Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    egyet is értek veled meg nem is :)
    a kompozit modelltől valóban mindenki azt várta (és a gyár is ezt sugallta) hogy a műanyag elemek miatt majd olcsóbb lesz.... hát ez nagyon nem lett igaz sajna :(
    a minőség, mondjuk nem tudom mitől lett volna jobb, ezt konkréten az árral ellentétben én nem is vártam hogy jobb lesz, de szerintem az AA a korábbi gépeivel elég magasra tette a minőség lécét, elég lenne ha csak ugyanolyan lenne szerintem
    de azért a sokat szidott kompozit mellé is állnék
    nekem van egy ilyenem, egy Huracan, ezt is nagyon szidták
    nagyon szerettem volna egyet, mert kellett a Lambo soromba, hiányzott volna ha nem lenne meg
    ezért vadásztam rá.... jó sokat, hogy kifogjak egy jó árút, mert a piaci árát sose lettem volna hajlandó kifizetni, még ha full fém lenne akkor sem
    aztán megjött, félve a sok kritika miatt óvatosan kinyitottam a dobozt körbeforgattam és kezdtem megnyugodni, egész szép modell ez,nem is igen tudok rosszat mondani róla
    az egyetlen talán, hogy sokkal könnyebb mint amit vártam illetve mint mondjuk az elődje, egy Gallardo
    ez persze kelt némi gyengébb minőségi hatást, mert hát sokkal inkább csal mosolyt az arcomra a GMP Plymouth GTX-em mikor kézbe veszem és lehúzza az alkarom a maga 1500g-jával, a Huracan bár nem mértem kb 500 lehet
    de ez csak illúzió, a polcon pont mindegy milyen a súlya...

hogy megérte-e az árát? amennyiért én vettem, mindenképp
    és a bolti árát? semmiképp! de annyit egy AA modell se ér, de a piacnak kellene beállítani az árat és az sem akarja sokkal lejjebb nyomni, hiába a sok kritika, a piaci bevezetés óta alig ment lejjebb az ára, 200 eur körül vannak, csak néhány akciós van 170-180 körül :(