269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • zsolti65
    Nekem egy Maybach 57-esem van ami AutoArt,és korábban volt egy Veyron is.Magasan vernek minőségben mindent itt nálam.(Minichamps Bentley-k Kyosho Rolls Royce-k).Utóbb mint ha arról lett volna szó hogy a friss modelleikkel vannak problémák,de ha igen,akkor ez az Aston kivétel lehet...Szép darab.
  • Missa
    Nem gyűjtök Aston-okat. Nincs AutoArt modellem sem. Kezdem sajnálni mind a két tényt.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.08.11. 20:21:54
  • ko1122
    Nekem nagyon tetszik ez az Aston, készíthetnének belőle egy James Bond verziót is.
  • 355
    Tud még az AA motorteret építeni, csak nem mindig akar... AA Aston Martin V8 Vantage, október után várható.

• PP993RS
    Itt már kőkeményen beindult a minőség downsizing...
    Pár apróság, festés, matrica és sokkal jobb -lenne- az egész, bezzeg a légszűrő "helyett" a piros festéket nem sajnálták.
  • 355
    Upsz.Azért lett volna ott pár dolog, amit berakhattak volna. Kezdve a karbon "légszűrőházzal". De legalább nem 2t teherbírásra tervezték a zsanért.

• crosspeet
    grat hozzá, szép darab!
    Nem kell nyitogatni az igazinak sem a motorterét, jó autó ez..
  • mikeman
    gratulálok hozzá, fain gép, én is sokáig szemeztem ezzel a típussal, sokáig rajta volt a beszerzendők listáján egy ilyen csak fehérben
    a motortér az ilyen, egy mai 911-ben nem sok látnivaló van, max a Turbo-nál meg a GT2-nél a hatalmas turbo csigája :)
    így valóban jó alternatíva 911 esetében egy resin
    ezért is szerezgetem be mostanság a hiányzó 911-eket a GTspirit kiadásában, még megfizethető árúak, de már nagyon szépek, igaz nyithatatlanok, de itt épp nem zavar
    Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.08.04. 19:51:28
  • goser
    Befutott ez az Autoart szépség. Nagyon jól néz ki, de ez a motortér... Tudom, hogy élőben sem látszik sok, de ez így nagyon harmatos. Ilyen autóknál már bőven jó alternatíva a resin változat.

• crosspeet
    ja, az a gyári felni a Calibrán, sok mindenkit visszafogott .. meg a VR6-os Corradoval vagyok még úgy, hogy gyenge a papucs alatta szintén.. :/
  • PP993RS
    Ez sztem fogják, a Kadett különösebben engem se hoz lázba... bár annyira az Astra se, de ha jó áron lesz egy példány akkor beslisszan...

Meg jó felnit tettek rá, olyasmi kellett volna a Calibrára is, nem az a Tigra felni.
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.08.02. 19:50:44
  • BMW M5
    Pár hónapja az Otto ( GSI 16V ) és a Norev ( GSI ) kihozta a Kadett verziót de hiába limitát tele van még velük ( CK , Modelissimo , MCW , ebay , stb ) az internet.........valahogy nem nagyon viszik
  • PP993RS
    Meg jön az Astra GSi is, érthetetlen hogy senki nem lőtte még le...
  • bulba
    Azt meghiszem! Én sem utasítanám el, a kategória legjobb ülései (talán az új Astra feláras ülései vannak vele egy szinten) és a legjobb zajszigetelése szerintem ebben a Volvo-ban van. Erősen szubjektív, de formára is szerintem ez a legjobb/legkiegyensúlyozottabb az aktuális mezőnyből.
    Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.07.31. 23:26:59
  • bulba
    Köszi!

Na igen a nem kombi csapotthátúak névadása sosem ment igazán simán Volvoéknál, lásd C30 ami ugye elvileg kabrió kéne hogy legyen. Ez a V40 egyébként még a Ford éra terméke.
    A 6-os GC a modern BMW-k közül nekem nagy kedvencem, viszont Igen, a névadás tényleg támadható. Mondjuk ők legalább arra gondoltak hogy kéne valami kis kiegészítés, bár a Gran Coupé-val nem találták el a céltábla közepét...
  • Earthquake27
    Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv. Zoli
  • bulba
    Estét!

• Missa
    Küldtem privátot, két telefonszámmal. Próbálkozz!
  • BMW M5
    Egy kis mazsolázgatás az Idén megjelenő Ottomobile gépek között :

Mercedes-Benz AMG 500 CE

Volkswagen Golf 3 Cabriolet Sport Edition

Ford Focus RS

• PP993RS
    Egy rakás modellje fent van a joh-fogáson, írj neki az egyikre... de lehet még a tel.száma is ott van...

AA 6-os BMW-je pl. biztos fent van, így rá is tudsz egyszerűen keresni.
  • Earthquake27
    Szép estét mindenkinek!

Tudja valaki a Vateráról mamma49 elérhetőségeit??? Nemrég vásároltam Tőle egy vasat, de az elérhetőségeit a rendszer a freemail-es címemre küldi, ami hetek óta nem működik!:( Nagy segítség lenne, ha valaki megküldené nekem az elérhetőségeit...

Üdv: Zoli
  • crosspeet
    Mar csak a 3D-s logok kellenenek, M-es meg a Porsches persze..
  • crosspeet
    Bocsii... ;)
  • crosspeet
    Hi! Az esetek 90%-ban telóról vok.. És lusta vagyok ilyenkor vacakolni a böszme nagy ujjaimmal blablablaa.. ;)
  • mikeman
    érdekes érthetetlen szavak, ékezetek teljese hiánya..... mi van veled Peet komám? nem tán iszogattál ebben a melegben :))))))
  • mikeman
    pöpec gép
    élőben is elfogadnám :)
  • mikeman
    fain
  • crosspeet
    "Választódik", az a bizonyos furcsa elütött szó.. :D
  • crosspeet
    Szép!
    Akkor itt vwlawztodik el a kombi v-neve mostantol.. :)
    Erdekes a kinaiak filozofiaja. Bar a Bmw is furcsaskodik mostansag, kiarasztva magabol 1-8-ig minden szamot kihasznalva, meg hajtott tengelyt ugyebar.. :/
    Mikor meglattam a hatos bmw-t dieselben negy ajtoval... :)
  • crosspeet
    Napos időt az uraknak!

• bulba
    Szép estét! A héten megjött a a "kis" szépségem:

• crosspeet
    Amikor hallod h sornégyes van egy replikaban.. XD
    Felbecsulhetetlen... :D
  • PP993RS
    Ez sztem is inkább poénra lett, bár valaki-egyszer biztos sok pénzt lőtt bele.

A replikásokat én se értem, főleg azokat -formától függetlenül- amibe valami béna motor van.
  • goser
    Mindig is "csodáltam" azokat az embereket, akik képesek nem kevés pénzt belefektetni abba, hogy létrehozzanak ilyen pompás paripákat. Ezt legalább probálták viccesre venni (remélem). Ettől már csak a Ferrari replikák vannak lejebb...
  • goser
    Oooh, köszönöm! :-) Az egyik nagy kedvencem, nagyon szépen megcsinálta az Autoart.
  • mikeman
    köszi, bár most már csak max a képért tudom begyűjteni az elismerést :((
    már nem nálam emeli a gyűjtemény fényét
  • Missa
    EZ IS:
  • Missa

Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.07.26. 20:17:42
  • mikeman
    osztom a véleményedet ... meg a modelledről a képet is

• mikeman
    megtévesztésig hasonlít az eredetire :))