint az bejött nekik.
Jah és erről is elsumákolták a hátsó lámpa kontúrozását... sebaj, biztos ez is olcsó lesz aztán belefér egy ilyen -újabb- szarvasbaki...
-
eyeball #263912 - Éppen néztem az AA oldalán, hogy az új Maybach (Merga) S600 tipusú modellautójuk anyaga valami kompozit-féle cucc lesz... Hát én nagyon úgy látom, hogy hamarosan az összes modellautó gyártó felzárkózik a resin-féle megoldások felé. Ha ez megtörténik (márpediglen bármi megtörténhet), úgy a Die-cast modellek árai még inkább az egekben lesznek...
- No mindegy, én sosem akartam elborult - mániákus gyűjtő lenni. -
PP993RS #263911 Egyetértek.... bár a 991 engem már hidegen hagy, a 996 Turbo-val is megvagyok elégedve, ott max. a karos ajtóba meg a picit alul-méretezett felnibe lehet belekötni, de nagyon szép modell.
A többi valóban best-seller lenne... és a vicc hogy az alapja szinte mindennek megvan....
Aztán ki tudja, anno nagyon kijelentették hogy nem lesz több 993 variáns, mégis ott van az a széles valami... -
PP993RS #263910 Nekem nem tetszik az a kék 930-as... (?) bár simán feketének mondanám... pedig tudjátok hogy nem áll tőlem távol a gyáritól való eltérés... de ez nem áll össze, a felni se, az első lökös se, a középkonzol azokkal a kiegészítő műszerekkel se az én világom.
A 993-as meg már lenyomta a GT S árát, úgy hogy még kint sincs, mikor felröppent hogy kijön, kapásból 50-60€-t zuhant az ára, mondjuk az hogy nem full nyitható, sztem gáz... a régi Maisto-s, UT-s korszakot juttatja eszembe, mikor lecsaltak egy csomagtér, hátsó ajtó nyithatóságot... ez így gyenge.
Sebaj, cserébe biztos olcsóbbak lesznek... -
PP993RS #263909 Inkább ne lenne neve.... -
PP993RS #263908 ccccc... nevetséges ... -
#263907 ráadásul ahogy az fb posztokból kiveszem ez a porke nem is igazi autó mása, hanem ha jól értem valami japán képregényből való masina ....
így aztán még ha amúgy nem is néz ki rosszul, nálam abszolút nem játszik, mert én igyekszem az utcai és gyári gépek kicsinyített másait gyűjteni, így verseny gépek, tuning gépek nálam nem játszanak, ez meg még csak nem is igazi
nem tudom van e még lejjebb kedves AA, mi lesz a következő? valami jó kis Verdák szereplő vagy egy super mario kart??? -
crosspeet #263906 ráadásul én, mint főként Porsche gyűjtő, és most csak kizárólag a 911 vonalra gondolok, a gyári variánsok jobban felállítják a cerkát.. vagyis, igazából most már csak azok állítják fel. :)
na majd.. ami késik... talán nem múlik. -
crosspeet #263905 tudnék diktálni nekik...... pl kihozhatták volna a 964 Turbót, a 993 Turbót, talán egy update a 996 Turbóra, és hogy őszinte legyek nem is tudom, de talán a 997-ből sem hozták ki, illetve semmilyen változat nem jelent meg a 991-esek közül... szóval igen, lett volna jobb, aminek örültünk volna. -
#263904 dögös az a sötét kék, elég váratlanul dobták ezt be AA-ék
úgy látom az AA is belevág a tuning világának minisítésébe ..... nem sok fog hozzám beparkolni :(
a zöldnek sok értelme van a gtsipirt után piacra dobni, na mindegy biztos tudják mit csinálnak, nagy divat mostanában ezek szélesített kasznik
bár ha csak Porsche szintjén nézzük is akkor is lenne mit kiadni az AA-nak, nem pedig olyat ami már van másnak is -
#263903 köszi, ma is tanultam valamit
így már indokom is van miért maradjon meg :))) -
#263902 gyönyörű
konkrétan szerintem az egyik legszebb Ferrari
bár nekem ez is pirosban van meg :)))
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.09.20. 21:58:09 -
#263901 Én nekem úgy rémlik, az nem Competizione változat volt.
A képről is úgy tűnik, a sima, utcai 365 GTB/4 Daytona volt az:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.09.20. 21:47:33 -
#263900 Jól mondja Crosspeet kolléga, ezek hivatalos képek. A fekete neve: wangan mindnight black bird -
crosspeet #263899 Nem, gyári képek ezek, Aa-módra. ;)