Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Hát figyu, az AA írta a saját közleményébe hogy olcsóbb és szebb, pontosabb illesztésű modellek jönnek, mindkettő hazugság lett, bár tény hogy ez nem akkora tragédia, (mármint az utóbbi) mert valóban patent gépeket adtak ki eddig is... De akkor is megpróbálták beadni hogy ez nekünk csudi jó lesz.

Most az hogy jó vagy majdnem olyan jó tul.képen lényegtelen, mert fémből tuti jobb lenne ;)
    Mindenkinek van otthon olyan modellje amin műanyag valami, egy szárny, egy gép/motortető bármi, azért nem ugyanaz mint a vas :)

Az ár meg mint tényező -ha alacsony- igencsak megbocsájtóvá teszi az embert, eszement árakon mennek a modelljeik, de szerencsére valóban néha beárazza a piac, licittel (nem német eladótól) egész jó áron kilehet fogni egy-egy példányt.

Ez a Lambo is gyönyörű és nagyon jól áll neki a piros, mondom ezt úgy hogy az 1:1-ért nem vagyok oda.

Nekem nem volt még a kezemben kompozit, de eddig jóformán mindenhol csak rosszakat olvastam róluk, kivéve most Te és Goser kolléga véleménye ;) aztán lehet élőben tényleg nem olyan zavaró, ha tényleg olcsóbbak lennének ahogy ígérték, talán még többen elnézőbbek lennének.