Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • eyeball
    - Hát igen... talán nálam is az van, amit voice27 fórumtárs írt le magáról. Annyi szép modellautó van, hogy azt már szinte lehetetlenség összeszedegetni - hacsak nem vagy jól eleresztve anyagiak tekintetében. A baj talán ott lehet, hogy egyszerre akarunk mindent... ez is kell, azta, az is de jó volna, húú wazz, ezt is még - és sorolhatnám. Ez addig megy, míg anyagi romlásba nem viszi az embert, ahonnan aztán nem - vagy csak nagyon nehezen lehet kiszállni. Én szerencsésnek tartom magamat, jelenleg ott tartok, hogy az asszonyom már elfogadta ezt a hóbortomat, és kezd úgy gondolkodni - hogy a nehezen beszerzett, az a néhány modellautó milyen jól fog mutatni a nappali falán - "lebegő" polcokon elrendezve. A modellautóim java nálam is Ferrari, ráadásul pont azok a modellek, amikre mindig is vágytam - és amik gyerekkorom meghatározó autói voltak. Még hiányzik az a 4-5 modellautó, amit jó volna begyűjteni, de hozzáteszem, már azt sem mindenáron. Pontosabban szólva, nem elmebeteg áron. Ott tartok, hogy örülök annak ami van, és nagyon bízok abban, hogy nem fog anyagi romlásba vinni az ezirányú gyűjtői szenvedély...

- Jah... és ki hitte volna... eljutottam odáig is, hogy a párom kikunyerálta a HWE-féle 246GT dinosárgámat. Merthogy az nagyon tetszik, és hogy az az övé. Komolyan... mindenkinek ilyen asszonyt kívánok!