Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #264021 A Bubu formájával sztem sose volt baj, még a régi made int italy gépek is szépek voltak... mármint maga a forma, csak hát minden egyéb más elég "szerencsefüggő" vagy csak simán gyenge volt...
Mikor már a Maisto égisze alatt futottak, akkor persze megszűnt az olasz virtus... csak hát olyan Maisto-s vagy picivel gyengébbek lettek. Eltűnt a Bubu "varázsa" :)
Furán működik amúgy a modellipar, sztem pont az ilyen budget kategóriánál nem fájna a nyithatatlanság, mert elég gyenge a belsejük, na jó a motortér az nem vészes, mert abba mindig is erős volt -kategóriájához képest- a Maisto, de ott -meg a csomagtartónál- is azok a szörnyű centi vastag karok...
Ez a 488-as is valóban tök korrekt így, jó a felni/gumi arány, szép fényezés, egész jó kiállás, bár ott még lehetne javítani; kicsit magas, kicsit beesett, de ha nem erőltetnék ezt a hülye rugózó futóművet (ha ez egyáltalán az) akkor ez is egy csapásra megjavulhatna.
Nem kell ezt nyitogatni, haladjon az a sor :) és akkor talán olcsóbb is lehetne, mert azért a 60ercsi sztem önmagába sok, az mire hazaér 20fölé megy... közhely ugyan, de emlékszem mikor pár éve még a 20ezer fölötti / 30felé kacsingató AA-okra is mindenki húzta a száját... de hát hol van az már............