Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #263978 Sztem a Kyo-AA sose volt egy liga, a konkrét példában se, hiszen ahogy Te is írod az AA nyitható... (bár nem csak abban erősebb)
Persze hogy így drágább, (ami manapság nem mindig igaz) de inkább fizetek/fizetnék többet egy nyitható, igényes modellért.
De nagy általánosságba is az AA mindig szebb modelleket csinált, talán régés-rég mikor még az UT-ról átálltak és a "nagydobozos" modelleket adogatták ki, azok voltak picivel gyengébbek, (mai AA viszonylatba) nem plüss volt hanem ilyen rücsis műanyag, "matrica" vagy telirácsok, gyengécske feliratok, nem a legjobb gumi/felni páros... na azok voltak kb. a Kyo szintjén. Ezzel nem azt mondom hogy a Kyosho nem szép, szép... mert azok a régi AA gépek is szépek, de ahogy nemrég írtam, ha az AA kiadna egy bizonyos modellt, biztos szebb lenne mint a Kyo. Jó példa a Z8-as BMW, szép a Kyo, de az AA még szebb.
Bitang szépek persze a régi Kyo Ferrarik is, sztem anno senki, álmában nem gondolta hogy a mai napig azok lesznek a legszebb kiadások, de az holt ziher hogy egy párhuzamos univerzumban az AA szebb/pontosabb F40-est csinált. (mondom ezt úgy hogy imádom a Kyo féle F40-est)